כ סופיה תל אביב ילדה יפה !!! - דף 6 - סקס אדיר

סופיה תל אביב ילדה יפה !!!

51
הייתי אצל סופיה לפני שבועיים, ואכן מדובר בבחורה יפהפיה. אבל ממש יפה. רזה, ציצים קטנים מעט נפולים, טוסיק מדהים, עיניים מדהימות, מבט מגרה.

לאחר תיאום המזכירה, הפנתה אותי לבניין דירות ברחוב הירקון, סמוך למגדל האופרה. עליתי לדירה שלה, דירת סטודיו קטנה, נקיה ומסודרת, והיא עצמה מהממת. מקלחת זריזה ואני כבר צמוד אליה מאחור, מנסה לרקוד למבדה קריצה

היא נצמדת חזרה, מסתובבת אליי, מתחילים להתנשק, לא צרפתית לוהטת כי היא לא מרשה עם הלשון, אבל כן הצמדת שפתיים חושנית.

משכיבה אותי על המיטה ומתחילה למצוץ לי מציצה חשופה, טובה ורטובה. לאחר כמה דקות מרגיש שעומד להתפוצץ אבל לא מוכן לזה עדיין, משכיב אותה על הגב ומתחיל לנשק אותה מלמעלה למטה, כולל מציצות של האצבעות היפות של הרגליים שלה. חוזר לכוס הורוד שלה, כוס יפה וטעים. מתמסרת לליקוקים שלי, מצמידה לי את הראש לכוס שלה (אני כל כך אוהב שהן עושות את זה). נאנחת וגונחת מהנאה, אבל היא לא גמרה. ואני כבר מת לפרוק.

עוברים לדוגי, כמה דקות של פמפום עצבני (אחלה קונטרות) והפורקן הגיע. אחחחחחח.

היא הולכת להתקלח, חוזרת ושולחת אותי גם. חוזר והיא מתחילה לעשות לי מסאז׳. היא מאוד חלשה במסאז׳ים אז הפסקתי אותה, חבל על הזמן.

עברתי לטפל בכפות הרגליים שלה, עשיתי לה פוט מסאז׳, היא נשכבה וזרקה את הראש לאחור. עושה רושם שנהנתה, מדי פעם זרקה לחלל האוויר: ״סופר! סופר!״. לא נראה לי שהתכוונה לקניות קריצה

עברנו למציצה, מושקעת וטובה. רפרוף לשון על הביצים מדי פעם, יותר דגדג מאשר עינג. הרמתי אותה לכיווני, בעודי שכוב על הגב, התחלנו להתנשק, התפלקה לה הלשון מדי פעם למרות האיסור המוקדם. היה כיף. שפשפה לי את הזין תוך כדי נשיקות מדהימות, אפשר לגמור רק מלהתסכל על הפנים היפות שלה. הגמירה השניה הגיעה גם היא.

מקלחת, בגדים, חיבוק ונשיקה.

קיוויתי לחזור אליה לפני שתחזור לאמא רוסיה, אבל כנראה שפספסתי אותה כי אני כבר לא רואה את הפרסום שלה.

מדד מיסטר לק:
* מראה - 8 (עבודת ציצים קלה והיא מקבלת 10)
* זיון - 10
* אוראלי לי (חשוף) - 10
* אוראלי לה - 10
* סדר וניקיון - 10
* מסאז׳ - 1
* תמורה לאגרה - 10

לוקחת 500 לשעה מלאה, לא מלחיצה באווירה מאוד נעימה.

אם היא תחזור - אני אחזור!

סופיה תל אביב ילדה יפה !!!

55
סופיה היפה והמתוקה אכן חזרה, ביקרתי אותה בחמישי והיה מעולה.

סופיה חזרה אלינו עם זוג ציצים חדשים ויפים, נעימים למגע. אני לא חובב גדול של סיליקון, אבל כאן נעשתה עבודה יפה לטעמי.

קיבלה אותי ללא איפור, בדיוק יצאה מהמקלחת ומה אומר לכם: הבחורה הזאת היא יפה אמיתית. עיניים, אף מושלם, שפתיים חושניות (משופצות קריצה), שיער שחור ארוך, גוף חטוב, עור לבן ונעים, טוסיק מדההההים. יאמי. כפות ידיים ורגליים מטופחות עם לק אדום עז. נפלא.

קיבלה אותי בנשיקה, מקלחת מהירה ואנחנו מתגפפים במיטה. התנשקנו בכיף, אבל לא עם כל אחד היא תתנשק. עניין של כימיה כבר אמרנו?

השכבתי אותה על הגב וירדתי לה, אכלתי לה, שתיתי לה, אחחחח איזה כוס יש לה. אני מסוגל לאכול אותו כל היום ללא הפסקה. סופיה לא התלוננה ולו לשניה, להיפך, עודדה אותי להמשיך עד לרגע המיוחל מבחינתה.

לאחר מציצה טובה, רכבה עליי בפראות, ממש השתוללה על הזין שלי. זה היה מחזה מחרמם בטירוף. עברנו לדוגי, קונטרות מצויינות, נשכבה על הבטן ונשכבתי עליה. זיינתי אותה תוך כדי נישוקים מחרמנים לצוואר שלה, עד לרגע המיוחל מבחינתי.

נשכבנו אחד ליד השני, נשיקות, מזמוזים, מקלחת והביתה.

הדירה נקיה ומסודרת, המארחת נקיה ומחרמנת. 500 ש״ח.

היא כאן עד הסילבסטר, אני עוד אחזור אליה.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”