כ ויקה - איחוד תיקים - דף 6 - סקס אדיר

ויקה - איחוד תיקים

51
ביקרתי את ויקה המתוקה, מבלי לחפש מידע עליה, סוג של ניסוי שכזה. אהבתי את התמונות שלה והחלטתי לנסות. לשמחתי.

ויקה היא בחורה יפה ומתוקה, בשנות העשרים המאוחרות להערכתי, 170, פנים עגולים, עיניים כחולות, שיער שחור, גוף נשי עם חזה בינוני ורך, תחת מעט מלא (כמו שאני אוהב), בטן קטנה, כוס מזמין, לח וריחני.

נשיקה, מקלחת ולמיטה. נשיקות בלי לשון, למרות שפה ושם היא התפלקה לה לתוך פי, ליקוקי גוף, מציצה חשופה (ר)טובה ומושקעת, ליקוק ביצים מענג, אחחחחחח זה היה כיף! מזדיינת מעולה, אוהבת שיורדים לה, רוכבת נפלא, מחייכת המון תוך כדי, ללא ספק עושה את העבודה לטעמי.

איו גמירה בפה, אנאלי לא שאלתי כי פחות מעניין אותי.

פגשתי גם את יאנה כשנכנסתי, הציגה את עצמה ונישקה אותי. נראית מתוקה לא פחות מויקה. עכשיו אחרי שקראתי שאפשר לקחת את שתיהן יחד - אני חייב לנסות את זה.

ויקה תהיה איתנו לעוד שלושה חודשים בערך. אני אחזור לשם.

400 ש״ח לשעה נעימה, מהנה ולא מלחיצה. השארתי גם טיפ כי כשמגיע מגיע.

הדירה נקיה ומסודרת ברחוב טרומפלדור ת״א. בפעם הבאה כשאתם הולכים לבקר את אריק איינשטיין ז״ל (מחר שנתיים בלעדיו...), תקפצו לבקר את הבנות.

ויקה - איחוד תיקים

52
אחרי שביקרתי את יאנה פעמיים לבד ומאוד נהניתי, החלטתי ללכת על שלישייה עם שתיהן.
יאנה לטעמי פשוט כוסית, זכרה אותי לטובה ושמחה לראות אותי, התנשקה איתי בכניסה לדירה.
אחרי מקלחת, נכנסנו לחדר (עם מראה בצד), והן מצצו לי ביחד. כיף גדול, במיוחד שכל אחת עומדת בדוגי מחרמן בכל צד.
זיון ראשון עם ויקה כשהיא עליי, נשיקות עם יאנה תוך כדי. מאוד נחמד, אבל המראה של התחת של יאנה לא השאיר אותי אדיש. החלפת קונדום וזיינתי בדוגי את יאנה, כשגם השנייה בדוגי ואני תופס לה את התחת ומסתכל במראה. כיף
מנוחה וקצת צחוקים (ומקלחת של כל אחד כמובן), שוב מציצה של שתיהן, שוב כיף גדול.
זיון הפעם של ויקה בדוגי כשהיא שוכבת על הבטן, עם נשיקות עם יאנה תוך כדי. שוב המראה של התחת החטוב והמוצק דלה חרמן אותי, החלפת קונדום ודוגי נוסף עד הגמירה.
מאוד נהניתי, אבל נראה לי שאחרי בערך 6 שלישיות שונות שחוויתי, אני מעדיף כמראה מפגש עם אחת, יותר אינטימי ויותר כיף (גם ככה בשלישייה לרוב, יש יותר כימיה עם אחת).
יאנה עוזבת ב-11/12, לא חושב שהיא תחזור. אמרה שלא כל כך אוהבת גברים ישראלים...
אני מאוד מקווה לפגוש את יאנה לבד, לסשן של שעה וחצי-שעתיים לבד.
הסקס בינינו פשוט נעשה יותר טוב ממפגש למפגש, הבחורה פתוחה יותר, משוחררת יותר, והיה ברור שהיא נהנתה מהזיון
בברכת כמה שיותר זיונים

ויקה - איחוד תיקים

53
"יאנה עוזבת ב-11/12, לא חושב שהיא תחזור. אמרה שלא כל כך אוהבת גברים ישראלים... "

יופי , ברוך שפטרנו מעונשה של זאת .

בחורה חצופה . הרוויחה כל כך הרבה כסף וטוענת שלא מרוצה . זה הסיבוב השני שלה בארץ , ובסיבוב הזה נשארה תקופה די ארוכה ( שלושה חודשים ) . אם לא הייתה מרוצה לא הייתה חוזרת ובטח שלא נשארת שלושה חודשים . אתם עוד תראו שהיא תחזור לסיבוב נוסף עוד שלושה חודשים .

אל תספרו שאין לה אופציות אחרות מלבד ישראל . פשוט כאן אפשר להרוויח כסף טוב בזמן קצר ללא תחרות כמו בגרמניה או אוקראינה . נו , תמשיכו לרחם על אחת שלא שמה עלינו .

הפוך כל חסרון ליתרון

ויקה - איחוד תיקים

54
אני לא יודע איך בגרמניה אבל אוקריאנה היא בהחלט המרכז של תיירות למטרת סקס.אפילו אלה שמגיעים לאומן חוגגים על דרך )))
כך או אחרת נראה מה יהיה.כולי תקווה שיאנה תחזור עוד.
גבר נברא כדי לזיין.מי שיכול-מזיין בחורות, מי שכבר לא יכול-מזיין ת'שכל

ויקה - איחוד תיקים

57
[QUOTE=cock 12] אחרי שביקרתי את יאנה פעמיים לבד ומאוד נהניתי, החלטתי ללכת על שלישייה עם שתיהן.
יאנה לטעמי פשוט כוסית, זכרה אותי לטובה ושמחה לראות אותי, התנשקה איתי בכניסה לדירה.
אחרי מקלחת, נכנסנו לחדר (עם מראה בצד), והן מצצו לי ביחד. כיף גדול, במיוחד שכל אחת עומדת בדוגי מחרמן בכל צד.
זיון ראשון עם ויקה כשהיא עליי, נשיקות עם יאנה תוך כדי. מאוד נחמד, אבל המראה של התחת של יאנה לא השאיר אותי אדיש. החלפת קונדום וזיינתי בדוגי את יאנה, כשגם השנייה בדוגי ואני תופס לה את התחת ומסתכל במראה. כיף
מנוחה וקצת צחוקים (ומקלחת של כל אחד כמובן), שוב מציצה של שתיהן, שוב כיף גדול.
זיון הפעם של ויקה בדוגי כשהיא שוכבת על הבטן, עם נשיקות עם יאנה תוך כדי. שוב המראה של התחת החטוב והמוצק דלה חרמן אותי, החלפת קונדום ודוגי נוסף עד הגמירה.
מאוד נהניתי, אבל נראה לי שאחרי בערך 6 שלישיות שונות שחוויתי, אני מעדיף כמראה מפגש עם אחת, יותר אינטימי ויותר כיף (גם ככה בשלישייה לרוב, יש יותר כימיה עם אחת).
יאנה עוזבת ב-11/12, לא חושב שהיא תחזור. אמרה שלא כל כך אוהבת גברים ישראלים...
אני מאוד מקווה לפגוש את יאנה לבד, לסשן של שעה וחצי-שעתיים לבד.
הסקס בינינו פשוט נעשה יותר טוב ממפגש למפגש, הבחורה פתוחה יותר, משוחררת יותר, והיה ברור שהיא נהנתה מהזיון [/QUOTE]
הזכרת הרבה נשיקות - אבל אף אחת מהן לא מתנשקת
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

ויקה - איחוד תיקים

60
https://www.youtube.com/watch?v=-TjDgcqa_H0
3 בדירה אחת
התיירות החביבות והחמדניות שלנו נמצאות בבוגרשוב, כך שהן מחזירות עטרה ליושנה: הן הקימו תקתוקיה
צריך להסביר להן שעם חוסר הדיסקרטיות וחוסר השירותיות שלהן - הן גם צריכות לתמחר את עצמן בהתאם...
נ.ב,
לאחרונה הונהגה שוב צנזורה מחמירה בפורום שלא מביישת את התקשורת האיראנית הדיווח עם הגיגיו של לב זהב נעלם, הדיווח שלי על הירושלמית הלא מתומחרת כראוי נעלם פעמיים!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”