כ פינוק קטן בסוף היום - סקס אדיר

פינוק קטן בסוף היום

1
לפני שעתיים ומשהו. נוסע לתומי על הקטנוע בחזרה הביתה מחולון ועובר דרך שדרות הר ציון.
המקום ריק למדי, ניידת משטרה חונה ליד הגינה מול הכספומטים שמעברו השני של הכביש, מעט הולכי רגל פה ושם.
נוסע צפונה לכיוון תמ"י ולפתע רואה על המדרכה בנתיב שממול בחורה הולכת לאיטה לבד. סקרנותי התעוררה.
נסעתי עוד הלאה, פירססתי חזרה לכיוונה ונעצרתי כמה מאות מטרים משם, החניתי וקשרתי את הקטנוע.
המשכתי ברגל לכיוונה בנסיון להיתקל בה... מכונית נעצרה לידה אך לאחר שיחה קצרה המשיכה הלאה. בו-זמנית הניידת הסתלקה וכך יכולתי להרגיש יותר בנוח ולפנות אליה. נראית בת 40 פלוס מינוס, רזונת, לא גבוהה, לבושה חצאית וגרביונים ארוכים, נעלי לק גבוהות ובלי עקבים. די בהירה, שחורת-שיער, פנים בסדר, נראית רוסייה. הולכת עם תיק צד גדול כחול ומסמורטט קצת.
"עובדת?" שאלתי. הינהנה. ניסיתי לשאול כמה ואיפה, לוודא לפי הקול שלא נפלתי בטעות על קוקסינל או משהו. כנראה שעיצבנתי אותה בשאלות האלה כי הפכה חסרת סבלנות. בסוף ביקשה 150. חייכתי ואמרתי "טוב בסדר, מתאים. לאיפה נלך?" -"יש לי מקום ברחוב בפנים" ענתה.
שילבה ידה ביד שלי, -"כדי שלא יחשדו" אמרה. הובילה אותי לרחוב שביל התנופה, בניין צדדי וגרם מדרגות חשוך שם עלינו קומה.
ביקשה שאסתובב ולא אסתכל כי כרעה והתיישבה להשתין.
כשסיימה קמה, התנהגתי איתה ברוך ובעדינות וכשירדה למצוץ לי עצרתי אותה וביקשתי שתוריד את החצאית והגרביונים במקום, והסכימה. לעיניי נגלה גוף נערי, בטן עם צלקת ניתוח קיסרי, טוסיק קטן ורגלייים רזות. הבטתי מוקסם בפות השעיר, משהו שכבר לא רואים כמעט כיום.
לבקשתי אחזה בשמוליק באצבעותיה הדקות והקרות שהתחממו עד מהרה תוך כדי שעשתה לי ביד עד שחשתי שמתקרבת נקודת האל-חזור. היא קלטה, שלפה במיומנות חליפה והלבישה אותה לשמוליקון שעמד לו קשה ורוטט בציפייה לבאות.
סימנתי לה והיא הסתובבה, התכופפה וידיה על ברכיה, מבליטה מולי את ישבנה החמוד.
שמוליק פילס את דרכו מבעד לשפעת השיער של פותה הצר, מעמיק וחודר בעדינות לתוכה של הגברת אשר זזה כל הזמן בנסיון לשפר אי-נוחות עד שהתמקמה בזווית הנוחה לה.
תוך שאני מגביר את הקצב, בעלתי אותה בהנאה מרובה, מכניס ומוציא למלוא אורכו של שמוליק, עד שחשתי בהתפרצות הקרבה. הצמדתי את האגן שלה אלי לחדירה הכי עמוקה שרק יכולתי, ותוך כדי 2-3 נעיצות חזקות התפוצצתי בתוכה בגמירה עוצמתית במיוחד, מאלה שמשאירות אחריהן קצב לב לא סדיר לכמה דקות מלווה בהתנשפות של אחרי ריצה...
הושיטה לי מגבון נייר לנקות את עצמי, נפרדה לשלום יפה ונבלעה שוב אל בין צללי הלילה.
כשירדתי לרחוב היא כבר לא היתה שם.
קוראים לה שלי, ואין ספק שעוד אחזור לנסות למצוא אותה ולהתחכך בה שוב...
כשאתה צריך לירות- תירה, אל תדבר!

פינוק קטן בסוף היום

2
סוג הדיווחים האהובים עליי ביותר. אתה נכנס לאוטו (במקרה הזה קטנוע) ויוצא להרפתקה.
מצד אחד הדירות הדיסקרטיות זה גם סוג של הרפתקה כי אתה לא יודע מה אתה הולך לקבל. אבל אין את חווית ה"ציד" שיש ברחוב שמבחינתי לא פחות מהנה מהסקס עצמו.

פינוק קטן בסוף היום

5
באמת אחלה דיווח.
גם אני בצייד ברחובות כבר המון שנים..
לפעמים אני מסתובב גם שעות אם זה מתאפשר לי..
וזה תמיד הרבה יותר מרגש אותי להסתובב ולנסות לדוג משהו מכל הרחובות הללו.

וכשזה קורה... כשמצאת משהו שלא חשבת שתמצא...
צודק קרומבה שאמר שהאדרנלין בשיאו - אפילו כבר מתפוצץ קריצה

"fuck, no war"
נפתלי
אין כמו תחת עסיסי!!!

פינוק קטן בסוף היום

6
[QUOTE=קרומבה]מכיר כל מילה שכתבת.

אין כמו שדות הציד.

אין כמו הרחובות האחוריים, המפחידים,

המסקרנים. הביב של הביב של תל-אביב.

אין לך מושג מה יצוץ עוד דקה.

האדרנלין בשיאו.

אחלה דיווח.

ק.[/QUOTE]

קרומבה ידידי החזרת אותי שנים לאחור,
אז לכל דקה הייתה באמת משמעות והאדרנלין שיחק תפקיד מרכזי והיה בשיאו.

פינוק קטן בסוף היום

7
יא יא קריסטל. היו ימים.
לצערי הכל גוסס. רוב נותנות השירות הן קוקס.
פעם היינו יכולים לבחור בחורה. אפילו לבחור איזור בתל אביב.
שונצינו, ארלוזרוב-רכבת, חולון, תל ברוך, תמ"י, הירקון, בורסה...
אבל עדיין אין על הסיבובים ברחובות האחוריים.להכיר את הירוק ברמזורים.
להספיק לעשות פרסה, כי ראינו מישהי חדשה(בסוף זו אחת הנרקומניות).
אבל מספיק לילל. העיקר שיש זכרונות(ורחובות אחוריים)
בברכת "חייבים להספיק את הרמזור"
ק.

פינוק קטן בסוף היום

9
היא עמדה בערך 100 מטרים צפונה מהכספומטים של בנק לאומי בהר-ציון.

היא לא מצצה לי, אבל חושב שהיתה עושה זאת עם גומי, שכן כשרכנה למצוץ לי, הוציאה אותו מהתיק והתכוונה להלביש לי אבל העדפתי שלא תעשה את זה ותמשיך הלאה, כמו שכתבתי.
כשאתה צריך לירות- תירה, אל תדבר!
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”