כ מאיה - עיסוי טנטרי גבעת שמואל - דף 2 - סקס אדיר

מאיה - עיסוי טנטרי גבעת שמואל

11
עיסוי קצף. אני מאד מכבד אותך אבל תדע לך שהחבר עיסוי נעים למרות דיווחיו הקצרים בעל ידע עצום בתחום העיסוי. לדעתי הוא הולך יותר מרוני גולן מבחינת כמויות.

ראיתי כבר דיווחים חיוביים שלו אבל בהיבט "טנטרה" כמו שיש לך את דייט 69 לפראיירים שמחפשים זיונים עם "פרטיות" ככה יש את שם הקוד טנטרה להוציא עוד כסף מפראיירים שרוצים הרפייה ארוכה וטובה. מה שאני ממליץ לך זה לחפש בנות שעושות מסאז טוב והן שירותיות ולהן תסביר מה התפיסה שלך לטנטרה ותאמין לי תקבל ב 200 או 250 יופי של טנטרה.

12
ראיתי כבר דיווחים חיוביים שלו אבל בהיבט "טנטרה" כמו שיש לך את דייט 69 לפראיירים שמחפשים זיונים עם "פרטיות" ככה יש את שם הקוד טנטרה להוציא עוד כסף מפראיירים שרוצים הרפייה ארוכה וטובה. מה שאני ממליץ לך זה לחפש בנות שעושות מסאז טוב והן שירותיות ולהן תסביר מה התפיסה שלך לטנטרה ותאמין לי תקבל ב 200 או 250 יופי של טנטרה.

100% נכון טנטרה לא תמיד קשורה בעיסוי ולעניות דעתי המונח "עיסוי טנטרי" הומצא בדיוק כפי אומר אוליגופול מעלי

14
אני דווקא התרשמתי שהיא מקצועית בטנטרה, היא דברה על זה כמשהו מיני רוחני, וסיפרה שהולכת לפתוח סדנאות בנושא.
לכן התרשמתי שזה אצלה מקצועי, לי אישית היה בינוני, אולי כי לא התחברתי אליה חיצונית (גם לא רוחנית, חחחח)
לא מצטער שהלכתי.
התאכזבתי מהעיסוק השוודי שלה.
עדיין מחפש את זאת שעושה עיסוי רקמות עמוק בשילוב של הרפיה טובה בסוף ולא מכאנית... אם יש למישהו, אשמח לשמוע

15
אוליגופול יקירי.

ראשית, אני נהנה תמיד לקרוא את דיווחיה המושקעים. ממש תודה לך.

יחד עם זאת אני יותר ממסכים עם חברנו עיסוי קצף. יכול להיות שיש לעיסוי נעים ידע רב, ואולי אפילו רב מאוד (ואני בספק גדול בעניין), אבל אין לו דיווח אחד (ולפחות אני לא מצאתי) שמפרט את חוויה החיובית שחווה. לא זו בלבד אלא שגם בהיבט והשלילי דיווחיו לוקים בחסר שכן מלבד התמקדות בכפות הרגליים עם לק (ובאיזה צבע) או בלי לק , כל הודעה מסתמכת ב-10 מילים מקסימום שלא מלמדים כלום על נותנת השירות והחוויה (מלבד כתובתה המדוייקת).

אני חושב, שאם באמת יש לחברנו עיסוי נעים מה להציע, מתוך תקווה שהוא באמת ביקר את הגברות, ולא מפרסם את הודעותיו כדי לעלות בדרגה בפורום, יתכבד ויפרט את דיווחיו בצורה ראויה ואני יהיה הראשון שיצדיע לו.

יום טוב.

16
אקדים ואומר , הייתי אצלה , מיספר פעמים, די ,
לא אלך פעם נוספת !!

יש לה מיספר סוגי מסזים במיגוון מחירים 200-400
כולם מיסתיימים בשני שלבים זהים,
הראשון שאתה על הבטן והיא מעסה לך את הישבן, בצורה יסודית עם רמיזות ברורות של גישה לחבריקו,
והשני שאתה על הגב , היא יושבת על המיזרון , בין רגליך, על המיזרון, ועושה עיסוי מצוין של החבר, עם ליטופים של הישבן, והעין החומה, שהולכים ונעשים חודרנים יותר ויותר עד שמגיעה הפליטה.
מיקלחת , והביתה.

לא נוגעים בה , ולא מתפשטת.

הבעיה שלי , שהמיזרון ,הכיסוי של המיזרון, והמקום שאתה מניח את הראש, מזוהמים כאילו שלא החליפה אותם שנים.
גם המגבת לא מכובסת, הישתמשו בה, ועברה יבוש.
נותן לך תחושה של תחנה מרכזית .

בקיצור, אם היית מקפידה על איזור עבודה נקי , הייתה משתפרת.

17
בקיצר הייתי היום אצל מאיה רק אומר שהחוויה מיותר גם ביחס למחיר וגם ביחס לתמורה לא מצאתי את עצמי נהנה יותר צהרגיל וגם לא נתחברתי לעיסוי מה שכן היא מעסה עם המון שמן שבעיה אחר כך להיפתר ממנו לא ארחיב כי כל מה שרשמו פה נכון ואמיתי אבל זאת חוויה שלא הייתי חוזר עליה שוב עוד פים הבחורה נעימה ואשת שיחה אבל יש תמורה יותר טובה בעד האגרה
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”