כ אלין יעבץ 30 - סקס אדיר

אלין יעבץ 30

1
לצערנו מאגר הדירות והבחורות מאוד הצטמצם ויעבץ נשארה הדירה האחרונה עם בחורות של פעם במיוחד רנדי האתיופית שחזרה לעבוד וגם בחורות חדשות שמשתנות.הרמתי טלפון הערב ואמרו שיש 2 בחורות חדשות הגעתי למקום והכן הייתה בחורה תמניה חדשה רזה וגבוהה טוענת שזה ערב ראשון שלה בזנות ועד עכשיו עבדה רק בחשפנות מבקשת 350 ש''ח אני מה נפלת על הראש? מיטת מסאז'ים?מציצה מקונדמת?מוציא 350 כמו טטלה הבוחרה קלטה שהיא תפסה פראייר חרמן ואז התחיל התסכול.נכנסת לחדר שכב על המיטה אני רגע תני להתחכך קצת בעמידה לא שכב אני אמצוץ לך אני שניה נשמה אם אני לא נוגע בך הוא לא יעמוד היא יעמוד בכח מנסה אני מתחיל להרגיש את הביאוס אומר עזבי מציצה שכבי אני קצת אגע בך ובזין הוא יעמוד.נשכבת על המיטה אני מנשק את הגוף מגיע לפיטמות היא לא מסכימה מרגיש ביאוס מת מת לזיין שילמתי 350 שקל ראבאק מנסה להכניס הכוס יבש מבקש לרדת אומרת אין סיכוי מתחנן לרדת לה לא מסכימה עומד כמה דקות מנסה להעמיד אותו היא בנתיים טוב בוא תרד אבל תוסיף 50 שקלים אני זיין לא מוסיף מצליח להעמיד את הזין מבקש ממנה שתרטיב את הכוס אומרת רטוב מנסה להכניס הכוס יבש ראבאק הזין נופל מתחיל להרגיש שהזמן נגמר מוסיף 50 שקל כמו גדול לרדת לה משחק עם הזין מצליח להעמיד אומר לעצמי אין סיכוי שאני זורק 400 שקל בלי לזיין את הנבלה הסחטנית הזאת מחדיר כמו גדול אחרי 5 פימפומים תוציא תוציא כואב לי מבקש להחליף תנוחה אני כבר בלי קונדום כוס אמק לפחות תעשי ביד שמה שמן על הזין פתאום דפיקה בדלת הבחורה עוזבת אותי שמה מגבת ויוצאת.יוצא מהחדר בעלת המקום מכירה אותי שואלת מה אכזבה? אמרתי לא הייתה לי אכזבה כזאת אומרת לי תחכה תיכף מגיעה עוד חדשה לא יודע אם התכוונה לפצות או לסחוט ממני עוד 300 שקלים.הדירה הזאת בדרך כלל דירה עם יחס מעולה למרות שזה מיטות מסאז' אבל הזבל הסחטנית הזאת היא ממש נפילה לדירה הזאת היא יודעת שהיא נראית טוב אז היא עפה על עצמה במחיר וביחס המסריח שלה גם שאמרתי לה שאני מתכוון לרשום עליה בפורום היא אמרה פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים.חברים יש בדירה הזאת בחורות טובות בדרך כלל אל תזרקו את הכסף שלכם לזבל הזאת.בבקשה אם מישהו נכנס איתה בכל זאת תדווחו עליה לטוב ולרע.

אלין יעבץ 30

3
הייתה פעם בחורה בשם סינדי אתיופית
איתה נהנתי מאד .
לא יודע מה איתה היום .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”