כ רשמים מהפוסיקט - סקס אדיר

רשמים מהפוסיקט

1
קצת קשה להתנזר מכל פעילות בתחום אז החלטתי לגוון ולאחר משהו כמו 3 שנים שלא הייתי במקום שכזה
החלטתי לבקר שוב במועדון חשפנות. בהתחלה שמתי פעמיי לכיוון מועדון הבורסה שבאזור המסגר יצחק שדה
ראיתי את המקום מבחוץ כניסה 100 שקל. האמת לא עשה עליי רושם במיוחד מפאת המיקום וגם הגודל של המקום אז החלטתי להיכנס לפורום ולאחר שקראתי את חוות הדעת החלטתי לוותר ונסעתי לכיוון הפוסיקט.

הפעם האחרונה שהייתי במועדון חשפנות הייתה גם בפוסיקט כשהוא היה בנמל תל אביב ליד מסעדת האווזים.
המחיר עדיין 100 שקלים. המחיר לריקוד עלה ל25 ועובד בצורה שאתה קונה "תלושים" בבאר ומביא לבחורות
מה שעושה את כל הפעולה הזאת יותר זורמת וקלה מאשר להתחיל לפרוט לשטרות של 20.
המקום עצמו דיי מושקע ויפה. יש להם כמה חוקים מוזרים לדוגמא היה בחור בכניסה שלא הסכימו להכניס אותו כי היה עם גופיה
אני באתי עם כפכפים לצורך העניין כי אני ממש לא מתכוון להשקיע שאני הולך למקום שכזה ולא היו בעיות בכניסה.
המזגן חזק ומורגש ואם לא היה אלכוהול שייחמם אותי קצת זה היה אפילו ברמת המציק לכן הייתי ממליץ להגיע אולי עם ג'ינס
וחולצה ארוכה דקה. יש 2 קומות ובמה מרכזית שמידי פעם עולות בחורות להופיע, אני באופן אישי לא התלהבתי מכל הריקודים שהיו על הבמה. הבחורות עצמן בניגוד לפוסיקט הישן לא מטרידות, אני זוכר שהייתי צריך לסרב לבחורות שמגיעות להציע ריקוד לפחות 20 פעם וזה דיי פגם בחוויה של לשבת בסתלבט ולשטוף את העיניים. הבחורות מסתובבות במקום ומחכות שייקראו להן חלקן הפחות אטרקטיביות ניגשות אליך אבל סה"כ ניגשו אליי 3 אז לא כזה הציק. יש כאלו שמשקיעות בריקוד ויש כאלו שנותנות ממש את המינימום שצריך. בתור חוויה של פעם ב... זה דווקא נחמד אמנם הכניסה 100 שקל ומחירי המשקאות כיאה למועדונים אבל יש קצת מסביב
ראיתי גם כמה בחורות שהגיעו (מה אכפת להן נכנסות חינם) ואפילו הזמינו ריקוד. סה"כ אווירה נחמדה מוזיקה קצת חזקה מידי
אבל לא ברמה של צקצוקים באוזניים ובכלל הייתי שם שעתיים +-.
והנה לכם כמה הבדלים בין חשפנית לזונה מתאגיד
הגוף חלק כמו משי ונעים למגע בנוסף הן מריחות מעולה. בחורות שוות רזות קעקועים חזה במקום ובכלל כמה ליגות מעל הבררה שאנחנו מתעסקים איתה. מישהי הציעה לי ללכת לחדר אבל אני לא איש של מציצות אז זה לא כזה עוזר לי גם ידוע לי שזה מחירים מטורפים ובנוסף אתה יוצא בקנס לא קטן גם בלי זה. כניסה 100. דרינקים 150 ריקודים 100 וחניה שאין מצב למצוא באזור מבלי להסתכן או לשלם לחניון. ברור שבכסף הזה אפשר לזיין אבל מידי פעם נחמד גם לגוון ולא להיות "חזיר" נחמד גם להסתכל ולזרום עם האווירה. סה"כ אפשר ללכת לכזה מקום פעם פעמיים בשנה אבל בשוטף אני מעדיף זיון טוב.
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

רשמים מהפוסיקט

2
מועדון חשפנות זה אווירה אחרת
למה פעמיים בשנה ?
המועדון הזה הוא ברמה אחרת מעל כל המעדונים בתל אביב
אני פוקד כל שבוע מועדון חשפנות אחר כדי לגוון ולשנות אווירה .
לפעמים ההרגשה כשאתה יוצא מהמועדון נפלאה יותר מזיון .
ואני בעד זיון ....

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

רשמים מהפוסיקט

3
תראה זה מאוד תלוי ברמת התקציב שלך. ראיתי בחורות שיישבו שעה עם גברים ולא בדיוק הבנתי מה הסיפור האם הם משלמים להן באיזושהיא צורה על הזמן או מה. מן הסתם שאם הייתי יושב ככה עם מישהי זה היה מעצים את החוויה אבל סתם להגיע לשתות ולשלם בשביל 2 דקות ריקוד זה לא אפקטיבי עבורי. אחלה בחלה לשטוף את העיניים אבל בישבילי זה לא מספיק וכמובן אני רוצה לעשן קנביס שזה לא בדיוק היה נראה אפשרי שם. כבר עדיף לצאת לחתול באותו כסף
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

רשמים מהפוסיקט

4
יש גברים שמשלמים לבחורה על כמה ריקודים מראש
יש כאלה קבועים שבאים 3 פעמים בשבוע ואולי יותר ואז הבנות מתייחסות אליהם כמו שראו שואב אבק ..קריצה וההתייחסות בהתאם
יש כאלה בנות שסתם נחמד להם לשבת ולפטפט עם הלקוחות
אמרה לי איזה רקדנית מאיזה מועדון שיש כאלה קבועים שכבר יש להם שמות שהדביקו להם הבנות כמו השיכור ..השמן..המליין הגיע
כל מיני ביטויים כאלה .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

רשמים מהפוסיקט

6
סה"כ דיווח די מדויק. אין ספק שזה לא הכי כלכלי בחישוב של הספק חוויה מינית לסכום, אבל מדי פעם זה נחמד, ועדיין אפשר לצאת משם בהרגשה טובה.

אם כבר הולכים, אז אין ספק שהבנות בפוסיקט ברמה הרבה יותר גבוהה מאשר שאר המועדונים, למרות שהבנתי שבחודשים האחרונים רוב הבנות שם די חדשות.
מה שכן, בגלל שיש לא מעט בנות שאכן לא משקיעות בריקוד, אני מקפיד להסתכל עליהן מבצעות ריקוד לפני שאני מזמין אותן.

עדיין, ברוב הפעמים שהלכתי מאוד נהניתי. מלבד דבר אחד - לבירות שם יש טעם לוואי מגעיל. לא יודע אם עוד מישהו שם לב.

רשמים מהפוסיקט

7
סתם בזבוז זמן וכסף אכן כל האווירה והטיזינג מהנים ומגרים מאוד אבל לעומת מקומות אחרים (קייב מוסקבה וכו׳) פה אתה מוצא את עצמך בסוף הערב בלי כסף ועם הזין ביד מחפש מה לזיין באמצע הלילה שבמקומות האחרים אתה ב200 דולר ולפעמים גם פחות לוקח את אחת הרקדניות איתך למלון לפי דעתי צריך להיות מאזוכיסט ללכת בארץ לאחד המקומות האלה !
זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!

רשמים מהפוסיקט

8
לא מזמן יצא לי להיות לראשונה במועדון הפוסיקט. במיקום הישן שלהם ביורדי הסירה הייתי בעבר מס' פעמים, ומאז פתיחתו של המועדון במיקומו החדש רציתי להתרשם ממנו אך זה לא יצא/היו לי דברים מעניינים יותרקריצה, עד לאחרונה.

לפני שנתחיל אציין שוב - כמו שכבר ציינתי בדיווחים קודמים בתת פורום זה - אני לא מהמתלהבים ממועדוני חשפנות. כבר כתבתי רבות על הסיבות לכך בעבר ואין טעם שאכתוב שוב. מי שמעוניין בכ"ז לדעת למה יוכל לקרוא בשרשורים ישנים אלה:

בחיפה מועדון חשפניות pink horse

בקצרה ממש: מדובר לדעתי(ואני אומר זאת את כאחד שבעברו הרחוק מאוד - טרום תקופת הפורום שלי - היה פעיל במיוחד בתחום זה) האישית בסוג של מסחטת כספים ותו לא. התמורה זעומה ביותר(אם בכלל קיימת) ולא משתלמת בעליל ביחס למחירים הגבוהים שם. ובכל זאת רציתי לחוות את המקום בעיקר מתוך סקרנות - כן, שוב הסקרנות המזורגגת שלי לחקור מקומות חדשים כל הזמןכועסצחוקמבולבל - ורצון לסמן וי על המקום.

אפתח ואומר שבאתי לשם בלי ציפיות גבוהות בכלל. למעשה ציפיות נמוכות כמו גובה הדשא. אני מכיר טוב מאוד מקומות מסוג זה, ולא ציפיתי לגדולות ונצורות מביקורי שם. פשוט הייתי סקרן(כן, עוד פעם סקרנות דפוקהצחוק) להתרשם מהמקום ולא מעבר.

אז לא מזמן ביקרתי שם לראשונה. להלן הדיווח:

המקום עצמו: הביקור היה בתחילת השבוע. המקום היה לא מלא, אפילו חצי ריק הייתי אומר. מבחינת המיקום - הכי מרכזי שהיה לדעתי אי פעם למועדון חשפנות בישראל. בכיכר אתרים על חורבות הקולסיאום. קרוב לכל העולם אחותו, אשתו, סבתא ודודה שלוצחוקקריצה. פתוח כל יום מ-23:00 עד 5:00 לפנות בוקר. כניסה 100 ש"ח. אין שובר שתייה חינם בניגוד למקומות אחרים שהייתי בהם... לא ידוע לי ולא שאלתי אם קיימת שם תוכנית צהריים. נראה לי שאין.
מבחוץ המקום נראה גדול אבל כשנכנסים הוא לא ממש כזה. כלומר, בוודאי גדול יותר מהפוסיקט הישן, האינטימי, והקטן יחסית ביורדי הסירה, אבל ביחס למועדונים אחרים שהייתי בהם הוא לא ענק. אקוסטיקה וסאונד סבירים+, אבל כבר ראיתי טובים יותר(PINK HORSE בחיפה למשל). התפאורה והמקום נראים בסדר ומושקעים פחות או יותר, עם וילונות שמקיפים את כל המועדון. בכללי מבחינת תפאורה, סאונד ועיצוב המקום לא רע בכלל אך נופל ממקומות אחרים ומפוארים יותר שהייתי בהם בארץ כמו הבורסה הישן בר"ג למשל, וגם ה-PINK HORSE וה-GIRLS בחיפה(אגב שניהם סגורים כבר הרבה זמן).

המועדון בנוי בצורת חצי עיגול הפוך. כלומר פנים העיגול הוא כלפי הקהל. בחצי העיגול התחתון יש שני גרמי מדרגות משני הצדדים+בר בקצה הימני של חצי העיגול. אחרי הבר למטה יש גם בין 6 ל-8 חדרים פרטיים(לא סגור על המס' המדוייק) שעליהם ארחיב בהמשך. למטה נמצאת הבמה המרכזית הדי קטנה, מעליה ומצדדיה מעין 'מרפסות' כאלה ולפעמים רוקדות שם 3 בנות במקביל. מאחורי הוילונות שמסתירים את קדמת המועדון יש מעין מעברים צרים מוסתרים כאלה שהבנות עוברות דרכם כדי להתמקם על הבמה וה'מרפסות'. ממול הבמה שורת ספות בצורת ח' ומאחוריה עוד ספות מסודות בצורת ריבוע. משני הצדדים הרחוקים יותר יש עוד ריבועים כאלה - אחד בכל צד.
בקומה למעלה יש בר באמצע ומשני צדדיו ספות וכורסאות. מצד ימין של הבר יש גם מעבר לשירותים ו - כמו תמיד במקומות מסוג זהקריצהצחוק - כספומט כדי לדאוג להוציא עוד קצת מיץ מאנשיםמבולבלצחוק... בנוסף יש שם חדר VIP*. בצד השמאלי ישנם חדרי ההתארגנות של הבנות ועמדת הדי ג'יי.
*לגבי חדרי ה-VIP - אחת מעובדות המקום הסבירה לי שניתן לסגור מראש את החדר לאירועים פרטיים בעלות התחלתית של 3000(!!!!מבולבלמבולבלShockedShocked) ש"ח וזה לא כולל שום תוספות כמו בחורות או שתייה...Ouchמבולבלכועס נו, עוד דרך לסחוט עוד מיץ מהתפוז...צחוקכועס

שירות:
מלצריות מסתובבות בכל קומה. לזכותן ייאמר שהם לא מלחיצות/פונות/מציקות או משהו אלא מחכות שיקראו להן. סה"כ שירות בסדר גמוראצבע למעלה.

הבנות: ספרתי בערך 17-15 בנות. מניח שבסופ"שים העמוסים יש יותר. רמה גבוהה אבל לא בטירוף. טוב נו, אחרי הארטמיס בברלין כבר קשה להרשים אותי...קריצהצחוק ואם כבר מדברים, הבנות בארטמיס חד משמעית יותר פצצות מחשפניות שםקריצה. ובכל זאת בהחלט רובן המכריע של נכנסות להגדרה של כוסיות. יש איזה 5-6 כוסיות על ממש. ועוד איזה 3-4 לא משהו... בואו נאמר שאת 'מבחן החבר אכילס' היו לדעתי עוברות בהצלחה למעלה מ-60% מהבנות במועדוןצחוקקריצהמוחא כפייה. לא מעט מהן גבוהות וחטובות-אתלטיות עם ציצי שופע ותחת עגול ובולט כמו שאני אוהבTongue. וכמו שכתב החבר ravnadal בדיווח הפותח את השרשור - בניגוד לפוסיקט הישן הבנות לא לוחצות וחופרות שתיקח אותן לריקוד. המקום יותר ב'קלאסה' כזה. הן מסתובבות בין האנשים אבל לא דוחפות את עצמן. אני אישית קיבלתי רק הצעה אחת או שתיים ללטפ דאנס למרות שהייתי שם כמעט 5 שעות.

לגבי המופעים על הבמה - לא מקצועיים ומושקעים מי יודע מה, אבל חלק מהבנות בהחלט הציגו ביצועים אתלטיים טובים.

ליברליות הבנות:
כמו תמיד במועדונים גדולים ומפוארים - הרצון לשמור על 'קלאס' בולט והבנות לא ממש זורמות בריקודים מעבר למזמוזים ולעיתים נשיקות בגוף וגם לזה לא כולן מסכימות. אני לקחתי 5 לאפ דאנסים. 25 ש"ח לריקוד שנמשך בערך 3-5 ד'. צריך להחליף את הכסף המזומן לשטרות-דולרים של המקום כאשר כל 'שטר' כזה שווה לאפ דאנס אחד.
ראשונה - רובי. כושית אמריקאית שגדלה בארץ(ככה טוענת. האמת שלא ניראית אתיופית/אפריקאית) בת 23 עם עברית מושלמת. ניראית בול כמו שאני אוהבחיוך: 175 ס"מ, חטובה עם טיפה בשר בגוף שיהיה מה לתפוסTongue, ציצי בינוני+ שופע ותחת מדהים עגול ועסיסי. יאמי!Tongueפצצה בלאפ דאנס ניסיתי - כמו שאני מנסה תמיד - ליצור כימיה ככל שניתן בזמן קצר כזה, אך היא לא ממש זרמה. מרוב שהיא סקסית רציתי לקחת אותה ל-2 ריקודים רצופים אך הממזרתה הבריזה לי אחרי הריקוד הראשון בנימוק שהיא צריכה לקפוץ לחדר התארגנות, ואחרי שיצאה ראיתי אותה עושה סיבוב על שני לקוחות אחרים לפני שחזרה אלימבולבל... "וואלק ייבשת אותי!"כועס אמרתי לה כשחזרה אבל בגלל שהיא סקסית בטירוף ונחמדה בסה"כחיוך(אך לא ליברלית... לא הסכימה לנשיקות בגוף) לקחתי אותה לעוד אחד.

גרייס
- הכי פחות טובה שהייתי איתה. בת 24. לטענתה - אם זכרוני לא מטעה אותי - חצי אמריקאית חצי טורקייה(באמת ניראית 'מעורבת' כזאת) גם היא ניראית מאוד לטעמי: 174 ס"מ, שחומה מעט, סוסה כזאת, חטובה עם בשר לתפוס+ציצים גדולים יפים ותחת עסיסי שכיף למזמז. בריקוד הקצר גם היא לא זרמה לנשיקות בגוף ונשארה אדישה לכל נסיונותיי לפתח שיחה. כשסיימה קמה והתחפפה מהר ככל הניתן מבלי להיפרד אפילוShockedכועס... כנראה שכמו רובי לפניה - גם היא לא אוהבת שמנסים ליצור איתה אינטרקציה אישית ומעדיפה לתקתק עבודה... לפחות רובי עושה זאת בחן מסויים. גרייס ממש לא. נו, שיהיה. יש הרבה דגים בים.

כושית בלי שם - כשמה כן היא. סירבה לומר את שמה. "אתה יכול לקרוא לי איך שאתה רוצה" אמרה. אבל הסכימה לומר לי שהיא אפריקאית בת 23 ולפי העברית המושלמת כנראה גדלה בארץ. לא הסכימה לומר אם מוצאה מאריתריאה או מסודן(אמרה שהיא מ"מדינה אחרת" באפריקה ומעדיפה שלא לדבר על עצמה), אבל כנראה בת של עובדים זרים אפריקאיים שמתוגררים כאן. כ-170 ס"מ, ציצי קטן, טוסיק חמוד, וגוף שוקולד חטוב ויפהחיוך. גם היא ביקשה בנימוס להימנע מנשיקות(וכמובן שכיבתי את רצונה כמו שאר הבנות), אך הייתה יותר חיננית וחייכנית מהשתיים הקודמות. גם האינטרקציה איתה הייתה טובה יותר. היא הראשונה ששאלתי אותה לגבי החדרים הפרטיים. אמרה שעולה 400 ש"ח(!!!!)כועסShocked למשהו כמו רבע שעה עד 20 ד'כועס שבהן היא מוכנה להרפייה ומציצה מוקנדמת אך לא לחיכוך על הגוף(יענו - גמירת 'פלחי ישבן מלוקסרת' כמו שאני אוהבקריצהStar). ויתרתי ושיחררתי אותה לדרכה.

מרינה - אחת המילפיות הכי כוסיות, שמורות ומגרות שפגשתי בכל הסקטורים הקיימים בסקס בתשלום!StarStar 170 ס"מ, עור חום בהיר, חזה קטן-בינוני, ישבן עגול ומגרה, גוף סקסי חטוב מאוד ושמור במיוחד, והכי חשוב: הבחורה הכי זורמת וליברלית שפגשתי שם!אצבע למעלה אם לא הייתה אומרת לי - לא הייתי מאמין לעולם שהיא בת 40....ShockedShockedShocked בפנים ניראית לכל היותר בת 31-32, ובגוף אפילו פחות מ-30... מדהימה ושמורה במצב מעולהההה!מוחא כפייה מה שכן - שיניים צהובות ולא במצב מי יודע אבל עוברות מסך... שאלהשאלהשאלה*** איתה גם היה לי הלאפ דאנס הכי זורם שכלל נשיקות חופשי, אפילו כמעט צרפתיותקריצה, מזמוזים חושניים ופראיים שהובילו למפגש מוצלח מאוחר יותר בחדר הפרטי. על כך בהמשך.

***תגידו לי - אני חולם????מבולבלמבולבל אני הוזה???מבולבלמבולבל הרגע דיברתי על השיניים של מרינה???מבולבלErmmWacko 16 שנים בתחום וכמעט אף פעם(למעט מקרים חריגים של שיניים שחורות ומגעילות שלשמחתי כמעט ולא נתקלתי בהן) לא דיברתי ולמעשה בכלל לא הסתכלתי על שיניים של בחורה בתחום!!!!Ermm כנראה ש"אופנת השיננית" כאן בפורום מתחילה לתת את אותותיה גם בי...צחוק

שרון - רציתי לקחת את מרינה אחרי הלאפ דאנס לחדר הפרטי אך היא הייתה צריכה לעלות לרקוד באחת ה'מרפסות' אז הלכתי בינתיים על שרון. מרוקאית חייכנית, חמה ומתוקהחיוך גדול בת 29(הייתי נותן לה אולי 26 בהגזמה. ניראית מצויין!Star) עם שיער צבוע לבלונד פלטינה. 172 ס"מ, גוף חטוב עם חזה בינוני יפה וטוסיק חמוד, עור חום בהיר, ואופי חייכני וזורםחיוך. גם היא - כמו מרינה - זרמה איתי לנשיקות על הגוף ואף תחבה ידיים מתחת לחולצתיTongue. היה אחלה לאפ דאנס חושני ומושקע איתהאצבע למעלה. שאלתי אותה על חדרים ואמרה שלא נכנסת אז המשכתי להמתין למרינה.

חדרים פרטיים: כאמור קיימים במקום. וכמו תמיד במקומות מפוארים וגדולים - ולא שציפיתי אחרת כן? - אין סקס. לכל היותר מציצה עם גומי ו/או הרפייה ואולי חיכוך על הגוף... לא כולן נכנסות לחדרים. ולאלו שכן נכנסות יש מדיניות כל אחת בפני עצמה. אקדים ואומר שלא תיכננתי כלל להיכנס לחדרים פרטיים שם, אלא רק לקחת לאפ דאנסים. בכלל אני חושב - כמו שכתבתי בתחילת הדיווח - שהמקומות האלה הם מסחטת כספים, והחדרים הפרטיים הם הסימפטום הכי בולט ומגעיל לכך. שוד במלוא מובן המילה ביחס למה שמקבלים בתמורה.
אז כמו שכתבתי קודם - 400 ש"ח לרבע שעה... אולי 20 ד' גג. עסקי השודים כרגילמבולבל... אז למה בכל זאת נכנסתי?

1) לא נראה שאבקר שם שוב בזמן הקרוב אם בכלל. אז רציתי כבר להתרשם מהמקום במלואו ולחוות את עניין החדרים הפרטיים למרות שידעתי מה מצפה לי, והציפיות היו בהתאם... כלומר כמו שכתבתי בתחילת הדיווח - בגובה הדשאצחוק.

2) הקפדתי לא לשתות שם אלכוהול כדי לא לעמעם את האינסטינקטים הטובים שלי. התבייתתי על מרינה המילפית עוד כשראיתי איך היא משקיעה בריקודים וביחס ללקוחות אחרים, איך היא כולה באנרגיות טובות ומשוחררותStar, ורוקדת בין הספות עם הלקוחות מדי פעם. כששאלתי את מרינה על חדרים פרטיים ומה מקבלים שם(מציצה, הרפייה/ חיכוך בישבן וכדומה) היא חייכה בחושניות מרומזת לכל שאלותייShocked ולא ממש ענתה עליהן אלא יותר מזמזה ונישקה אותי תוך שהיא עונה תשובות עמומות ולא ממש חד משמעיות...Ermm היא גם לא יודעת עברית כ"כ טוב אז נעזרתי בד"ר גוגל וגם אז תשובותיה היו יותר להימרח ולנשק אותי...מבולבל פה פניתי לאינסטינקטים הטובים שלי שאותתו לי ששווה להיכנס איתה ושהיא זורמת וליברלית יחסית לבחורה ממוצעת במקום כזה. החלטתי להקשיב וכמו תמיד שאני הולך איתם יד ביד - לא התאכזבתי*חיוך

*שוב - דגש עצום על י-ח-ס-י-ת לציפיות הנמוכות ממקום כזה.

אז חיכיתי שהיא תסיים לרקוד. כשסיימה ניגשה לאיזה שני מבוגרים מעאפנים בקומה השנייה. קישקשה, שתתה ונמרחה עליהם עוד איזה 20-30 ד' עד שכבר סבלונותי החלה לפקועכועס וחשבתי לעזוב מלבלי להיכנס איתה. אז היא פתאום קלטה אותי, נזכרה(תודה רבה! הגיע הזמן באמת!Stern Smile) וניגשה אליי. סגירת פרטים אחרונה, שוב התשובות הלא ברורות/חייכניות/חושניות/ממזמזות/מרומזות שלה, האינסטינקטים מאותתים שזה בסדר ואפשר ללכת על זה סופסוף ויאללה לחדרחיוך.
בחדרים עצמם שנמצאים באמור למטה אחרי הבר יש ספה, שידה ומראה. נכנסנו ו... וואלה, הופעתי לטובה!!!
כלומר עד כמה שאפשר להיות מופתע לטובה במקום גזלני כזה שלוקח 400 ש"ח ל-20 ד' במקרה הטובכועס. מרינה התפשטה לגמרי והתחלנו במזמוזים וליקוקי פטמותיה+נשיקות פראיות בכל הגוף - כולל כמה צרפתיות קטנות על השפתיים - שנמשכו כשמרינה מורידה את מכנסיי ותחתוניי, מפליקה בישבני(ואני בשלהחיוך איזה תחת מזמין יש לה!Tongue) ומקביל מכניסה את איברי בין שני רגליה מתחת לכוס כשנחנו צמודים ו'מדמים' בתנועות גוף זיון תוך שהיא מרימה רגל וכורכת אותה סביבי. לאחר מכן נשכבתי על המיטה והיא החלה להביא לי ביד עם שמן אך לא ממש הסכימה למצוץ למרות הפצרותיי למעט מציצות קטנות של כיפה בלבד. במקביל הבאתי אותה ל-69 מעלייה על הספה תוך שלהפתעתי(1)Shocked איפשרה לי ירידה וליקוק של שני חוריה ואז זרמה לאצבעות עמוקות בשניהם!מוחא כפייהאצבע למעלה עשיתי 'V' עם האצבעות ודחפתי לה את שתיהן במקביל לכוס ולתחת, והיא המשיכה לעבוד ידנית על הכלי והוסיפה משחקים בביצים במפשעה. נעמדנו שוב, עוד מזמוזים ונשיקות, עוד אצבעות עמוקות בשני חוריה, והשכבתי אותה לפינאלה - 'גמירת פלחי ישבן מלוקסרת'קריצהTongue שאליה זרמה לאחר קצת שכנועים ממניApprove.
נשכבה על ביטנה, שפכתי שמן על ישבנה והתחלתי לשפשף. להפתעתי(2) היא כנראה קצת התגרתה מהסיטואציהStar, שלחה יד מתחת לביטנה והחלה לאונן לעצמה תוך שהיא מנענעת את הישבן מתחת לזין שלי. ככה המשכנו מס' דקות עד להשפרצה שלי על גבה וישבנה. קמתי, ניקיתי אותה והודיתי לה בהרבה חום ונשיקות. להפתעתי(3) עוד רצתה טיפ...מבולבלמבולבל בנוסף למחיר ההתחלתי המאוד גבוה ולא משתלם בעליל ביחס לזמן(למרות שהייתה חוויה מצויינת יחסית לממוצע במקומות כאלה). סירבתי בנימוס ואמרתי לה שה-400 זה די והותר לטעמי והיא עזבה את החדר בבעסה... נו ,שיהיה. עם כל הכבוד לחוויה הטובה - גם ככה המחיר שקיבלה ביחס לתמורה היה גבוה עד בלתי הגיוני. ועוד להוסיף טיפ על זה!? עד כאן. יש גבול.

סה"כ הייתי שם כמעט 20 ד', שלקראת הסוף קצת האיצה בי לגמור כי הייתה לחוצה על הזמן.

עלות כוללת של הביקור - 6 לאפ דאנסים+כניסה+שתייה+חדר פרטי=700 ש"ח. כמו שאמרתי מס' פעמים - מסחטת כספים. אבל הייתי מוכן לזה, ורציתי לחוות פעם את המקום על כל צורותיו וגווניו. כלומר, כולל חוויה בחדרים פרטיים. בואו נאמר שאם לא הייתי נתקל במרינה לא הייתי נכנס שם עם אף אחת לחדרים. האינסטינקטים לא קלטו מישהי אחרת שהייתה נותנת לי חוויה יחסית טובה בחדר.

לסיכום: חוויה סטנדרטית מינוס ביחס למקובל במקומות כאלה. למה מינוס? מחיר הכניסה הגבוה שלא כולל שתייה ראשונה והלאפ דאנסים הלא ארוכים ומושקעים מי יודע מה. הבנות שם ברובן מקצועיות במובן הלא טוב של המילה, דבר שמתבטא במחסור יחסי של ליברליות, אינטרקציה וזרימה של הבנות(כמעט ולא יושבות לקשקש עם הלקוחות. מסיימות ריקוד ועוברות הלאה בניגוד למקומות אחרים שהייתי בהם שהבנות יושבות ומפלרטטות עם הלקוח בכיף ובלי לחץ לפני ואחרי הריקוד ולא מחפשות כל הזמן לעבור הלאה). אז מה נותן את הפלוס שהופך אותה לסטנדרטית פחות או יותר? מראה הבנות שברובן באמת נחשבות כוסיות או ניראות טוב+, יש פה ושם כמה מתוקות שזורמות קצת יותר מהאחרות בריקודים, וכמובן - החוויה הטובה(אזכיר שוב ושוב - יחסית!!) שהייתה לי בחדרים הפרטיים. האם שווה להגיע? אולי ביקור או שניים להתרשמות... לא יותר. אני אישית אולי אחזור לעוד ביקור או שניים... לא יותר. אולי באחד הסופשי"ם שאוכל להתרשם ממצבת בנות מלאה... נראה... סה"כ יצאתי בהרגשה לא רעה משם, אבל לבטח לא נפלתי מהרגליים. כבר הייתי במקומות דומים יותר מפוארים עם בנות יותר כוסיות מהמקום הזה. אבל הוא סביר בכללי. לא יותר. שכל אחד יעשה את חישוביו.

שיהיה אחלה שבוע לכולנו.
zooz
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”