1. כמה הודעות כתבתי בפוסט של שרון בשנתיים האחרונות ותחסיר מהן הודעות שתומכות בזכותה לגבות את המחירים אותם גבתה.
2. תסביר לקהל הקדוש מדוע הזמנת אותי היום להשתתף איתך באורגיה עם שרון ולזיין אותה בכל החורים ולראות את תגובתה?
אני מתנצל שזה מתנהל בפוסט של שרון אבל לא אני התחלתי לנהל תכתובת אישית כאן וכפי שכתבתי לסגן מנהל הפורום אנני מעוניין לחזור למצב שהיה.
[/QUOTE]אתה רואה ? אנחנו יכולים אפילו להסכים ! 

======================================================
שרון יקרה , אולי אשל״ג ספג את מירב האש !! אבל עכשיו כשדברים הובנו ובאו על סדרם , אין מצב שתצאי מזה בקלות 

שנים גוננתי עלייך !! מפני חברים בפורום , מפני הנהלות שבאו והלכו ...( להזכירך את היום הראשון לאחר עידן ה****
ומתוך חמלה ואהבה אמתית לך !! הרי מעולם לא קבלתי ולא ביקשתי אפילו שקל הנחה !!! עמדתי בתעריף כמו כולם !
והוא מאוד מסודר אצלך ... מעולם לא נרתעתי לצאת להגנתך גם מול חבריי ו/או לדרוס בכל דרך את פררו ולאוול צמד מרעייך ...
אך לא ייתכן מצב כזה , שאני לבד מפאת השבת נאלץ להרגיע את הפורום ולהוריד את הלהבות כל זה כשמנגד אסור לי לאבד
בעד שום מחיר את המנדט שקיבלתי ולנהל את הפורום !!! ובמי אני בעצם נלחם ??? בחברים הכי טובים שלי !!
ואת ?? במקום לשבת ולסתום את הפה , את עוד מלבה את האש ??????? זה לא קשור לאם את טובה או רעה ולדעתי
את טובה ! זה קשור למעט אינטיליגנציה !! ריגשית ושכלית !!!
אין לי בעיה והייתי עושה את אותו דבר שוב מתוך אמונה שאני צודק !! אך למקרה והתבלבלת הפורום לא חזר לימים
האפלים שלו . ואם אני קיבלתי את המנדט לסייע לאדמין בהשלטת הסדר - את מכירה אותי מצוין - החוק שווה לכולם !
והפורום הזה מעל כולנו !!
זו הדרך שלי ! והיא לא תשתנה בשביל אף אחד !! אני נותן לך 12 שעות להוריד את הקישקושים המטופשים והמתגרים
שהיה לך כ״כ חשוב לטרוח ולעלות בזמן שאני מנסה לעשות סדר ??
זה שאני אוהב אותך - לא הופך אותך מעל הפורום .
כמו כן , אני מבקש שאחרי הפרסום שלי יפסיקו ההתגרויות פה ! אין לנו עוד 180 עמודי פורום לדחוף לשרת .