כ שתי מלאכיות בבת ים - דף 2 - סקס אדיר

שתי מלאכיות בבת ים

14
משהו בהודעה ,עוד לפני התמונות , עשה לי חשק...

בנוגע לתמונות - אמתיות , אם כי לא באמת משקפות את המציאות והאמת היא שהייתי מופתע אם כן ...
ברור שלא תקבלו שתיים כאלו ב500 ש"ח ...וגם לא ציפיתי ...
פרטים מזהים ? הטבעת של יוליה ביד ימין והסרט האדום...
לגבי קטיה , זאת היא מזהים ישר.
שוב נעשתה פה עבודת פוטושופ רצינית ! אבל הן אמתיות לגמרי

לאחר תאום פשוט ואפילו הכוונה...כי הוייז לא עבד , שנעשה בתיווך פקידה צברית (כך נשמעה )נחמדה מאוד ... הגעתי דיי בקלות.
חנייה ברחוב בשפע כולל בסמטאות שיוצאות מתוכו.
המיקום נוח ונגיש ,דיסקרטיות בינונית -נמוכה - בניין מגורים ורח' יחסית הומה אדם .
מקבל או קי מהפקידה להיכנס - דפיקה בדלת , פתיחה וכניסה מהירה פנימה .

בפנים ממתינות לי שתי הבנות - לא ניראות לי בנות 22 ... 30 יותר הגיוני. שתיהן השקיעו בהלבשה תחתונה ולבוש שקוף
שלא משאיר הרבה מקום לדמיון ...ניכר היה שהשקיעו בהופעה לפני שהגעתי ולמרות שהתלוצצתי פה...לא אמרתי/רמזתי בעניין
הפורום - בטח שלא התווכחתי על המחיר . הנחתי מהתחלה 500 ש"ח על השולחן וזהו .
מבחינת מראה , יותר מלפיות ...מאשר פרגיות צעירות - אך , בהחלט ,עוברות מסך !Embarrassed

יוליה - באופן שאינו משתמע , היא המושכת בחוטים - רזונת מאוד וחטובה , ניראית בוגרת יותר מקטיה . אם להיות כנה-יותר לטעמי .
הפנים שמאופרות בכבדות + תוספות שיער בינוני - אך גוף לפנטיאון ! בנוי לחטאים ללא ספק ,,,
אולי הביריות וכל ההלבשה התחתונה קצת בילבלו אותי אבל זה לא משנה -
1.60 , בהירה , חזה קטן אך טבעי ועומד , מיניאטורית גוף אולטימטבי לזיונים חזקים .סימן קריאה
לאוהבי רזות כמוני ולא רק - כי למרות הרזון הכל פרופורציונלי ! הייתי יכול לזיין לה את הצורה שעות...סימן קריאה

קטיה - הצעירה יותר והאמת פחות לטעמי ... שטאנית/חום ,גבות איפור קבוע , תוספות שיער וגוף קצת יותר עסיסי ,גבוהה
כ 1.70-1.75 ,קעקוע מתוק על התוסיק. חיוך

סה"כ שתי בנות יחד במחיר כזה ? שווה את החוויה...

התקשורת איתן לא פשוטה - הן לא דוברות עברית/אנגלית רק רוסית ...תכינו מראש גוגל טרנסלייט ...
אין לי מושג אם זו האמת, אך אני מתרשם , שהן חדשות למקצוע - למרות רצון רב לפנק -לא ממש ידעו מה לעשות וצריך לכוון אותן !
מוצצות ,גרון עמוק (יחד מגרה מאוד תוך שירבובי לשון ביניהן)Embarrassed ...האמת היא שאני מאוד אוהב מציצות וגרון עמוק -
אז פשוט הורדתי את קטיה לגרון עמוק ,בעוד יוליה מתמזמזת איתי ...השפריץ הראשון וככל הנראה המאסיבי
נכנס לגרונה של קטיה שמיהרה לשירותים...
ובתאום מושלם יוליה ירדה למטה לעבודת מציצה - 2 דק' של דפיקת גרון ושפריץ מאסיבי נוסף לגרונה (כדי שלא תקנא )
ופה נותרתי ללא כוחות .Sleepy
כ"כ נהניתי מהמציצות שהאמת היא שפשוט ויתרתי על הזיון....צחוק
גם 40 דק' זה לא ממש מספיק - למרות שלא היה שעון בחדר ולא נראה לי שספרו לי דק' , אפילו ניהלו איתי שיחה ע"י גוגל טרנסלייט
דרך הנייד שלי ...לא משהו ארוך ו/או עמוק - סתם קישקוש שאחרי.

*אין אנאלי בתפריט ,* יש שיתוף פעולה לסבי ביניהן , *מציצת גרון עמוק (קטיה מכניסה יותר עמוק) , זיון ייתנו בכיף בכל תנוחה שתבקש...כמו שאמרתי יש בהן את התשוקה לפנק ! בהכוונה נכונה -הפוטנציאל גדול .
אני לא נותן ציונים לבנות אך סך הכל חוויה טובה ! אני מאמין שהן זקוקות לשבוע להתארגן (שאלו אותי איפה לקנות קונדומים ...)
למעט מיץ מנגו לא היה להן כלום להציע...אך לא הגעתי לבית קפה .
כרגע מדובר בבנות חסרות ניסיון שזקוקות להכוונה...אני מאמין שאחרי שבועיים-שלושה - יהפכו לזונות לוהטות !
כי הפוטנציאל קיים...רק צריך לשחרר אותו .

לסיכום : לא מחמשת הגדולות שלי - אך בהחלט אחזור בעוד שבועיים-שלושה , אחרי שיתאקלמו ויתרגלו ל"מזג האוויר הישראלי"...
ואז יכול להיות שיחכה לי זיון של הלייף .ShockedShocked

500 ש"ח ל-40 דקות - יאמר לזכותן שלא הביטו בשעון וגם לא הלחיצו...נהפוך הוא. היו נינוחות בנק' הזו .

אני ממליץ ! מי שיידע לכוון אותן כמו שצריך ...יש מצב שנפלנו פה על בונבונירות אמיתיות.Star

שתי מלאכיות בבת ים

17
[QUOTE=כוכב הצפון]חבל שאתה לא מפרט מה הם מציעות בסקס אם יש אפשרות לזרימה לסבית לדוגמא[/QUOTE]

אתה באמת כוכב....צחוק
"אין אנאלי בתפריט , יש שיתוף פעולה לסבי ביניהן , מציצת גרון עמוק , בהכוונה נכונה -הפוטנציאל גדול . "צחוק

"מוצצות ,גרון עמוק (יחד מגרה מאוד תוך שירבובי לשון ביניהן)Embarrassed ...האמת היא שאני מאוד אוהב מציצות וגרון עמוק -
אז פשוט הורדתי את קטיה לגרון עמוק ,בעוד יוליה מתמזמזת איתי ...השפריץ הראשון וככל הנראה המאסיבי
נכנס לגרונה של קטיה שמיהרה לשירותים..."
"

"ובתאום מושלם יוליה ירדה למטה לעבודת מציצה - 2 דק' של דפיקת גרון ושפריץ מאסיבי נוסף לגרונה (כדי שלא תקנא )"

מה אנחנו מבינים ? ש...?קריצה

נ.ב
ניל , עזוב את רוני ...אני בטוח שהוא ילך...אני ורוני , מחכים לדיווח שלך !

שתי מלאכיות בבת ים

18
תודה על הדווח המפורט! לא עונים בטלפון.

1. האם מעבר לנשיקות בניהן, הן מתנשקות גם עם הגבר? נשיקה משולשת נשמע מדהים :)
2. ידוע מה העלות של שעה מלאה?

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

שתי מלאכיות בבת ים

19
[QUOTE=LevZahav]תודה על הדווח המפורט! לא עונים בטלפון.

1. האם מעבר לנשיקות בניהן, הן מתנשקות גם עם הגבר? נשיקה משולשת נשמע מדהים :)
2. ידוע מה העלות של שעה מלאה?

[/QUOTE]

"פשוט הורדתי את קטיה לגרון עמוק ,בעוד יוליה מתמזמזת איתי ... "

לגבי נשיקה משולשת לא כתבתי - כי לא ניסיתי...אולי פעם הבאה...שוב הן מאוד חסרות ניסיון וצריכות כל הזמן
שיגידו להן מה לעשות...חוץ מאנאלי ששאלתי ואמרו שלא...צריך פשוט לנסות , התרשמתי שהן דיי זורמות...
לגבי שעה מלאה - שאלתי , הפקידה ענתה שלא יודעת ותבדוק - חזרתי אליה אחרי כן וענתה לי ששעה זה 900...
לדעתי 400 ש"ח נוספים ל20 דק' אקסטרא לא נשמע לי הגיוני ....כבר הייתי מוסיף 100 ש"ח ולוקח אותן לפעמיים 40 דק'.
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”