כ נופר - פרטית בבאר שבע - סקס אדיר

נופר - פרטית בבאר שבע

1
מפרסמת את עצמה בצ׳ט של וואלה, דורשת 250 שקל ל40 דק׳ של בודי מסאז׳+מציצה חשופה. אין אקסטרות.
מקבלת בביתה הפרטי בשכונה ג׳ בבאר שבע, אין לה מיטת מסאז׳, הכל נעשה על המיטה שלה בחדר.
נסעתי אליה לאחר תיאום קצר בוואטסאפ, פותחת לי את הדלת מרוקאית צעירה יחסית (מעריך שהיא בת 27 פלוס מינוס) לבשה חלוק (מתקלחת אחרי כל לקוח), שיער שחור, בערך 1.70, נראית טוב לטעמי, טיפה מלאה, אבל בטעם טוב, יש לה שדיים גדולים ורכים, פשוט תענוג, ותחת גדול ויפה, עור בהיר מאוד.
כסף עבר מההון לשלטון ונשכבתי על המיטה(כמובן התקלחתי לפני שבאתי, אז לא נכנסתי להתקלח אצלה), התחילה בעיסוי עדין, נעים, למי שמחפש עיסוי חזק וטוב זה כנראה לא הכתובת...
עלתה עליי לבודי והתחילה לעשות קולות גניחה, אני אישית לא אהבתי את זה כי היא פשוט מזייפת בצורה מוגזמת...
אחרי כמה דקות ביקשה שאתהפך והתחילה לעשות בודי עם השדיים היפים שלה, ואז התחילה במציצה חשופה, עדינה מאוד.
פחות אהבתי את המציצה שלה, עדינה מדי לטעמי...
ביקשתי שתסובב את התחת שלה אליי והתחיל לשחק לה בחילזון, שהיה כמובן חלק (מודה שלא הרחתי/טעמתי, אבל לדעתי אין שום בעיה) עצרה אותי רגע לפני שהיא גמרה.
ואז התחיל התקתוק...
״כמה זמן ייקח לך לגמור?״
אז לקחתי את העניינים לידיים שלי, השכבתי אותה על הגב וגמרתי לה על החזה...
אח״כ היא התחילה לצעוק שנוזל לה על המצעים ושאני אקום מהר להביא נייר, היה קטע דיי משעשע האמת...

בקיצור, היא נראית טוב, היא דיי שירותית וכיף לדבר איתה גם, קצת תקתקנית, אבל יחסית לבאר שבע היא שווה דגימה...

נופר - פרטית בבאר שבע

4
[QUOTE=psycho] תודה על הדיווח!
האם קיבלת 40 דק' מלאות?
האם המקום יחסית דיסקרטי?
ידוע לך על שעות פעילות?
האם זורמת לסקס מלא?
אשמח לקבל טלפון, תודה!!!
[/QUOTE]
קיבלתי כמעט 40 דקות, לא ממש שמתי לב לשעון אז זה היה משהו באיזור ה35, לעניות דעתי אבל היא נוטה לתקתק, לי פשוט לוקח זמן לגמור...
המקום יחסית דיסקרטי, זה רחוב קטן צדדי, לפחות כשאני הייתי (סביבות ה6 בערב) היה שם ריק לחלוטין..
שעות הפעילות לדעתי כמו רוב הבנות העוסקות בתחום, משעות הבוקר עד 9-11 משהו כזה (היא רשמה לי אבל שכחתי, עמכם הסליחה)
והיא לא זורמת לסקס... למרות שאני אישית לא ניסיתי, היא מציינת את זה כשמבקשים פרטים .
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”