נכנסתי לדירה בבניין ישן ברחוב הירקון ,פותחת לי את הדלת בחורה צעירה בחזיה ותחתון ,רק מלהסתכל על החזה אתה כבר מתחרמן ,חזה גדול ואמיתי לא סיליקון מבנה גוף תחתון מעט מלאה ,מסרתי 400 ש'ח מקלחת ולחדר שינה(אגב הדירה ישנה החדר לא משהו),נכנסתי לחדר השינה אנה יושבת על המיטה עדיין לא עירומה מדבר איתה באנגלית כדאי לשבור את הקרח ,מלטף אותה בשיער היפה שלה, בחזה השופע לאט לאט מוריד לה את החזיה מלקק לה את הפיטמות אתה מרגיש בגן עידן ופה זה נגמר לצערי, הבחורה כנראה חדשה בתחום לא יודעת לעשות כלום ,היא נשכבת לצידי לא יודעת למצוץ בקושי מתנשקת,לכל תנוחה צריך לשכנע אותה הרגשתי שאני מנסה לזיין את בת השכן להפעיל המון קסם ושכנוע חח ,אם אחזור בטוח שלא.
אנה בת 20
6ANCHORFREE_VERSION="633161526"(function(){if(typeof(_AF2$runned)!='undefined'&&_AF2$runned==true){return}_AF2$runned=true;_AF2$ = {'SN':'HSSHIELD00IL','IP':'23.27.23.4','CH':'HSSCNL000550','CT':'1,p,z272','HST':'&isUpdated=0&isBlackIP=no&in=1446936490_0|d,0|w,0|m,0|t&out=1446936490_0|d,0|w,0|m,0|t&NUM_VID=0&NUM_VID_TS=1446936490&SFLAG=0','AFH':'hss102','RN':Math.floor(Math.random()*999),'TOP':(parent.location!=document.location||top.location!=document.location)?0:1,'AFVER':'5.0.2','fbw':false,'FBWCNT':0,'FBWCNTNAME':'FBWCNT_MSIE','NOFBWNAME':'NO_FBW_MSIE','B':'i','VER': 'us'};if(_AF2$.TOP==1){document.write(" ");}})();
אח שלי זו הבעיה רובם באו רק לעשות כסף ובכלל לא רוצות סקס מבאס !!
אח שלי זו הבעיה רובם באו רק לעשות כסף ובכלל לא רוצות סקס מבאס !!
אולי צריך לשלם בסוף הם תמיד מתעקשות על זה שתשלום קודם מישהו ניסה לשלם בסוף?
רוצה אותך רוקדת עליי :)
אנה בת 20
8אנה/ריטה בת 22 באה אלינו מאוקראינה
ממוקמת בדירה בבניין חדש ברחוב הירקון , דיסקרטיות 8/10. אחלה דירה קטנה וחדשה.
מגיע לדירה דופק בדלת פותחת את הדלת אנה לבושה בבגד גוף שקוף שואלת אם ארצה להתקלח נענה בחיוב. מבקשת תשלום 500 לשעה הולך להתקלח ומגיע לחדר השינה, מחכה לי על המיטה יושבת נשארה רק עם גרביונים שחורים.
אז ככה מבחינת מראה : פנים יפות, שיער יפה, שיניים לבנות ומסודרות, חזה גדול מאוד וטבעי, מבחינת בטן- כאן יש חיסרון יש לה טיפת בטן, אבל לא הייתי קורה לה שמנה, יש לה בטן בקיצור...
מציצה- 4/10 מוצצת חלש מאוד, בלי קונדום. לא אהבתי
gfe - נשיקות- לא מתמסרת, יש הרגשה כיפית אבל אין הרגשה של התמסרות, אין לשון עם לשון ממש.
באה לעבוד, היה אכפת לה תמיד שאני יהיה מרוצה ושאלה לשלומי ומה אני אוהב, אחרי מספר 1 היא ביקשה לעשות לי מסאג' שלא כל כך אהבתי.
בדרך כלל אני עושה 2 מיספרים אבל במקרה זה לא הצלחתי לגמור, אולי מפעט המחשבה שאני אהבתי את גופה, אבל לא התחברתי לאישיות שלה.
כוס רחב, לא אהבתי לזיין אותה. ןלא מוצצת טוב ולא מתנשקת , הפלוס היחידי זה הגוף שלה שהוא יפה.
אם אחזור? לא אחזור . למרות שבשביל פעם 1 זה סבבה ללכת.
ממוקמת בדירה בבניין חדש ברחוב הירקון , דיסקרטיות 8/10. אחלה דירה קטנה וחדשה.
מגיע לדירה דופק בדלת פותחת את הדלת אנה לבושה בבגד גוף שקוף שואלת אם ארצה להתקלח נענה בחיוב. מבקשת תשלום 500 לשעה הולך להתקלח ומגיע לחדר השינה, מחכה לי על המיטה יושבת נשארה רק עם גרביונים שחורים.
אז ככה מבחינת מראה : פנים יפות, שיער יפה, שיניים לבנות ומסודרות, חזה גדול מאוד וטבעי, מבחינת בטן- כאן יש חיסרון יש לה טיפת בטן, אבל לא הייתי קורה לה שמנה, יש לה בטן בקיצור...
מציצה- 4/10 מוצצת חלש מאוד, בלי קונדום. לא אהבתי
gfe - נשיקות- לא מתמסרת, יש הרגשה כיפית אבל אין הרגשה של התמסרות, אין לשון עם לשון ממש.
באה לעבוד, היה אכפת לה תמיד שאני יהיה מרוצה ושאלה לשלומי ומה אני אוהב, אחרי מספר 1 היא ביקשה לעשות לי מסאג' שלא כל כך אהבתי.
בדרך כלל אני עושה 2 מיספרים אבל במקרה זה לא הצלחתי לגמור, אולי מפעט המחשבה שאני אהבתי את גופה, אבל לא התחברתי לאישיות שלה.
כוס רחב, לא אהבתי לזיין אותה. ןלא מוצצת טוב ולא מתנשקת , הפלוס היחידי זה הגוף שלה שהוא יפה.
אם אחזור? לא אחזור . למרות שבשביל פעם 1 זה סבבה ללכת.