כ חרם עד 200 לחצי שעה - דף 5 - סקס אדיר

חרם עד 200 לחצי שעה

41
בלי לפגוע באף אחד טל אני איתך ותמשיך כך אתה רק מחזק אותי להמשיך במחאה ולתגמל את הנשים שמגיע להם בגלל המחיר והשירות ללא קשר לגיל צבע או ניסיון.
200 שח זה מחיר מעולה לכל בחורה שעוסקת במקצוע מה עוד שהדרישה למחיר מופרז ברוב המקרים לא מוכיחה את עצמה בשטח
מדובר במראה בלבד ובבחורות שרק הכסף מעניין אותן ולא לתת שירות אמיתי.

חרם עד 200 לחצי שעה

42
בעיקרון אני לא מאלה שהולכים יותר מדי לנערות עובדות אבל כשאני מגיע אני מדווח. בכל מקרה אני בעיקרון בעד טל אבל עם הסתייגות. לטעמי אם מדובר נגיד בשירות כמו שויקי מקרית אתא (שדי ותיקה בתחום) נותנת אז אני חושב שאפשר לחרוג כי 250 ש"ח בשביל השירות שהיא נותנת (ללא החריגים) זה הוגן לדעתי כי היא באמת מתאמצת לספק את הלקוח והיא נראית סביר+ לגילה כך שאני חושב שזה בסדר מבחינתה. מה שכן מי שלא מוכרת בתחום צריכה לשכוח מיותר מ - 200 ש"ח למספר/חצי שעה שיעבדו בתחום הזה במחירים האלו, שיצברו מוניטין ורק אז שיעלו את המחירים.

חרם עד 200 לחצי שעה

43
לגבי ויקי אני דיי חלוק מכיוון שהיא באמת שווה את המחיר אבל ויש אבל גדול המחירים אצלה עלו כתוצאה ישירה של המחירים המופקעים אצל המתחרים.
בנוסף ואני לא יודע בוודאות אבל בערך כשהמחירים עלו אז השעות שלה התקצרו מארבע לשתיים וחצי זה בעייתי לכל החברה שרוצים להגיע אליה אחרי העבודה.
אבל ופה אני חלוק לויקי יש ויהיה מקום אצלי בלב כי היא הראשונה שלי וכל סכום שהיא תבקש אני אשלם ובכיף.

חרם עד 200 לחצי שעה

45
הייתי באחת מדירות התאגיד, בחורה חדשה, הייתה חמודה אבל על הגבול כזה, אין קשר לתמונה בפרסום
אמרתי נזרום עם המחאה שלך לא נכנסתי...
אבל אין פה שום המלצות על 200.. אני כנראה לא אחזיק מעמד סה"כ 300 לא נראה כזה מוגזם אני גם לא "צרכן כבד"..

חרם עד 200 לחצי שעה

47
טוב לפני יומיים כבר לא יכולתי ולאחר הסירובים הרגילים למחיר ענה לי בחור בקשר לדירה ביששכר ואמר לי שהמחיר 200 בחורה חדשה 3 ימים בארץ אז החלטתי לנסות.
הבחורה אומרת שהיא בת 22 נראית אפילו פחות, רזה עם פטמות בלבד בלי חזה אבל ממש יפה.
הייתה עם חלוק אז את החוסר בחזה לא ראיתי אבל היא ממש יפה לטעמי לפחות.
תיאום חוסר ציפיות קצר רק עם קונדום אין נשיקות ואין ליקוקים ואין אנאלי היא בסדר עם אצבעות שילמתי 200 בלבד.
היא הורידה בגדים ואני אישית אוהב רזות וכשהן נראות טוב ויפות אני בכיף זורם עם שתי פטמות.
מה שאהבתי שהיא מאוד נקייה למרות שהגעתי מצוחצח היא השפריצה את החומר חיטוי על הידיים שלי.
הגעתי אקסטרא חרמן והמראה שלה עשה לי את זה אז הייתי דרוך ומוכן וממש פחדתי שאני אגמור מהמציצה היא הרגישה את זה ושמה מהר קונדום והתחילה במציצה מה אני אגיד לא משהו אז הפכתי אותה שתמשיך ב 69 והיא ביקשה שוב לא לרדת לה והבנתי למה שראיתי את הכוס שלה, הוא ממש יפה וצר ונקי ממש לאכול אותו אבל במקום עשיתי טעות וכנראה שהמשחק עם האצבעות שלי השתפר פלאים ותוך דקה היא התחילה לממש להיאנח ואז היא ממש עצרה אותי ועלתה עלי לרכיבה ואני ממש רציתי להמשיך אבל זרמתי איתה ואני יכול להגיד שכל הניסיון הזה עם בחורות עובדות ממש שיפר אותי במיטה ולמרות החרמנות היא רכבה עלי 5 דקות שלמות, והתעייפה וביקשה להחליף תנוחה לדוגי תוך כמעט דקה הרגשתי שאני עומד להתפוצץ אבל עצרתי את עצמי והפכתי אותה על הגב והמשכתי ככה בערך 15 דקות שלמות שבהן אני פשוט מתפעל מהיופי שלה היא עם עיניים סגורות ממש נגמרת עד שהיא התחננה שאני אגמור ועם פרצוף כזה הייתי חייב אבל לא הצלחתי כי אני מסתכל עליה והיא ממש יפה אז הפכתי אותה לדוגי כי שם אני סמרטוט ותוך 30 שניות עם הקעקוע המדהים שלה והחור תחת היפייפה הזה גמרתי בפיצוץ.
קוראים לבחורה אלינה היא באמת מרגישה כמו מישהי חדשה ולא מנוסה אבל צעירה צרה למטה חלקה ויפה והכל ב 200.
סהכ חוויה טובה מאוד ואני בטוח אחזור שוב.
ציונים
חזה 0 אין חזה.
גוף 9 אוהב רזות והקעקוע ממש מוסיף.
כוס 9 ממש יפה וצר.
אין gfe בכלל.
סקס 7 צריכה להשתפשף.
מציצה 6 אולי בלי הייתה מקבלת ציון טוב יותר.

שלח תגובה

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”