כ דיווח כפול! דיאנה בת 20 VS ורוניקה בת 24 - סקס אדיר

דיווח כפול! דיאנה בת 20 VS ורוניקה בת 24

2
הפעם יש לי בשבילכם דיווח התרשמות על ורוניקה ודיווח על זיון עם דיאנה.

נתחיל עם ורוניקה:

תיאום קליל עם פקידה רגועה ואני מוצא את עצמי על רחוב ראשי בבת ים.
הקשר בין דירה דיסקרטית בתאוריה לדירתה של ורוניקה הוא מקרי בהחלט.

הדלת נפתחת וורוניקה מזמינה אותי פנימה.
פוסע בצעדים קטנים אל תוך דירה קטנה מאוד שבה שולחן קטן ושני כיסאות עץ כמו בכפרים ברוסיה.

מעיף מבט לעבר ורוניקה כדי לראות קצת אור באווירה הלא סליזית בעליל שבדירה
אבל לצערי גם שם לא ראיתי את ההארה. מה שראיתי זה שפתיים גדולות ומלאכותיות שיער שחור
חלק, חזה קטן בתוך בייבי דול, עור שחום ורגליים מוצקות ויפות שמעליהן תחת מושלם...

קישור: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10716

שרשור על ורוניקה: http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=35483

לפני שהזין זרק עוגן בדירה, נפרדתי ממנה לשלום ויצאתי שוב לרחוב לחפש את מה שחשקה נפשי:

בחורה כוסית סטייל סטודנטית + סטייל מלכת הכיתה עם פנים נאות שמשדרות סנוביות וביישנות כאחד.

נמשיך את חגיגת הדיווח הכפול עם דיאנה:

פקידה נעימה נוספת מפנה אותי שוב לאחד הרחובות הראשיים בבת ים
ואומרת לי לחכות ליד הדלת.
הלב פועם, חזה דופק אני מוכן...(מתוך שיר של "טונה" בון וויג)
מתח באוויר, מבט בפלאפון, סידור שיער ואז לפתע זה קורה...
הדלת נפתחת ובחורה עם חיוך מדהים וכוסית סטייל סטודנטית + סטייל מלכת הכיתה עם פנים נאות שמשדרות
ביישנות וסנוביות כאחד מסתלקת לי בעיניים....התהלכתי פנימה אל תוך עיניה של דיאנה וראיתי כי טוב...

הדירה יפה ומושקעת עם סלון גדול ומואר עם ספות נוחות וטלוויזית LCD ששידרה חדשות ברוסית.
הזין זרק עוגן של 1000 טונות של ברזל יצוק בסלון ונשלחתי להתקלח בפקודה אחרי שנפרדתי מכמה ניירות צבעוניים.
500 לשעה, 400 ל-40 דקות.

יוצא מהמקלחת ודיאנה עדיין בחלוק מתעדכנת בחדשות, קצת לא נעים אבל למי אכפת אני פאקינג מהופנט מהבחורה
היפיפיה הזאת כאשר היופי שלה כולל:
שיער שחור ארוך עד התחת, פנים נאות, שיניים לבנות קריסטל כאשר כל זה עטוף בסימטריה מטורפת.
החלוק ירד לו בחדר שינה ונחזה שידיים קטנות וחצופות ותחת מוצק ויפה שממוקם על אגן רחב.
הבחורה נמוכה כ-1.60 ואולי זאת הסיבה לאגן רחב או שיש לה גנים טריפולטאיים...

יורדת למציצה חשופה רכה ונעימה ללא שיניים אבל מציצה מורגשת למחצה בלבד ללא משחקי לשון.
ליטפתי את עורה הרך והיא מתוך צחקוק מפסיקה למצוץ ומפנה את מבטה המהפנט אליי וכאשר זה קרה
הזמן עצר מלכת כי האור מהסלון שהתגנב לתוך חדר שינה גרם לזין שלי שהיה מלא ברוק של דיאנה
לנצנץ כמו יהלום.

מפנה מבט לדיאנה שממלמלת משהו ושוב לזין שלי שלא מפסיק לנצנץ ואז שוב מבט לדיאנה שמצחקקת
ואומרת לי שיש לה עור רגיש והיא לא אוהבת ליטופים עדינים, כנ"ל טיפול עדין על פטמותיה הזקורות.

אין ליקוק ביצים, מציצה מורגשת למחצה בלבד ללא משחקי לשון, כמובן שאין רימינג ואנלי.
בנשיקה צרפתית מתמסרת כמו דודה מקרית גת.

הזיון התחיל במסיונרי כאשר הכוס שלה משוח בשמן מה שגרם לי לעונג רב להחליק בתוכה בעדינות ולהמשיך כך
עד שמיציתי וביקשתי ממנה לשכב על הבטן בתנוחת Prone bone כאשר שפתותיי על צווארה והאגן שלי נפגש
בשלה מהר ועמוק כאשר בסופה השפרצה מטורפת בתוכה כאשר באותו זמן היא רוטטת תחתיי ומושכת בסדינים הלבנים.

היה גם נסיון רכיבה של cow girl מצידה שלא צלח עקב חוסר נסיון מצידה ובאופן כללי היא צריכה הכוונה.
כמובן שהיו לי זיונים יותר מוצלחים.

לסיכום, בחורה יפה בדירה מושקעת שחובבת סקס עדין ורגוע.
לדעתי, התמונות לא אמיתיות.

קישור: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10748

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”