כ דומיניקה הדומיניקנית מסיביר...פרטית ! - דף 3 - סקס אדיר

דומיניקה הדומיניקנית מסיביר...פרטית !

23

הגעתי אל דומיניקה באדיבותו של הגדול מכולם - רוני גולן.... אספתי את הגברת מביתה בבת ים - ירדה בחורה חייכנית - לא דוגמנית מסלול אבל עם לוק סטייל בת השכן... היא בהחלט ניסתה ליצור אוירה טובה ולהיות תקשורתית (בעיקר באנגלית)... נסענו למלונית בקרבת מקום.

לאחר שהתפשטה התגלה גוף חטוב - לא רזונת ולא מלאה... אבל מאוד מאוד מוצקה... לדבריה היא מבלה הרבה מאוד בספורט בחדר כושר והדבר בהחלט ניכר על גופה...

דומיניקה מלאת אנרגיות וברגע שמתחילים באקט היא נכנסת לעניין, משנה תנוחות ובין תנוחה לתנוחה דואגת לפינוק אוראלי... היא לא מרפה - אין הפסקות מבחינתה - ואני בגילי המופלג הייתי צריך להסביר לה שאני חייב להוריד הילוך פעם/פעמיים במהלך האקט כדי להסדיר את הנשימות... והיא לעומת זאת בכושר שיא.. לא מתעייפת...

היא בהחלט אנרגטית ומתמסרת אבל ממש לא זנותית ויש לשמור על כבודה... כבר אמרנו - בת השכן!

סך הכל חוויה בהחלט מאוד חיובית... מה שכן - התענוג לא זול - מעבר ל-500 ש"ח יש להוסיף את עלות המלונית והגענו ל- 650 ש"ח.. הבחורה הגיעה אלינו לתקופה של שלושה חודשים ואז תחזור לסיביר הקרה...

24
[QUOTE=ירון הגיבור]

הגעתי אל דומיניקה באדיבותו של הגדול מכולם - רוני גולן.... אספתי את הגברת מביתה בבת ים - ירדה בחורה חייכנית - לא דוגמנית מסלול אבל עם לוק סטייל בת השכן... היא בהחלט ניסתה ליצור אוירה טובה ולהיות תקשורתית (בעיקר באנגלית)... נסענו למלונית בקרבת מקום.
לאחר שהתפשטה התגלה גוף חטוב - לא רזונת ולא מלאה... אבל מאוד מאוד מוצקה... לדבריה היא מבלה הרבה מאוד בספורט בחדר כושר והדבר בהחלט ניכר על גופה...
דומיניקה מלאת אנרגיות וברגע שמתחילים באקט היא נכנסת לעניין, משנה תנוחות ובין תנוחה לתנוחה דואגת לפינוק אוראלי... היא לא מרפה - אין הפסקות מבחינתה - ואני בגילי המופלג הייתי צריך להסביר לה שאני חייב להוריד הילוך פעם/פעמיים במהלך האקט כדי להסדיר את הנשימות... והיא לעומת זאת בכושר שיא.. לא מתעייפת...
היא בהחלט אנרגטית ומתמסרת אבל ממש לא זנותית ויש לשמור על כבודה... כבר אמרנו - בת השכן!
סך הכל חוויה בהחלט מאוד חיובית... מה שכן - התענוג לא זול - מעבר ל-500 ש"ח יש להוסיף את עלות המלונית והגענו ל- 650 ש"ח.. הבחורה הגיעה אלינו לתקופה של שלושה חודשים ואז תחזור לסיביר הקרה...
[/QUOTE]
ערב טוב ירון הגיבור...
אתה אכן גיבור !!!
ברכות על דיווח ראשון בפורום הקדוש .....מוחא כפייה
עלה והצלח...זיין ושגול...תקע ופרק...בקע ישבנים לשניים או לשלושה...וזיין אותן בזוגות ובשלישיות... Tongue
ימות המשיח בפתח...............קריצה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

25
כבוד הרב רוני גולן, תענוג לקרוא את דיווחיך, מי יתן ותרבה און והון ותמשיך לשגל, לגלגל, לפתח ולדווח....אני בטוח שליהלום מסיביר כבר יש תעסוקה לשבועיים הקרובים....אבל בכל זאת אנסה את מזלי ....ואם אצליח, אדווח ....רוני, אתה הקולומבוס של עיר הזונות ....אין עליך כבוד הרב.
כי האדם עץ השדה

30
קודם כל תודה לרוני על הגילוי

אין לי הרבה מה להוסיף על מה שנכתב
לדעתי היא הזיון עם הבחורה הכי כוסית שנתקלתי כבר שנים באמת משהו מיוחד

בילתי איתה שעה מדהימה כולל רימיני גמטורף שלה וזיון מעולה עם גמירות אמיתיות שלה ויותר מאחת

פשוט מושלם אין מילה אחרת

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”