כ אילנה מיהוד - דף 2 - סקס אדיר

אילנה מיהוד

11
דווקא מבחינת היגיינה היא לא מצטיינת אבל לא גרועה מאוד. מה שדחה אותי אצלה זה הגוף, יש לה צלקות, בטן משתפלת, פנים שידעו ימים יפים יותר ולבסוף שדיים מרוקנים. היא רזתה, אבל אני חושב שזה ממש גזלה לקחת 300 לחצי שעה. למרות התפריט המגוון אני לא הצלחתי להביא את עצמי לגמירה.

אילנה מיהוד

13
יצא לי לפגוש אותה שבוע שעבר. לא הרחתי היה שום ריח. הבחורה בת 39 חזה נפול ויש סימני מתיחה על הבטן. מה לעשות. זה קורה אחרי לידות והנקות. אני קצת נמשך למראה של אישה אמיתית ככה שזה לא הפריע לי. ללא ספק אחת המציצות היותר טובות שקיבלתי בחיים. רימינג מצויין. ממש מזיינת עם הלשון. משפריצה בלי סוף. הצלחתי גם לעשות לה פיסטינג בזמן שמצצה. אחלה חוויה. השיא מבחינתי היה כשזיינתי אותה בתחת היא השפריצה. בסוף הורידה את הקונדום וחזרה למציצה. גמרתי לה כשהזין שלי היה עמוק בגרון שלה. אחלה חוויה. מאוד נהנתי אצלה. האם אחזור? סיכוי גבוה כשאזדמן שוב למרכז.

אילנה מיהוד

16
תודה לכל אלו שהעבירו לי את המספר של הגברת בפרטי.
תיאום:
התיאום היה מאוד פשוט וקל בהודעות ווצאפ. 300 חצי שעה, 500 שעה.

לוקיישן:
יש חניה בבניינים ליד. בכל זאת יהוד ולא תל אביב...
הדירה בסדר גמור. או לפחות שום דבר חריג כפי שתיארו חברים בחלק מההודעות למעלה. לא נרשמו ריחות חריגים.

המעשה:
התחילה בליטופים אחרי מקלחת על הספה, משם למציצה, רימינג, זיון אנאלי (ויתרתי על הכוס במקרה שלה) וגמירה בפה + פרוסטטה נעימה. השאר בדיוק כמו שתיארו קודמי (ראה הערה להלן)

נקודות לשימור:
תודעת שירות נדירה ותפריט רחב מקסימום. היא חכמה וחדה ואומרת שאוהבת לפנק. עם כל הציניות שלי אני מאמין לה. או מאמין שהיא מאמינה לעצמה.

נקודות לשיפור:
עובדת באופן מתוכנת על אוטומט. ידעתי מקריאת התגובות למעלה בכל רגע איך העלילה עתידה להתפתח. גם אני קיבלתי את ההערות: בא לך להכניס לי אותו לתחת; רואה איך הוא נכנס לי עד לסוף התחת וכו'

מקפידה על זמנים. הייתי במסלול קצר לי זה חופשי מספיק. למרות שידעה שבאתי לחצי שעה ושהיא ניהלה את הזמן היא טענה כי בפעמים הבאות תדרוש תוספת כסף על חריגה מהזמן.
Born to be wild

אילנה מיהוד

20
אז ככה חברים דגמתי את הגברת.
אילנה שלנו בת 42 מגולחת ראש (כמו השחקנית של מטומטמת)
לקח לא מעט זמן עד שתיאמנו כי לא הרגישה טוב אבל בסוף זה קרה.
אתמול הגעתי אליה אילנה שלנו מקבלת במקום דיסקרטי פתחה לי את הדלת ואת האמת הרגיש לי כאילו הגעתי לידידה ולא לזונה, היא זורמת בשיחה ואמרתי לה גם שהופתעתי מזה אני דווקא מאוד אהבתי את זה.
בנוסף המקלחת לא מי יודע מה נקיה אבל ניחא בסדא.
לאחר מכן יושבים על הספה מעשנים סיגריה תוך כדי ליטופים ואז התחיל האקט.
אילנה שלנו עם יכולות אורליות מדהימות!!
ההוכחה לכך היא שלא הצלחתי להחזיק איתה יותר מרבע שעה של גרון עמוק היא פשוט טירוף.
בנוסף עושה רימינג אש ומי שאוהב יש לה יכולת לקבל פיסטינג.
פעם הבאה אמרתי לה שתיראה אחרת לגמריי.
אז ככה מבחינת מראה:
1. קחו בחשבון את הראש שמגולח בצד כמו ריהאנה
2. שדיים נפולים- הגיל עושה את שלו
3. טוסיק בהתאם לגיל (סביר וסבבה)
4. שירות- לא נתקלתי בשירות כזה טוב
5. מציצה- אין דברים כאלו
6. סקס- דיווח הבא (משכורת הבאה יהיה לכם)
7 והכי חשוב
האם אחזור?
כן אבל הפעם אני יודע לקראת מה אני הולך!

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”