כ רוזה - מבוגרת חביבה בקריית חיים - סקס אדיר

רוזה - מבוגרת חביבה בקריית חיים

1
שוב שלום ובוקר טוב,

רציתי לשתך חוויה חביבה שהיתה לי עם הגברת הנחמדה.

מפרסמת באתר אחר בתור "קצת מלאה, עם חזה גדול ויפה" (אני אשלח בפרטי למי שירצה, רק קחו בחשבון שאני לא תמיד מחובר לראות את ההודעות). מפנה לבניין עמידר ברחוב דגניה (הכניסה בקומה הראשונה אחרי כמה מדרגות, אז הדיסקרטיות לא נהדרת, אך לא איומה. ביציאה עברתי איזה ילד של השכנים ששיחק בכניסה...).

פותחת את הדלת רוסיה בלונדינית ועגלגלה (לא שמנה, אבל עברה ניתוח כולל הקטנת חזה) עם חיוך נהדר. עוברים תדרוך לגבי פרטים והעברת תשלום (200 לחצי שעה) ושלחה אותי לחדר העבודה. מדובר במיטה זוגית, מזגן (עובד טוב - זה היה בשיא החום באוגוסט), וחזרה לבושה במגבת בלבד.

ישר החלה במציצה חשופה ומושקעת, היא כל הזמן מחייכת, ולא מדברת כמעט בכלל. אז כולנו זכינו. המשכנו למצב מאוזן, נותנת לרדת לה (נקייה), ועוברת לפי כל תנוחה שנראית (לא ניסיתי אנאלי). נראה שמאוד משקיעה כדי שתהיה מרוצה. לא נראה לי שענתה לטלפון תוך כדי, אבל אולי לא שמתי לב. גמירה על החזה, מקלחת והביתה.

סה"כ אישה מאוד סימפטית, ולמרות שאני לא מהאיזור, כנראה שאבקר שוב מתישהו (טוב, שכחתי אצלה את משקפי השמש שלי...).

גבי מראה, התמונות שלה במודעה יחסית הגיוניות, אם כי נראה שצולמו כשהייתה צעירה יותר. אל תשכחו את הניתוח, והזיקנה שקופצת על כולנו.

2
בהחלט איש מצחיק.... :-)
ראשית תודה על הדיווח!!!!!
לא הבנתי איך אפשר לא לשים לב אם בחורה עונה לטלפונים בזמן הפעילות? אלא אם כן נרדמת חזק....
ודבר שני, אפשר להבין שזה היה באוגוסט? אתה יודע אם עדיין רלוונטי
תודה ושב"ש,
לכו תזדיינו!!!
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

4
מעניין...

לכאורה מדובר באותה הגברת. לגבי אוגוסט, זה היה באמת לפני כחודשיים פלוס, אבל החוויה שלי שונה ממה שתואר. אולי המצב הדרדר מאז, או שסתם מדובר בדיווח קנטרני.

בגדול, הייתה מאוד נחמדה ושירותית, אולי כי התייחסתי אליה יפה. לגבי הדיווחים הישנים לגבי המשקל, ציינתי שרואים שעברה ניתור הצרת היקפים (עם צלקות בבטן), אז למרות שהיא לא רזונת, היא לא בקטיגוריה של שמנות מאוד...

*כל אחד וטעמו* קריצה

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”