כ דיווח בלייב מהעיר לבוב במערב אוקראינה - סקס אדיר

דיווח בלייב מהעיר לבוב במערב אוקראינה

1
עיר קרה ומנוכרה בחורות סנוביות מועדונים דוממים וריקים אני בחור חתיך בן 28 נראה מצוין דובר רוסית ברמה טובה הייתה לי חברה אוקראינית אורגינל שנה וחצי
דיברנו רוסית ביחד יפה מאוד אין לי בעיה להזרים בחורות ברחוב או מחוף הים ומעולם בימי חיי לא נתקלתי בסנוביזם כזה פשוט התעלמות מוחלטת ניגש לדבר עם בחורה במועדון /פאב/רחוב משחקת אותה כאילו לא שמעה או שפשוט כולן חירשות כאן חלק לא יודעות אפילו רוסית מדברות ג'יבריש באוקראינית על אנגלית אין מה לדבר בכלל
מזג אויר מגעיל גשם נון סטופ אין מה לעשות או לראות רק בניינים ישנים בצבע אפור מימי טופר העליזים כל הבנות כאן חיות בסרט שהן אריסטוקרטיות פאקינג חושבות את עצמן מכובדות מקום הכי משעמם וסנובי בעולם פלוס חוליגנים ניאו נאצים או סתם קבוצות של לאומנים גלוחי ראש שמחפשים כסף וצרות לסיכום אכזבה גדולה לא להתקרב ללבוב ראו הוזהרתםDead
כל הנשים זונות

5
אח אח אח אוקראינה

כבר אמר רבנו , טרם היציאה לאוקראינה יש להכין שיעורי בית . העיר לבוב שנקראת עכשיו לביב ( כמו חארקוב נקראת עכשיו בפי האוקראינים חרקיב ) הייתה שייכת בעבר לפולנים . בעיר היו וישנם פולנים , הייתה קהילה יהודית גדולה וכל מיני לאומים סלאבים . "האוקראינים" בלבוב ( אתם מבינים שהאוכלוסייה שם מעורבבת , אבל יש להם דפקט בראש שהם אוקראינים נקיים ) לאומנים ושונאים שמישהו מדבר רוסית . אל תצפה מבחורות עם גנים פולנים ולאומניות לזרום . הם במקורם אנטי כל דבר . השאלה המעניינת , איך הגעת לעיר הזו ?

הפוך כל חסרון ליתרון

10
מוזר מאד שהוא לא מתסדר , אני כבר 20 פעם הייתי שם והכול זורם , אולי הוא לא הולך למקומות הנכונים , בכל אופן נראה כי זו בעיה שלו ולא של המקום .
אני בדרך כלל הולך למקומות שהמקומיים מבלים ועוד טריקים שלמדתי עם השנים
בכל מקרה אני בינואר טס לשם לשלושה שבועות עם השותף הקבוע שלי .
בטוח לא יהיה יבש
מתלהב
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”