כ מועדון הבורסה התרשמות - דף 2 - סקס אדיר

מועדון הבורסה התרשמות

11
מועדוני חשפנות בישראל בצהריים זה שעמום!!! באמת שאין טעם ללכת.אחרי שכבר ביקרתי בכל המועדונים במרכז בשעות האלו, אני יכול לומר שבעלי המקומות מתקמצנים על בנות בשעות האלו ויוצא שאתה יושב ומסתכל על הקירות ולכן מלצריות באות לשגע אותך כל הזמן ,וצריך להסתפק בריקוד של 5 בנות בינוניות מינוס/פלוס.הם חייבים לשפר את החוויה בתוכניות הצהריים(וגם את מחיר הכניסה הגזלני בכל המקומות) ואז אנשים יבואו יותר ויהנו לשם שינוי.
״זמן זה כסף״

מועדון הבורסה התרשמות

12
[QUOTE=nightdog]מועדוני חשפנות בישראל בצהריים זה שעמום!!! באמת שאין טעם ללכת.אחרי שכבר ביקרתי בכל המועדונים במרכז בשעות האלו, אני יכול לומר שבעלי המקומות מתקמצנים על בנות בשעות האלו ויוצא שאתה יושב ומסתכל על הקירות ולכן מלצריות באות לשגע אותך כל הזמן ,וצריך להסתפק בריקוד של 5 בנות בינוניות מינוס/פלוס.הם חייבים לשפר את החוויה בתוכניות הצהריים(וגם את מחיר הכניסה הגזלני בכל המקומות) ואז אנשים יבואו יותר ויהנו לשם שינוי. [/QUOTE]

ימישכו לדפוק אותנו ...צריך לארגן הפגנה בכניסה .נרגע טוב טוב...ואחר כך נכנס פנימה להנות ...חחח

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

מועדון הבורסה התרשמות

13
צריך לזכור שההיצע קשור לביקוש
למה רוב הבנות בפיפ שואו ובחשפנות הן בערב ובלילה?? כי אז באים רוב הלקוחות. במיוחד בסופש.
אם היו הרבה לקוחות ביום גם הבנות היו באות בהתאם
תכלס גם בפיפ וגם במועדונים יש פחות בנות. אבל בפיפ יש פצצות ויש כמות גם ביום.
תכלס מי בא בצהריים או באמצע יום? פנסיונרים או מובטלים..

מועדון הבורסה התרשמות

14
לידיעתך,משמרת צהריים בבורסה ובביבידולס מתחילה ה 17:00 וממשיכה אל תוך הלילה,כך שהם מכוונים לכלל הציבור שברובו אנשים עובדים.
דווקא הלילה מתאים למי שלא צריכים לקום בבוקר לעבודה.
זאת בניגוד לפיפשואו שפתוחים מ11:00 בבוקר ומתאימים למובטלים וגימלאים.
באשר לאיכות הבנות,לדעתי גבוהה יותר במועדוני החשפנות,יפות יותר,אפילו ב"צהריים".
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

מועדון הבורסה התרשמות

16
הערב הייתי במעודון הבייבי דולס
עולם כמנהגו נוהג .
מקום מגעיל עם 2 בנות על רמה
מאיה ונלי .
כל השאר שחוקות .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

מועדון הבורסה התרשמות

18
[QUOTE=nightdog]שלמה חייבים לארגן הפגנה בכל המועדונים בו זמנית!!! חח[/QUOTE]

לדעתי הבנות צריכות לעשות הפגנה
לשירות טוב יותר כדי שלקוחות כמונו שמפרנסים אותם
לא ידפקו תרתי משמע חחחח

מועדון הבורסה התרשמות

20
Dpתכלס באחד על אחד
מה שקובע זה:
המראה של הבחורה-כמה היא פצצה ויודעת להרשים במראה ולבוש
השירות שלה - כמה היא כיפית ומפנקת נחמדה,זורמת וכד׳

אצל בנות הפיפ תקבל בממוצע יותר תמורה פר שקל שתשים במונחי שירות ומראה

כי במועדון זה כניסה ושתיה וריקודים ועבודת יד יקרה
אני לא חושב שיש מישהו שנכנס אי פעם לפינוק פרטי במועדון ויצא עפ נזק כולל לכיס של פחות מ-500 שקל כולל כניס. שתיה ולאפ דאנס

בפיפ עם 500 אתה יכול לקחת 4 בנות ביחד ועוד יישאר לך עודף

תכלס מניח שבמועדונים הם פצצתיות יותר בממוצע וגם לי היה נחמד לגוון
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”