כ גם אני הייתי בפרנקפורט - דף 2 - סקס אדיר

גם אני הייתי בפרנקפורט

13
לגבי השאלה על haus 39 - התשובה היא כן. לגבי השאלה על פעילות בבוקר - לפי מה שאני יודע מביקורים קודמים שלי האקשן מתחיל פחות או יותר בצהריים בסביבות 12, אבל בתחילת היום יש מעט בחורות ורובן מגיעות לעבודה אחהצ כשאז ישנם הרבה קליינטים שגומרים לעבוד ומתחילה הפעילות של הערב והלילה שאז ממש עמוס.

גם אני הייתי בפרנקפורט

17
אם אתה מתכוון לקובנית אז היה לה לדעתי D גדול או אפילו מעבר לזה, אבל לא המלונים הענקיים שיש לסמדר. יש מלא דרום אמריקאיות ברובע ובתוכן יש במיוחד הרבה קולומביניות. תסתכל בלינק לסרט ששלחתי שכולל סיור עם מצלמה נסתרת בבתים כולל בית 39 שהוזכר כאן. תראה שבסיור שלו הוא נתקבל במלא מלא קולומביניות.

גם אני הייתי בפרנקפורט

18
כן בהחלט לא חסר קולומביאניות אבל לא ראיתי לצערי מישהי עם חזה ממש ממש גדול. האמת שגם ב FKK בגרמניה לא נתקלתי במפלצת. רק באואזיס FKK דווקא היתי עם מישהי בעלת חזה גדול מאד, משהו כמו E או F לדעתי, ורזה כמובן. לא יותר מזה.

גם אני הייתי בפרנקפורט

19
חזרתי מפרנקפורט :-) נסיעת עסקים טהורה ולסיום קצת פלז'ר.
לא פעם ראשונה ברובע החלונות האדומים, אבל הפעם אמרתי לעצמי נצמד לתיאור של "הלקוח" (ג'ון גרישם - מקור ההשראה ?)
אז קובניות וכהות העור פחות עושות לי את זה אבל למען הסיור הסתובבתי במקומות.
אני דווקא נכנסתי לבית 36 או 34 , הכניסה בריצפת שיש בוהקת ובעיקר רומניות

מכיר את האזהרה שהן תקתקניות אבל ראיתי מישהי כל כך יפה שאמרתי נזרום.

למדתי לקח מפעם שעברה ושאלתי מה בתפריט : מציצה, זיון , והחלפת תנוחות.
אחרת אתה נאלץ לשלם על שינוי תנוחה ממסינרית לדוגי או כל דבר אחר.

לי יש חולשה לישבנים !!! - חזה פחות מעניין אותי, ביקשתי שתסתובב , ראיתי ישבן חצוף והדיל נסגר 30 אירו (שווה את הסיכון לתיקתוק - בארץ אתה משלם הרבה יותר על הרבה פחות)

מציצה טובה, זיון ישר בדוגי, אחר כך ביקשתי שתסובב את הישבן שלה עליי ותעשה עבודה ידנית.... אני מת על ישבנים !!! סיום מוצלח.

כבר ביציאה קלטה עייני מישהי מדהימה כמוהה באותה קומה - הבחורה סומנה !

לפי המדריך : יצאתי להתרעננות - בירה ושאורמה - אויר קריר ונעים ועןלה עוד פעם לאותו בניין ומחכה שהוקדמת תהיה עסוקה כדי להכנס עם המסומנת :-)

אותו נוהל - מת על ישבנים !!!

והרומניות בבנין הספיציפי הזה טובות ולא מתקתקות.

דצמבר הנה אני בא !!! (חוזר)

גם אני הייתי בפרנקפורט

20
ראיתי בסביבה של בתי הבושת האלה גם מלונות פשוטים. הייתם לנים שם בטיסה במיוחד למטרה הזו לימים בודדים? אני מבין שהאזור לא סימפטי במיוחד, השאלה היא עד כמה? מנסה שהטיול הפעם יהיה כמה שיותר זול אחרי שהתפרעתי פעם קודמת בפרנקפורט והוצאתי כמעט 8K שקלים (כולל הכל).

אפשר אגב כתובת מדוייקת של המקום? שאני אוכל לחפש בתי מלון צמודים ולראות מה המחירים בכלל.

נ.ב, אם מישהו ראה במקרה צעירה ג'ינגית לבנה באזור אשמח לקבל כתובת לפרטי. פעם קודמת לא הצלחתי למצוא :-/.

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”