כ שאלוהים יעזור לי|דאשה על מארלי20 - דף 4 - סקס אדיר

שאלוהים יעזור לי|דאשה על מארלי20

31
כבוד הרב הזכרת לי לציין את עניין המוזיקה , כיוון שבמצבי אני רגיש במיוחד לצלילים גם כמו שחברנו התלונן כאן על המוזיקה שלה ברוסית , תרשה לי להוסיף את החלק הבא שהשמטתי מהסטלה P:

ברקע התנגנה לה כשנכנסתי מוזיקה מהטלוויזיה . מוזיקה מערוץ Mtv. על כך הוסיפה הגברת את המוזיקה שלה ברוסית , מוחי הפעיל גם ככה יתר על המידה התחלק ל 2 חלקים , אוזן אחת האזינה לטלוויזיה עם שירים באנגלית בעוד האוזן האחרת שומעת מוזיקה ברוסית.
למזלי הדבר חיזק במעט את הטריפ שלי ואת החוויה החושנית. אבל במצב רגיל סביר להניח שהייתי מבקש ממנה להשתיק אחד מן השניים.
המשך ערב חמים ונעים

[QUOTE=roni golan]
[QUOTE=Jerassi]
שלא נדבר על השירים המסריחים ברוסית .
[/QUOTE]

ערב טוב jerassi
הערה קטנה לי אליך...
*מוזיקה היא חלק בלתי נפרד מחיינו.
*באמצעות צלילים במוזיקה,ניתן ביטוי לחוויות העולם הסובב אותנו.
*דרך המוזיקה ניתן להכיר את תרבותו של האחר.
*לכן מוזיקה אינה מסריחה בשום  שפה !!!
רבי נחמן מברסלב אמר "טוב לאדם להרגיל את עצמו,
שיוכל להחיות את עצמו,עם איזה נגון,
כי נגון הוא דבר גדול מאוד,ויש לו כח גדול לעורר ולהמשיך את לב האדם " 
אחי ילדה בת 19 .....עובדת בזנות...מה נשאר לה בחיים,אם לא קצת מוזיקה לנפש הפצועה שלה ....
ודי לחכימא ברמיזא....בכי

[/QUOTE]

שאלוהים יעזור לי|דאשה על מארלי20

32
דשה דישדשה לה

ביקרתי את דשה היום בשעות הערב . לא קשה למצוא את המקום והדירה , אבל נאלצתי להמתין חצי שעה עד הכניסה כדי "שהגברת" תהיה מוכנה .

נכנסתי לדירה . הדירה חשוכה , הראות לקויה ( אולי הדבר נעשה בכוונה - לא שאלתי או ביררתי ) אבל עדיין ניתן לראות בבירור את פניה וגופה של הנערה במיוחד אם עומדים ממש לידה . עיניים כבויות , חוסר רצון , עצבות , פניה ( שאינם יפים או סימפטיים בלשון המעטה ) משדרים "נמאס לי כבר" . הבחורה פשוט שחוקה . כאשר הסתכלתי על הגוף נו ..... לא ארחיב בנדון מפאת שמירת כבודה של הבחורה .

ניסיתי להיאחז במשהו , אולי היא נחמדה מבחינת אישיות ושוחחתי עימה מספר דקות ברוסית . הבחנתי שאין טעם . אפילו ברוסית השיחה לא קולחת . אמרה שהיא מוכנה לעשות אנאלי ( קצת מפתה ) , אבל לפני שבוע חוויתי אנאלי עם אירנה שמספיק לי לפחות לחודש . לצערי , הבחורה פשוט לא עניינה אותי בשום דבר .

הלכתי להתנחם בזרועותיה של ריטה . איזה הבדל תהומי בין השתיים . חיוך וחיבוק בכניסה והרגשה של "תיכנס , אתה יותר מרצוי" .

לסיכום - אולי לפני שבועיים היה עוד שווה לבדוק את דשה , היום לדעתי הבחורה שחוקה ולא מעניינת .
הפוך כל חסרון ליתרון
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”