נינה...נה נה נה עוד זונה הגיעה לשכונה !!! 11 על ידי חולה על סקס תודה רבה רוני ולכולם על הדיווחים הנפלאים ציטוט 30 נובמבר 2015, 15:29
נינה...נה נה נה עוד זונה הגיעה לשכונה !!! 12 על ידי Pitrozilia ניסיתי לתאם היום עם העלמה, אך אומרת שלא מקבלת יותר וחוזרת לאוקראינה.אני מקווה שלא מדובר בעוד אידיוט שלא יודע איך להתייחס לנשים ציטוט 30 נובמבר 2015, 19:10
נינה...נה נה נה עוד זונה הגיעה לשכונה !!! 13 על ידי isz1 לדעתי זה בעקבות הפשיטה המשטרתית על התאגידים ציטוט 30 נובמבר 2015, 22:07
נינה...נה נה נה עוד זונה הגיעה לשכונה !!! 14 על ידי ironmen התקשרתי אליה , אמרה שעוזבת אותנו השבוע.לא סיפרה מדוע. הקול שלה היה מפוחד . מישהו יודע מה קרה? ציטוט 30 נובמבר 2015, 22:28
נינה...נה נה נה עוד זונה הגיעה לשכונה !!! 15 על ידי איצטגנין [QUOTE=ironmen]התקשרתי אליה , אמרה שעוזבת אותנו השבוע.לא סיפרה מדוע. הקול שלה היה מפוחד . מישהו יודע מה קרה?[/QUOTE] עבר עכבר באמצע הסלון שלה... המגביה עוף - ירחיק ראות ציטוט 01 דצמבר 2015, 10:08
נינה...נה נה נה עוד זונה הגיעה לשכונה !!! 17 על ידי איצטגנין איזו אמינות של מידע המועבר כאן בפורום...אחד אמר שהיא לא מקבלת יותר וחוזרת לאוקראינה...אחד אף הגדיל לעשות ואיבחן פחד בקולה... אמאל'ה !!...ואז מסתבר שהיא רק עוברת דירה כדי שהזיונים שלה לא יפריעו לשכנים... המגביה עוף - ירחיק ראות ציטוט 01 דצמבר 2015, 19:05
נינה...נה נה נה עוד זונה הגיעה לשכונה !!! 18 על ידי bigdady אכן עברה דירה, ולא בגלל שכנים...מי שיודע יודע!, ומי שלא, לא!החליפה טלפון וכנראה בצומת דרכים לגבי המשך הדרך.קצת סבלנות עם הבקשות,כאשר תתחיל לעבוד המספר שלה יימסר כמובן ברשות שלה.עד אז מי שחרמן שיבקר בנות אחות... .You so need a Daddy, little girl ציטוט 01 דצמבר 2015, 22:30
נינה...נה נה נה עוד זונה הגיעה לשכונה !!! 19 על ידי roni golan שום זונה לא נעלמת,היא רק מחליפה מקום ..... כהרגלן של זונות ........זונות הולכות...זונות נעלמות...זונות חוזרות.........ועולם כמנהגו נוהג...... נינה חזרה.......... http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10764נ.ב אני לא הלכתי לשום מקום....אני כאן ביחד איתכם,ההבדל היחידי הוא,שאני מעתה מחכה לדיווחים שלכם,ולא מדווח בעצמי.... כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך" עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................ ציטוט 07 דצמבר 2015, 19:26
נינה...נה נה נה עוד זונה הגיעה לשכונה !!! 20 על ידי Pitrozilia הממ מוזר מאוד, כשאני מתקשר למספר במודעה עונה גבר שדורש 700 ש״ח על שירותי ליווי... הייתכן? ציטוט 07 דצמבר 2015, 19:34