כ לנה סקסית - ותודה לאופציה ! - סקס אדיר

לנה סקסית - ותודה לאופציה !

1
לאנה, היא מסנט פטרסבורג, דוברי רוסית אנגלית קלה מאוד, דירה משופצת יפה משותפת עם שתי בנות אחרות ביוספטל, 500 ש"ח לשעה, היא מקבלת עם אותם הבגדים סקסיים שאתה רואה בתמונות שלה,בת 23 , תמונות הן אמיתיות, 165 סנטימטר, שיער ארוך שחור. פנים גדולים רוסים טיפוסיים. שדיים סיליקון, עור משיי, גוף מושלם.השאר בחורה שנמנית שרוצה לרצות אבל לא יודעת איך, חושש שאתה אתפוצץ הסיליקון, כך שתמיד מבקשות שלא לגעת, משעמם לי, נשיקות צרפתיות טובות, אין אנאלי, מין בתנוחות שונות , קשה לתקשר איתה אם אתה לא מדבר רוסי, בחורה חמודה אבל סקס רע אני לא נהניתי.

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10716
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.

5
הייתי.
לנה בחורה עם גוף פצצה! שיער שחור וארוך. פנים של בובת חרסינה, עינים חומות, שקדים. ריסים ארוכים מלאכותיים, שפתיים מלאות וחיוך יפה.
שדיים מסיליקון.
גוף שנועד לחטאים.

ממוקמת בדירה מחולקת ביוספטל בבת ים.
מגיעה מסנט פטרסבורג, לומדת/למדה אמנות מודרנית.
התמונות אמיתיות.

יש משהו מסקרן בציפייה לראות את הפנים מאחורי הטשטוש באתר. אמרתי לעצמי שעם גוף כזה, מקסימום נכבה את האור...קריצה
נכנסתי לדירה והתקבלתי בחיוך ביישני - לחיצת יד ונשיקה על הלחי. נשארתי.

500 ש"ח לשעה.

מקלחת סבירה לגמרי, יש מים חמים,סבון ומגבת נקיה :)

חיבוקים, מזמוזים ונשיקות - התמסרה לגמרי, כולל DFK.
התפשטנו לאט.
התיישבה על המיטה ואני עומד מעליה - מציצה ללא, עמוקה וכולל ליקוק העטרה וליקוקי ביצים, רימינג עדין.
השכבתי אותה על המיטה וירדתי דרומה.
כוס נקי, מריח טוב וטעים.
בהתחלה היתה קצת רגישה ולא נתנה להכניס אצבעות - אח"כ נפתחה - לשון על הדגדגן (קטן), אצבע בכוס ואצבע בפי הטבעת - חצי עומק.
ראיתי שלא הולך, העברתי הילוך ועברנו לחפירה מהירה של 2 אצבעות בכוס לגרוי נקודת הג'י (תנועת "בואי אלי") - התחילה לרקוד ולרעוד, גמרה (כנראה - לפי האודם על הפנים) בשילוב של האצבעות שלי בפנים, יד שניה על עצם האגן שלה והיא מאוננת לעצמה. מגרה מאד.
קונדום וזריז לעבודה! 2 הרגליים שלה על הצוואר שלי, כרית מתחת לישבן שלה - היא צרה.
ככה כמה דקות עד לגמירה שלי.

הפסקת תה ושוקולד ושיחת חולין איטית ומעצבנת (תרגום גוגל) קשה לתקשר...Shocked

לפני שהאוירה והתה מתקררים, הצעתי לה מסאג' - הסכימה בשמחה וקיבלה טיפול מקיף - מהצוואר ועד קצות האצבעות.

סיבוב שני
המשך ישיר למסאג' - היא על הבטן ואני חודר אליה מאחור. הכנסנו כרית להגבהה ושיונוי הזוית.
זיון חזק וחושני. הבחורה גמישה, יודעת לתת קונטרות ויודעת לזוז. אבל לא ממש יוזמת.
עברנו לרכיבה וישיבה שלה, כמה דקות נוספות והתפוצצתי בקונדום.

מקלחת, חיבוק ונשיקה וחזרה לחיים האמיתיים.

לסיכום:
יש פער עצום בין הגוף המהמם שלה ולביישנות שלה - היא לא משדרת מיניות.
היא חמודה מאד, אבל יש קשיי תקשורת.
תאום - קל ונוח
דיסקרטיות - יש
גוף - 9
פנים - נאות - אם היתה עושה צמה היתה דומה לירדנה ארזי הצעירה צחוק
GFE - תלוי למה מצפים - היא לא יוזמת אבל משתפת פעולה.
DFK - עדין
זיון 7+ בעיקר בגלל חוסר היוזמה שלה.
האם אחזור? כנראה שלא.

מ"פ

גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

6
[QUOTE=foudelabite]
לאנה, היא מסנט פטרסבורג, דוברי רוסית אנגלית קלה מאוד, דירה משופצת יפה משותפת עם שתי בנות אחרות ביוספטל, 500 ש"ח לשעה, היא מקבלת עם אותם הבגדים סקסיים שאתה רואה בתמונות שלה,בת 23 , תמונות הן אמיתיות, 165 סנטימטר, שיער ארוך שחור. פנים גדולים רוסים טיפוסיים. שדיים סיליקון, עור משיי, גוף מושלם.השאר בחורה שנמנית שרוצה לרצות אבל לא יודעת איך, חושש שאתה אתפוצץ הסיליקון, כך שתמיד מבקשות שלא לגעת, משעמם לי, נשיקות צרפתיות טובות, אין אנאלי, מין בתנוחות שונות , קשה לתקשר איתה אם אתה לא מדבר רוסי, בחורה חמודה אבל סקס רע אני לא נהניתי.

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10716
[/QUOTE]
שלום לעולה החדש של הפורום.....Embarrassed
ראשית:תודה רבה לך על הדיווח...מוחא כפייה
שנית:המשך לכתוב בעברית...מוחא כפייה אנו סולחים ומוחלים לך באהבה על טעויות הכתיב ...Hug
שלישית:אני חייב לך שעה מזמני...חיוך הייתי אמור להעביר לה היום שיעור גמרא בביתה...Geek מסכת סיליקון...קריצה
ואתה הצלת אותי Handshake
תודה לך .....אצבע למעלה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”