כ מחפש מבוגרת מפנקת - סקס אדיר

מחפש מבוגרת מפנקת

1
אז אחרי 4 שנים עם חברה, סחבק חזר לשוק
בעבר הייתי הייתי הולך באופן קבוע למבוגרת מרחוב הס בפ"ת למי שמכיר, 150 ש"ח 2 אקטים ל- 40 דקות, מציצה חשופה ומהנה עם גמירה בפה ומסאג' בין האקטים, רימינג בינוני ואופציה לאנאלי בתוספת 50 ש"ח.
אני לא מחפש כוסית על ויותר חשוב לי שהבחורה תספק את צרכיי ובתור חובב מבוגרות היא הייתה סוגרת לי את הפינה במחיר נהדר, ניסיתי מספר פעמים להתקשר למספר שהיה לה אבל הוא מנותק, אני מניח שהיא הפסיקה עם זה (הייתה בערך בת 55) אלא אם כן מישהו יפתיע אותי.

זה הפוסט שהיה עליה:

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=10068

לאחר שיטוט ארוך בפורום מחפש מישהי מבוגרת40-60, עדיפות לישראלית אבל לא חובה.
חשוב לי שתהיה אפשרות למציצה חשופה טובה/ קצת אגרסיבית ושתהיה אווירה טובה.
2 שעלו לי על הכוונת הן איריס מעמישב ואילנה מיהוד (זה הכיוון שאני מחפש ממה שקראתי).

לגבי אילנה אני עדיין בודק אופציות זולות יותר למרות נראה לי שהיא בול כמו שכבודו אוהב.
לגבי איריס אשמח אם מישהו יוכל לרשום לי את הנייד שלה.

אם יש מישהי אחרת מומלצת בסגנון הזה אשמח לשמוע.
מבטיח לדווח אחר כך

מחפש מבוגרת מפנקת

7
[QUOTE=מתן בסתר]מבוגרת מעולה זה נינה ברמת גן.
פינוק זה שעה מקלחת משותפת,מסאז מהנה ,סקס במגוון תנוחות,אנאלי יש גם.
בקיצור נינה תמורה מעולה לכסף.
מבוגרת שגם ניראת טוב.
[/QUOTE]

מינה מר'ג: הייתי פעמיים אצלה בחודשים האחרונים,ולהלן דיווחי-
מבוגרת,נחמדה,נעימה,גוף מתאים לגיל,ביקשתי שתיצטרף אלי למקלחת ההתחלתית-ונענתה מייד.
המיקלחון קטן וגורם להיצמדות איתה גם אם לא תירצו... גם מאחור וגם מקדימה.סיבון ושטיפה הדדיים-
מהנה אבל משהו מכני ואוטומטי בתנועות שלה,שאצלי לא גרם להתפוצצות בראש...
השלב הבא והעיקרי מתרחש כבר כרגיל על מיטת טיפולים צרה,ומייד שואלת האם אתה רוצה מסאז' קודם-
או מייד לחלק האומנותי(בשפתי כמובן).לא מיהרתי,אז ביקשתי להתחיל במסאז' שהיה סביר ועם נגיעות בקטנה-
"במקרה" וגם לא במקרה...
סיימנו בזיון אחורי (לא ניסיתי אנאלי) כשהיא עולה למיטה וכורעת לפני,לא לפני כמובן שארזה לי אותו בקונדום.
150 שח בסה'כ לכ-45 דקות באוירה נעימה ועם עימעום אורות,עם אשה נחמדה(לא סקסית-לא חיצונית,ולא בגישה).
רק קחו בחשבון שיש בעיית חניה בסביבת ביתה(מרכז ר'ג),ותגיעו בהתאם.

שלח תגובה

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”