הייתי אצל הגברת ביום ששי האחרון.
מקבלת ברחוב המעגל ברמת גן
בערך בת 40 עם שיער בלונדיני, ציצים כמו בג'ורנל, טוענת שהביאה אותם מהבית (לא פוסל)
לגברת גוף שמור ביותר, תחת מעוגל, בטן קטנטנה, אבל לא מורגשת.
מבקשת 200 ש"ח למסג' של 40 דקות. ובדיוק כמו במבצע במקדונלד, אפשר להגדיל את העיסקה בעוד 100 ש"ח בשביל מציצה וסקס (לא ניסיתי אז לא יכול להעיד).
סה"כ פינוק הכל מהכל ב 300 ש"ח.
הגברת שירותית ביותר, ולמרות שהעיסקה הייתה במקור היא 40 דקות, אני הייתי מרגע הכניסה ועד היציאה בדיוק שעה, כולל המקלחת בסוף (באתי מקולח מהבית אז לא הייתי צריך להתקלח בהתחלה)
חדר העבודה מאד קטן וצפוף, במיוחד עקב זה שיש בו גם מיטת מסג' וגם מיטה עבור אלה שמגדילים את הארוחה....
לאחר שהתפשטתי ונשכתבתי על מיטת המסג', הגברת שואלת אם אני מעוניין במסג' חזק ואמיתי (וקיבלתי דוגמית), במסג' עדין (וקיבלתי דוגמית של יד מלטפת ומחרמנת) או "פינוק מלא" (וקיבלתי מגע מלטף על הזין)
הלכתי על העיסקה של המסג' האמיתי, כולל הרפיה בסוף(שהייתה_טובה מאד).
המסג' היה טוב ורציני, לפחות יותר מהמסג'ים השונים במחוזותינו, שבו המילה מסג' הוא רק שם קוד למה שיגיע ממש בקרוב...)
מעבר למסג', הגברת גם עושה בודי מחרמן וכייפי ביותר. כאשר שכבתי על הגב, היא עלתה עם כל הגוף לבודי מחרמן, שכלל טיט פאק עם הציצים שלה. באמת שכמעט כמעט גמרתי ככה... ההרגשה מצויינת והיא יודעת את העבודה..
מעבר למסג', הגברת גם מדברת הרבה, אבל הכל בנימה חיובית וכייפית.
סיפרה לי שבבוקר היה לה טלפון שבה מישהו סיפר לה שקיבל את הטלפון מחבר שאתר שהיא דומה ל בלה-דונה...
אז היא לא בלדונה, אבל בעלי הדמיון המפותח יכולים למצוא "דמיון מה" בינה לבלה-דונה האגדית.
בכל זאת יש בה משהו...
לסיכום, המסג' וכל החבילה הייתה כל כך מהנה, שלא הרגשתי שאני נזקק להגדלת הארוחה בעוד 100 ש"ח.
בסך הכל מומלצת.
מפרסמת באולסקס, המספר שלה מסתיים ב 1395
נטע, 200 מסג' ++ פינוקים ברמת גן
2דיווח לא רע בכלל .
נשמע כמו דבר שאפשר ורצוי לבדוק.
200 ש"ח ל-40 דקות שבפועל נמשך שעה , דיל טוב מאד.
בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים
נטע, 200 מסג' ++ פינוקים ברמת גן
8רציתי לבקר את הגברת במהלך השבוע. אמנם קיבלתי את הטלפון (לכאורה), אך מתי שלא ניסיתי להתקשר, נכנסתי ישר לתא הקולי.
מישהו ראה? שמע? יודע מה עלה בגורל הגברת?
שבת שלום חברים.