כ מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם - דף 63 - סקס אדיר

מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם

622
מניסיוני למדתי שהמחיר נקבע לפי המראה ולא לפי השירות.
לדעתי זה תמיד צריך להיות מובן לנו כך שאם מחפשים שירות טוב, הוא בהכרח פונקציה של מחיר.
אם כי תמיד יש יוצאות מן הכלל.
אבל לצערי מראה= מחיר זו פונקציה ראשונית של קביעת המחיר.

623
קיבלתי את המידע שרציתי.
התקשרתי למישל שסופסוף ענתה. נשמעת אנטיפתית. 600 לשעה. למרות שאמרה שיש נשיקות - היא השתהתה בתשובתה. כלומר: היא לא ששה להתנשק. היא תעשה זאת כמס שפתיים בלי לשון, בלי חשק. בלי תשוקה. לשאלתי אם זה כולל גמירה בפה, היא ענתה בשלילה. לשאלתי אם זה כולל מציצה חשופה - נעניתי בניתוק השיחה.
שוב: הופרך העיקרון של היצע-ביקוש בכל הנוגע לזנות. 600 לשעה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

625
צלצצתי אליה שבוע שעבר אמרתי לה רוצה קלבוע בבוקר ביום חמישי אמרה לי סבבה שעה נקובה וקבענו!

כמובן שאני לא התאפקתי ואז צלצלתי אליה ביום רביעי מת חרמנות! מת לזיין מישהי בלונידינית! מישהי כוסית לא משנה אלה רזה!

יש הבדל, אם אתה מזיין מישהי שמנה אתה לא מרגיש עצמות אתה רק שומע בום בום של הגוף! מישהי רזה אתה מרגיש כל עצם ואתה לא יכול לזיין חזק כי זה כואב לך בעצמות! אז אתה מזיין פחות חזק.

הגעתי אליה בשעה היעודה, התפשטתי קפצתי למקלחת ואז היא התחילה למצוץ לי טיפה אחרי זה עבודת ידים פשוט מדהימה! לא פגשתי בחורה שיודעת כמו שצריך לעושת מסג' טוב לזין שיודעת איך לעושת ביד כמעט כמוני! לא לגעת בכיפה כי אני רגיש שם! ואז מהפך מנסה לגמור ולא מצליח אומר לה לשחק בשדיים שלה וזה מצליח! ואז יש חוץ דסה מציא חוץ הזין מתקרב לגמירה מקבל מדויאנין את הכדור איך שהוא מרים את הכדור ואז יצחקי מוריד להבי ואז פשוט בום אני גומר יחד עם זהבי שמכניס את הכדור בפנים!!! ואני מאושר!!!!!!!! אין אושר מממני!

תודה רבה לך מישל אין פינוק כזה מדהים!

זהבי אני מודה לך!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

630
תשמע חפוז
הסכום יקר לאחת כזאת עם וותק ...חייבת להוריד מחיר אם היא רוצה קליינטים
אבל נגיד שיש לה 10 לקוחות ביום גג כל קליינט זה 600 שח ליום זה 6000 שח כפול נגיד 20 יום זה 120000 שח בחודש
היא יכולה לקנות בית אחרי שנה של עבודה קריצה

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”