כ זקוק להמלצה - מישהי פרטית שנותנת עיסוי טוב ורימינג - סקס אדיר

זקוק להמלצה - מישהי פרטית שנותנת עיסוי טוב ורימינג

1
שלום לכל חברי הפורום היקרים

אוי כמה אני אוהב את רגעי הפרטיות המעטים אומנם שיש לי שהילדים והאישה ישנים ואני יכול להיכנס לאתר הזה ולקרוא את כל ההמלצות והתיאורים שמעלים לי חיוך מידי פעם אבל אל לשם כך התכנסנו.

אז ככה - אני חייב מסאז׳ משחרר ממישהי שיודעת מה היא עושה.
אני מחפש מישהי פרטית שמקבלת בביתה כמו שאומרים ולא מכון.
מישהי שנראית טוב - לא מחפש מלכות יופי אבל כזאת שתחרמן אותי
אני מהמרכז אבל אם יש איזה עילוי בחיפה אני זורם כי אני נמצא שם כמה פעמים בשבוע

הצ׳ופר האמיתי הוא הרימינג - אף פעם לא עשיתי אבל נשמע סוף אז אם גם רימיניג היא נותנת זכיתי בלוטו

כמובן שאני מעדיף שהיא תהיה בעירום מלא ותתן לשלוח ידיים אבל שוב אני אשמח לקבל המלצות

תודה

זקוק להמלצה - מישהי פרטית שנותנת עיסוי טוב ורימינג

3
עיסוי חלומי מציצה מהאגדות ורימינג שמשתלב עם מערכת העיכול קולונסקופיה בלי הרדמה - רק ניקול שמלקקת הכל מז'בוטינסקי רמת גן . רגועה חמודה מפנקת אוהבת את מה שעושה מתחרמנת !!!!!!! מלעשות לך רימינג ומבחינתה אם לא תפריע לה תבלה בחור ישבנך שעה שלמה ותרצה עוד
והמציצה - טכניקה שאין גם לתאיילנדיות המדופלמות ביותר עבודה מתוחכמת על הזין בקצבים משתנים וכולה רק מייחלת לרגע שבו תשפריץ לה לפה כי את זה היא ממש אוהבת . לא רצה לשירותים ומשמיעה קולות של חחחחחככככ טפוווו אלא משתעשעת בשפיך שלך דקות ארוכות מתענגת על הטעם והמרקם ורק בלית ברירה אחרי שחלק נבלע בגרונה אזי בעדינות וללא אפקטים נפטרת ממנו באמבטיה. היא חלקה ריחנית נקיה עם תחת ברזילאי עגול ומוצק וגולת הכותרת -
כל קומתה לא עולה על 1.40 גמדונת סקסית חייכנית ותחושה של לזיין מישהי ממש ממש צעירה שלא לדבר על מחשבות אסורות בתחום ה...
מי שעדיין לא היה לוקח על עצמו אחריות כבדה של החמצה
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”