כ קירה בת-ים - סקס אדיר

קירה בת-ים

1
הייתי השבוע עם קירה, בחורה סימפטית למדי מבת-ים.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10791

קירה היא בחורה לא מאוד צעירה (לדעתי סביב ה-30) המגיעה אלינו מאוקראינה. התמונות יחסית משקפות, היא רזה מאוד, בעלת חזה קטן ונעים למגע. הפנים מאוד נעימות לדעתי ובסך הכל מדובר באישה נאה שבהחלט שמחתי לפגוש בכניסה לדירה. להרגשתי, לא מדובר במקצוענית אלא באישה שהגיעה אלינו מתוך המצוקה הכלכלית באוקראינה.
הדירה עצמה סבירה, אם כי המקלחת זקוקה לשיפוץ ומרגישה קטנה מדי.

ביציאה מהמקלחת היא חיכתה לי עם חזייה ותחתונים על המיטה, התחלנו בנשיקות ומזמוזים שמהר מאוד עברו לירידה שלי לה, הבחורה מאוד אוהבת שיורדים לה ולהרגשתי היא גמרה באמת מספר פעמים, לא הרגשתי זיופים מצידה.
לאחר מספר גמירות שלה, היא מצצה לי עד לגמירה ראשונה (לא מסכימה לגמירה בפה או על הפנים, מותר לגמור על שאר הגוף).
המשכנו במזמוזים לאחר הזיון והיא עשתה לי עיסוי מאוד נחמד.
לאחר ההתאוששות, המשכנו לעוד ירידה לה ולאחר מכן זיון במספר תנוחות, הבחורה יודעת ואוהבת להזדיין ומרגישים את זה איתה.

בסך הכל מדובר בחווייה לא רעה, אם כי לדעתי מצדיקה רמה של 400 ש"ח ולא 500. מי שזה קריטי בשבילו... זכותו לדלג הלאה.

חשוב להדגיש שהאנגלית שלה מאוד גרועה, מבחינתי זה לא מפריע כי אני דובר רוסית.

בסופו של דבר, מאוד נהניתי ואני בהחלט אחזור.

קירה בת-ים

3
תודה רבה johndoe84 .....
דיווח יפה נכון ומדויק ...מוחא כפייה
ברשותך אוסיף גם את התרשמותי מן הגברת למען החברים בפורום....
את קירה פגשתי בתחילת השבוע ממש במקרה,בעיר הזונות בדירה המחולקת בבלפור,לאחר שיצאתי מדירתה של מילה היפה,שנעלמה מן העולם לאחר הדיווח שלי... Shocked בכלל לאחרונה הפכתי לרב "משולש ברמודה"כל זונה שמקבלת דיווח חיובי נעלמת מן העולם !!!Shockedבכי .
בקיצור,ראיתי את קירה במסדרון של הדירה המחולקת,שמתי לב שהיא אוקראינית,בניגוד למילה הרוסיה...
זרקתי לה בדיחה באוקראינית Tongue היא נפלה מצחוק צחוק אז החלטתי להיכנס לדירה שלה ולהפיל אותה גם בזיון Tongue
התקשרתי מהטלפון שלה לפקידה...ונשארתי באישור הפקידה (לכל אחת מהבנות הייתה פקידה שונה).
מנסיוני ארוך השנים עם נשים וזונות למדתי שאישה פחות יפה,תמיד תיתן ותתמסר יותר מאישה יפה !!!
קירה בת 30 167 ס"מ מגיעה אלינו מאוקראינה,שלוש מילים באנגלית,ועוד שלוש מאות אלף מילים ברוסית....
שיער שחור עד אחרי הכתפיים (לא חלק די יבש ודליל).
עיניים כחולות וגדולות משולבות עם ריסים ארוכים....
שיניים לבנות ונקיות,אך זקוקות לגשר בלסת העליונה לשם הכנסת השיניים פנימה,שפתיים נאות.
שדיים קטנים מעט נפולים בצורת אגס (לאחר לידה).
כפות ידיים עדינות,כפות רגליים קטנות יפות ועדינות (מידה 36).
גוון עור מאוד לבן,עם הרבה נמשים בגב ובגוף,שפתי כוס בולטות ורודות ויפות,גוף סביר לגילה,לא מושלם !!!
מתנשקת טוב,זורמת ומתמסרת בנשיקה...
מציצה לא טובה חלשה מאוד !!! ליקוק ביצים חלש !!!
לא עושה רימינג,לא עושה אנאלי,לא ניתן לגמור בפה או על הפנים...מבולבל
זיון טוב !!! יודעת ואוהבת להזדיין !!! אוהבת זיון חזק בדוגי,אוהבת פליקים חזקים לישבן ....Tongue
אוהבת שמחדירים לה אצבע אחת למרעום בעדינות,(כל הזיון האצבע הייתה במרעום).
אוהבת שיורדים לה...הבחורה גומרת בסקס...מתמסרת בסקס בצורה טובה !!!
לסיכום : לא יפה...לא צעירה...לא עור מתוח...לא בטן שטוחה...אך זורמת בסקס...
הבעיה היא שקשה לצאת מילדה מושלמת כמו מילה,ולעבור לקירה,זה לא פייר עבור קירה מבולבל
אני לא אחזור...ולדעתי האישית קירה צריכה להיות בקטגורית הנשים של ה 400 ש"ח לשעה !!!
קירה ......
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

קירה בת-ים

8
הי לכולם
מסכים עם כל מה שנרשם לגבי המראה והשירות
היתרון של קירה שהיא פשוט זורמת לכל כיוון בלי טענות
בנוסף אם יש כימיה טובה הבחורה פשוט חולת מין. היא גמרה 3 פעמים (אי אפשר לביים רעידות כמו שקיבלה, הייתי בשוק)
אגב, לבחורה טוסיק יפה וכפות רגליים נחמדות.
היא ממש טובה ברכיבה הפוכה ובדוגי.
ממליץ עליה כמשהו חד פעמי. יצאתי בתחושה מאוד טובה בידיעה שזה היה חד פעמי.
תהנו

קירה בת-ים

9
זונות הולכות.....זונות נעלמות....זונות חוזרות.....קירה חזרה....Tongue
קירה ....
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10759
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

קירה בת-ים

10
דגמתי אותה הרגשה "לא חמה" אין התענגות החושים יש תענוג של "מכונה" שפועלת על בטריות לא אהבתי זיינתי מספר אחד גמרתי מהרוסיות הן "בור ללא תחתית" הישראליות חושבות שיש להן כוס זהב להלן "דייט 69 המצב בעייתי מחפש נערת ליווי ישראלית צברית שיודעת לעשות סקס ישראלי על אדמת הקודש גם את הסקס היה צריך לייבא בגלל הישראליות וגם שהן מזדיינות הן טוענות שהן נאנסות (אלנבי 40) אני דורש יותר נערות ליווי ישראליות במחיר נמוך ומשתלם...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”