כ אזהרה | סבטלנה מהדירה של יוליה - תאגיד תל אביבי - דף 3 - סקס אדיר

אזהרה | סבטלנה מהדירה של יוליה - תאגיד תל אביבי

24
חברים גם אני נפלתי :-(

סבטלנה על הפנים הייתי אמש דירה בבנין רגיל של צפון ת"א. החדר דיי נקי מקלחת מסודרת (רק כיוון המים החמים הפוך).
היא מתנשקת שפתיים דקות, חזה קטן. מציצה ללא גומי לא משהו מיוחד. משתדלת אבל זה לא זה...

אחרי השפרצה מקלחת וברחתי לא נישארתי לסיבוב השני

החיים יפים צריך לכייף בהם

25
תגובה ראשונה שלי בפורום.

שנים רבות ליצא לי לבקר זונה בארץ.

עכשיו יש תמונה עם פנים גלויות של סבטלנה וזה בדיוק סגנון שאני אוהב.

כמעט התפתיתי, הרי מה יש לי להפסיד, רואים את הכל בתמונות, אבל בסוף החלטתי לחפש תגובות.

מזל שיש את הדיווח הזה.

אני מפרסם את התגובה על מנת לעלות את הנושא למעלה ולחסוך מחדשים אחרים את הנפילה.

תודה אינשטיין. חסכת לי נפילה. תבורך.

26
חמישי בערב, אירה ( של יוליה) תפוסה...
יוליה ממליצה על שותפתה לדירה של אירה- סבטלנה. יוליה אומרת שהשירות דומה אך עדין יותר. היה חשוב לי לדעת שישgfe והובטח לי שכן.
מגיע לדירה, בין כרמלית לים, פותחת בלונדינית חמודה , גבוהה עם גוף ממוצע, לא רזה לא שמנה, חזה קטן- בינוני נפול עם פטמות גדולות, ישבן נחמד. מהרגע הראשון סבטלנה מחייכת ומשרה אוירה כיפית ונינוחה. נשלחתי למקלחת, בעוד סבטה מחכה לי בחוץ. ליוותה אותי חזרה לחדר ושם החלה בנשיקות לוהטות ליטופים חיבוקים ושאר ירקות. הרגשה של מאהבת. נשכבנו על המיטה וסבטה החלה במציצה די טובה. מצצה עד שלא יכולתי להתאפק וביקשתי קונדום. זיון טוב כשהיא רוכבת עלי וגמירה משותפת( כך טוענת, על הזין שלי אם כן או לא...)
הלכה להתקלח,כעבור 2 ד חזרה להתכרבל איתי במיטה. שיחה במסגרת מגבלות השפה ויאללה למציצה פרק2.0.
הביאה אותי קרוב מאד במציצה( לדעתי הייתה מאפשרתcim) . ביקשתי שוב קונדום, זיון בכמה תנוחות, אך לצערי לא הצלחתי לגמור. לסיכום בחורה נחמדה מאד , שירותית , נראית סבבה , והכי חשוב - מנסה לרצות.
יש מצב שאחזור.
המשתמש צפונבון לשעבר

27
[QUOTE=דימה]תגובה ראשונה שלי בפורום.

שנים רבות ליצא לי לבקר זונה בארץ.

עכשיו יש תמונה עם פנים גלויות של סבטלנה וזה בדיוק סגנון שאני אוהב.

כמעט התפתיתי, הרי מה יש לי להפסיד, רואים את הכל בתמונות, אבל בסוף החלטתי לחפש תגובות.

מזל שיש את הדיווח הזה.

אני מפרסם את התגובה על מנת לעלות את הנושא למעלה ולחסוך מחדשים אחרים את הנפילה.

תודה אינשטיין. חסכת לי נפילה. תבורך.
[/QUOTE]

בשמחה.
הפורום נועד לשיתוף מידע בכדי להזהיר או לעזור לחברים אחרים. שמח שעזרתי :)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”