כ ברלין ! - סקס אדיר

ברלין !

1
חברים יקרים
אומנם באיחור קל אבל אני מקווה שהדיווח יצא טוב

ביקור בברלין : הגעתי לברלין בכלל כדאי לקנות נדל״ן לאחר ששותפי מזה כ15 שנה , עשה את כל הבירורים החלטנו לנסוע ולהתעשר
לקחנו גם את יושב ראש וועד העובדים שלנו בחברה לטיול . ואני בכלל בראשי רק להגיע לברלין וללכת לזיין . הגענו למלון ישר התישבתי על המחשב וחיפשתי מקומות לנסות המקום הראשון שהגענו היה המקום של מוסטפא נסיעה של 18 דקות מהמלון הגענו לבניין ישן עם דלת חומה גדולה ישר ראו אותנו מהמצלמה ופתחו בקומה הראשונה צילצל נו בדלת יצא מוסטפא וקיבל אותנו עם חיוך שילמנו כ79€ לכל אחד ונכנסנו מה שראינו היה ממש שוק שלושה חדרים גדולים בכל חדר 12 גברים ושתי נשים חלק מזינים חלק מאוננים חלק מחכים, החלטנו להתחפף זריז המדאם הסכימה להחזיר את כספנו בחזרה וברחנו במהרה עומדים בחוץ בקור של ברלין וחושבים מה לעשות אמרתי לחברים שארטמיס זה מקום ברמה ואין מצב לנפילה שם אז נסענו לשם (המקום של החיים הטובים ) נכנסנו למקום שילמנו 80 € כל אחד קבלנו חלוק מפתח ללוקר התפשטנו ונכנסנו לחדר ואז זה קרה 40 בחורות כוסיות אחת אחת ספא ג׳קוזי סאונה חמאם בר שתיה חופשית מקום נראה גן עדן . ברגע שנכנסנו ראינו זוגות מזדיינים הסתכלנו סביב ואז זה התחיל כל חצי שעה לקחנו מישהי אחרת אני לאחר הפעם השלישית מרוב התרגשות קבלתי סחרחורת ונפלתי על שולחן שהיה במעבר רצה אלי מישהי לשאול לשלומי . הרמתי את הראש וראיתי זוג שדיין גדולים ויפים כוס מגולח אז גם אותה זיינתי . בסוף לאחר 4 שעות שאני פצוע ומדמם מהנפילה כמובן ?? התקלחתי ונסעתי למלון שמח ומרוצה ממליץ בחום לכל מי שמגיע לברלין ורוצה כוסיות

ביום השני בזמן שאני מלקק את הפצעים מהפציעה בארטמיס אני רק חושב כמה כיף היה שם ומתי אני חוזר אבל אני בברלין צריך
לנסות עוד אז בערב יום השני הלכנו למקום בשם
לקח קצת זמן עד שמצאנו את המקום אבל אחרי שימוש בוויז שעובד אגב מצויין בברלין המקום נמצא La Folle
נכנסנו וראינו גבר עומד ולא ממש ראינו את הבחורות רק בחטף ראינו איזה שמנה עומדת וגבר עם מגבת
החלטנו שזה לא זה ועדיף ללכת למקום אחר
המשכנו למקום אחר שנקרא
bordell karlsruher
פתחה לנו את הדלת בחורה חמודה לקחה אותנו לספה גדולה אדומה ובין רגע התחילו לצאת בנות אחת אחרי השניה והציגו את עצמם
ישבנו שלושתינו על ספה אדומה כמו בסרטים זה היה מצחיק
70€ בגדול זה בית זונות החלטתי לבחור איזה תורכייה
בחורה יפה אבל הזיון חפיף ביותר
בערב האחרון החלטתי לבדוק את ה
caligula
ביקשנו מהשומר שיתן לאחד מאיתנו להיכנס לראות את הבנות הוא לא נתן עשינו חשבון 330€ ולא יודעים כלום חבל על הצ׳אנס חזרנו באותו ערב בלי לזיין למלון
ביום האחרון לאחר ששותפי עזב נשארנו אני ומנהל התפעול נסענו שנינו באטרף לארטמיס שוב הרגשנו כמו בבית שתינו אכלנו והתחלנו לתת פעם אחר פעם כל אחת יותר כוסית מהשניה שורה תחתונה חברים נסעתם לברלין רוצים לזיין ארטימיס המקום בשבילכם ??

ברלין !

3
תגיד בבקשה,

בארטמיס, 80 יורו כניסה ואז מה?
כמו אצל מוסטפא (הכל-כלול) או תשלום עבור כל אחת?
הקונספט שם - לא כמו אצל מוסטפה - עשרה גברים על בחורה?

תודה!

ברלין !

4
בארטמיס אתה משלם לכל בחורה בנפרד על פי הזמן והשירות שקיבלת ממנה. שירות בסיסי זה מציצה וסקס והוא עולה 60 יורו ונמשך כשחצי שעה כשאתה משלם לה לאחר האקט בכסף שנמצא בתא שאת המפתח שלו אתה שם על יד בעזרת סוג של צמיד.

ברלין !

5
[QUOTE=travel_man] תגיד בבקשה,
בארטמיס, 80 יורו כניסה ואז מה?
כמו אצל מוסטפא (הכל-כלול) או תשלום עבור כל אחת?
הקונספט שם - לא כמו אצל מוסטפה - עשרה גברים על בחורה?תודה!
[/QUOTE]

80 זה מחיר כניסה למועדון שכולל לוקר מגבות מקלחות סאונה ג'קוזי אוכל חופשי ושתיה קלה חופשי.מחיר כל בחורה 60 יורו אתה לוקח אותה לחדר פרטי

ברלין !

6
כמה הדיווח נכון גם אני ההיתי שם לא 40 בחורות אולי 120 בחורות וכל אחת יותר פצצה מהשניה איזה רמה איזה שרות כל בחורה נלחמת על לקוח כאילו הוא הסיכוי האחרון שלה לצאת עם כסף מהמשמרת . העניין לא הכי זול אבל תמורה ששוה את זה . גם למי שנוסע שיבדוק באתר שלהם מתי יש מסיבות בריכה כי זה כבר הופך את זה לחלוםם ארטמיססססס אין דברים כאלה
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”