כ חרם עד 200 לחצי שעה - דף 3 - סקס אדיר

חרם עד 200 לחצי שעה

21
לא מספיק שאנחנו לא הולכים , צריך להתקשר לשמוע פרטים ואז להגיד : זה יקר ואני מוכן לשלם רק 200 שקל ,
ןאז להיפרד לשלום . אם נעשה את זה כל יום בין 10 ל- 20 חברים זה יכנס להם לראש ואולי הם יתחילו להבין שצריך להוריד את המחיר .בהצלחה לכולנו .

חרם עד 200 לחצי שעה

25
להזכירכם, כבר ניסיתי את הדבר לפני מספר שבועות ולא קיבלתי היענות מספיקה מחברי הפורום הנכבדים.
אמנם הדבר עבד בשבטי ישראל ובדגניה, אך יש עוד המון דירות בהן המחיר נשאר כמו שהיה.
אני ממליץ לפרסם מספרי טלפון וכל אחד בתורו ובזמנו הפנוי יתקשר ויביע את אי שביעות רצונו מהמחיר עד שירד.

כמובן שאני תמיד בעד ואין לי בעיה להתאפק כמה שבועות אם זה לטובת הכלל ובסופו של דבר גם בשבילי.

טל יקירי, היוזמה מבורכת ואני כבר פועל לפי הכלל של "מקסימום 200" אבל צריך לשכנע את יתר חברי הפורום לפעול כך.

או שמקסימום נעשה שמירות 8-8 בפתח הדירה שלא יבואו אנשים? :)
אין אנשים- אין בעיות.

חרם עד 200 לחצי שעה

26
שימו לב מה רושם נציג של "מלאכיות הצפון" באחד הפורומים בחו"ל:

????????? ??????? ??????? ?? ?? ??????? ??????,????? ?????? ,?? ??????????????? ????? (??????????????)
?? ?? ??????? ?? ????? ?? ???????? ,?? ??? ????? ????????????. ??????????? ? ????????? ?? ????? ??????. ? ??? ??? ????????? ??? ????? ?????????. ???? ?????? ? ?????? ??????? ,???? ?? ????? ,??? ??????? ???????? ? ?????? ?????? ,???? ??????? ? ??? ,?? ???????? ???? ?? ?? ??????.
? ???????? ?? 90$-150$
? ? ?????? ? ??? ????? ??????????.

ילדה רווחים תלויה בנתוניה החיצוניים, ניסיון בעבודה, מהשירותים הראוותניים (אופציונאלי)
לפני הגעתה, אנו בבירור להודיע לה, היא תרוויח בבריטניה. אוגרים ונדונו במהלך השיחה. יש לנו הפתעות לעובדים שלנו. יש רק לטובה, אם אנו יכולים לראות כי לקוחות מרוצים ורק נאבק כדי להגיע אליה, אנו מעלים את המחיר של שירותיה.
ציטוט מ -90 $ -150 $
פורום אני נותן מידע כללי

מתוך פורום רוסי שבו מגייסים בנות לחיפה...
----------------------------

:)

חרם עד 200 לחצי שעה

27
כל הכבוד לכול חברי הפורום אתמול התקשרתי לדירה בדגניה והבחורה אמרה לי 150 לחצי שעה הייתי בשוק וחשבתי הנה עוד נפילה אבל לא התאכזבתי הבחורה בת 40 פלוס נריאת טוב לא מתקתקת יותר מדי וזורמת בכל התנוחות 20 דקות של הנאה.
לא עפתי אבל שווה ביותר ורואים שיש שינוי פשוט כמו שכמה אמרו פה להשקיע ולשמוע פרטים ולסרב בנימוס בטענה שיקר 300 או 400.
והכי חשוב לא רק לדבר באמת לא ללכת לאותן בחורות במחירים הללו ולא תהיה להן ברירה בשביל לעבוד הן יורידו מחירים.
http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=1094
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”