כ דירה\חדר דיסקרטי לפי שעה - סקס אדיר

דירה\חדר דיסקרטי לפי שעה

3
[QUOTE=שלמה המלך]מקום ברמה רמת אביב חפש בגוגל [/QUOTE]

מותר להתלוצץ, אבל הבחור שאל ברצינות, ואין בתגובה שלך שום דבר שירמוז לכך שאתה מסתלבט עליו, והוא עלול להגיע לשם באמת.

ולגלעד:

המגיב התלוצץ.
המקום נמצא בסגירה בעקבות שרשרת אירועים, שהשיא שלהם היה מוות שהתרחש שם לאחרונה במהלך דייט מיני בין גבר לבחורה.
הדיווחים הראשונים בתקשורת לא הזכירו את שם המקום, ואני הייתי הראשון שהביא לכאן את הדיווח על כך, עוד באותו היום.
אני מצטט את מה שכתבתי אז באשכול הרלבנטי, וכפי שניתן לראות, עוד לפני המקרה הזה כתבתי על ה״דיסקרטיות״ של המקום בציניות מושחזת:

[QUOTE=Cyborg]
עדכון עצוב:
בחורה מתה וגבר מאושפז באיכילוב, בעקבות בילוי זוגי היום בצהריים ב״מקום ברמה״.
ככל הנראה ניסו לתבל את הבילוי בחומרים משובחים, שהתבררו כלא כל כך משובחים.
אני מניח שהמקום שכבר זמן רב נמצא במאבק מול הרשויות, יסגר בזמן הקרוב סופית.
בעקבות התרחבות האוניברסיטה, הוא תקוע כמו עצם בגרון, ומה שקרה היום יזרז את סגירתו.
תנצב״א, ואיחולי החלמה לגבר.

[QUOTE=Cyborg] [QUOTE=מנחם הורוביץ]"מקום ברמה" - צפון ת"א, צמוד לאוניברסיטה.
צריך מיומנות מטורפת בניווטים בשביל להגיע למקום.
לא כ"כ דיסקרטי - אפשר להיתקל באנשים אחרים בתוך המתחם תוך כדי כניסהיציאה.
לא בטוח גם לגבי ההיגנייה.
על המצעים היה לכלוך שהיה אפשר להבריש מחוץ למיטה.
העדפתי לפרוש שמיכה, אבל זה לא שיפר את המצב בהרבה.

לא מספיק קיבלתי זיון גרוע (דיווח על סיוון), גם נפלתי במיקום.
[/QUOTE]

מומלץ במיוחד בשעות בהן מסתיימות הרצאות, אחה״צ, ומאות סטודנטים יוצאים בבת אחת מהאוניברסיטה לכיוון הרכבת ותחנות האוטובוס.
אם נערת החמד שלך איתך באוטו, ואתם מג׳עג׳עים על השביל המתפתל המוביל לחדר, במאמץ לא לדרוס אף אחד ממאות הסטודנטים שהולכים לידכם בשביל, אפשר לשחק משחק ניחושים מרתק:
לנסות לנחש מי מבין כל הסטודנטים (אגב אני מתכוון גם לאנשי סגל) יודע מה השימוש של החדר שאתם בדרך אליו.
אם יש לכם רקע מתמטי, יש הרחבה למשחק הנ״ל:
נסו להעריך סטטיסטית את הסיכוי שמישהו מכל המאות הנ״ל מכיר אתכם ו/או את הפרטנרית שלכם.
אפשר גם לנסות לנחש מי מכיר גם אותך וגם אותה, ולא רק אחד מכם
(כמובן, הוא/היא מכיר/ה כל אחד מכם ממקום אחר ובהקשר אחר...).
האגדות מספרות שסטודנטית שסיימה יום לימודים, ראתה שם רכב שבו נהג ידיד שלה שתמיד היא ״השכיבה״ אותו בדמיונה, ולידו חברה טובה שלה שלא ידעה שיש לה קשר לידיד, ובמקום להגיע לרכבת, היא הצטרפה אליהם לשלישיה.
אז לכו תדעו, אולי בזכות השימוש בחדר הנ״ל גם אתם תזכו להשתתף בשלישיה לוהטת עם שתי נערות חמד...
[/QUOTE] [/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “צימרים/מלוניות/חדרים להשכרה”