כ מרגריטה פרטית תא...אנאלי ללא מרגרינה!!! - סקס אדיר

מרגריטה פרטית תא...אנאלי ללא מרגרינה!!!

1
....."אל תאמר,מה היה שהימים הראשונים היו טובים מאלה,כי לא מחכמה שאלת על זה"...(קהלת פרק ז' פסוק י')
....."אדם אין צדיק בארץ אשר יעשה טוב ולא יחטא".... (קהלת פרק ז' פסוק ח')
נסתרות הן דרכי האל...נסתרות הן דרכי האדם...דרכי האל נצורות....דרכי האדם משתנות...
אדם אחד נשפט לזכות,אדם אחר נשפט לחובה,לעיתים אני חושש,ורוצה לחזור לזרועות האל,
לעיתים אני מבקש מהאל "קבלני אליך בזרועות פתוחות"אך האל כעת מסרב....יום יבוא והוא ייקח את נשמתי,ואשוב לחיק האל.
לכל אדם יש את דרכו להסרת המועקה מליבו,לכל אדם יש את דרכו לרומם את רוחו....
האחד מתפלל ועושה את דברו של האל...השני לא מתפלל,ועושה בדיוק את ההפך מדרכו של האל.
ואנוכי מזמן עזבתי את דרכו של האל,אנוכי מחפש חום ומגע אישה כצמא למים ....
לעיתים אני חש כאב...חש צריבה בלב,הכאב גדול ממני,וכל שרוצה אני,להפסיק את הכאב.
דרכי הארורה להפסקת הכאב,שוב מפנה אותי לאבדון,שוב מפנה אותי לרוע ולרשע...
יודע אני שבקרוב יבוא יום,ואחזור לעצמי ואזכר בימים הארורים,אמחה דמעה,ואף אחייך חיוך גדול......
עד ליום הזה לצערי שוב יצאתי ככלב מיוחם אל הרחוב...יצאתי לרחוב בן יהודה בתל אביב...
מרגריטה תיירת פרטית בת 40 180 ס"מ מגיעה אלינו ישירות מבירת הזונות העולמית קייב...
מקבלת ברחוב על שמו של מחיה השפה העברית (בן יהודה),אך אינה יודעת מילה בעברית או באנגלית.תופתעו היא יודעת רוסית !
שיער בלונדיני/שטני עד אחרי הכתפיים(שיער צבוע).
עיניים כחולות יפות וחודרות(עיניים של אישה חכמה),גבות טבעיות,ריסים טבעיים.
שיניים סבירות ונקיות,שפתיים דקות.
שדיים בגודל בינוני,פטמה ורודה,די נפולים (דרגה אחת לפני שקיות שוקו).
גוף די גדול,אגן רחב,ישבן גדול,גוון עור לבן,אישה גדולה,לא מאוד שמנה יותר מלאה !!!
כפות ידיים נאות,כפות רגליים פחות נאות (מידה 41).
לא נפלתי...לא התעלפתי...ולא לימדתי אותה עברית....
ראיון קצר :300 ש"ח ל30 דקות 500 ש"ח לשעה...במהלך הראיון התברר לי שהגברת לא מכירה את המילה "לא". Tongue בקיצור הכל כולל הכל כולל הכל כולל הכל כולל הכל כולל הכל Tongue........Tongue אז נשארתי לאן אני אלך?חיוך
מתנשקת ומתמסרת במסירות עילאית....
מציצה טובה עם ואקום נכון...ניתן לזיין לה את הפה עד לשמיעת רעשים מוזרים,אך נעימים לאוזנו של גבר חרמןTongue
ליקוק ביצים מעולה !!! מלקקת ומקרצפת את הביצים כאישה חרדית לפני חג הפסח....
רימינג מצוין !!!קטלנו וחודרני כחיפוש חמץ בבית חרדים לפני חג הפסח....
זיון טוב !!! אוהבת להזדיין חזק,או חלש,בקצב אחיד,או בקצב הג'אז,הכל מתקבל בברכת ברוכים הבאים !!!
זיון אנאלי מעולה !!! זיין וחדור לתוך המרעום כאילו היה כוס,ללא צורך בתוספת של שמן,קרם,או מרגרינה Tongue
השפרצה עצבנית לתוך הפה והפנים(העיקר לא על העיניים החכמות).
גולת הכותרת בגברת מרגריטה: לאחר שעה ורבע של זיון עצבני,ישבנו לשוחח מעט,ולהפתעתי גיליתי אישה חכמה נבונה ומלומדת,בעלת תעודות רבות וניסיון רב בתחום העיסוי, הגברת עשתה לי 40 דקות של עיסוי שלא אשכח אותן במהרה(ידי זהב).
לסיכום: לא לצפות לגברת צעירה ויפה...מדובר ב"גברת"וככזאת התנהגו אליה כ"גברת" .....
לדעתי מומלצת !!! אם לא לסקס אז לעיסוי מעולה בכל הגוף ב200 ש"ח בלבד!!!
כהרגלי בקודש ובפורום מאז הגעתי אל הפורום....
טלפון של הגברת מרגריטה יימסר לכל צדיקי הפורום באשר הם !!!!
מכל הזרמים...מכל הצבעים...מכל העדות...ומכל הדתות...
באהבה......בשמחה ......וברצון רב ............................................................Embarrassed
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

4
[QUOTE=EasyE]
אחלה דיווח אבל איך נגיע אליה...Shocked
[/QUOTE]
בוקר טוב EasyE ....
ברוך בואך אל המקום הקדוש הזה.....Embarrassed
אני רואה שאתה גר בתל אביב,Tongue
ראשית קום על רגליך,תניח תפילין,(רק אם בא לך),תתקלח ותתגלח,קצץ את שערות ערוותך,גלח את ביצותיך ואת מרעומך,(גם אם לא בא לך)Shocked
התבשם והתנקה,לבש בגדי חג,אם שיניך לבנות ונקיות חייך חיוך רחבחיוך גדול אם לא נקיות אל תחייךמבולבל העמד פני קשוח. Ouch
צא מביתך אתה הולך הולך הולך....רואה בית כנסת זה לא שם.....
הולך הולך הולך.....רואה כנסיה זה לא שם.....
הולך הולך הולך....רואה מסגד זה לא שם ....
בקיצור יש לך טלפון מתחת לכרית זה שם (הודעה פרטית).
שיהיה לך יום קסום ומקסים........קריצה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

8
רוני חברי הטוב!חיוך
יש לי אתגר עבור הרבנות הראשיתחיוך גדול
יש מקום שיש בו כמה בנות שהייתי רוצה שתבדוק... אבל התנאי הוא אחד!
אתה חייב לדגום את כולן בתוך יום אחד (אתה לא יכול לצאת עד שבדקת את האחרונה שבהן)קריצה

עקב כמות הדיווחים שלך (השם יתברך חנן אותך בליבידו מטורף אצבע למעלהאצבע למעלהאצבע למעלהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה) אז לא נראה לי שזה אמור להוות לך בעיהחיוך גדול

מוכן?

אז קבל: https:////www.youtube.com/watch?v=V356ZEcmmkY&index=23&list=RDwaXDFm8ZHLw

אל תשכח לחזור ולדווח!צחוק

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

9
תודה רבה לרוני היקר על הטלפון, הייתי היום אצל מרגריטה
דוברת רוסית בלבד, ברוך השם יש גוגל טרנסלייט קבענו בהודעות והגעתי
בחורה גבוהה בערך 1.80 פלוס מינוס, המזל שאני 1.90 בלונדינית איזור גיל 40 נראית טוב לגילה (לא דוגמנית אבל שווה עבודה ??)
הלכתי על המסלול של שעה 500 ש"ח יש גם חצי שעה ב300
רק נכנסתי ישר הציעה מקלחת וקפה, יש לה קפה מגורען או שחור..
הלכתי על מקלחת ואז שחור חזק שולחת לעשן בשירותים כי אסור לעשן בבית חחח
אחרי כל הקבלת פנים התחלנו עבודה יש לה זוג עופרים תאומי צביה רכים אבל לא מדלדלים
לקחה אותי לחדר ונשכבה על הבטן במיטה והתחילה לשאוב ללא גומי ווואו איזו שאיבה אני לא מתלהב מאוראלי בד"כ
אבל מציצה של הסרטיםםם פתאום הפתיעה אותי הרימה לי רגל נכנסה מתחתי וניקתה וצחצחה לי את המעיים התחתוניםם
מציצה משולבת רימינג מטורפתתתת הייתי קרוב לגמירה ניסיתי להאט את הקצב אבל הפכה אותי על המיטה
והמשיכה לשאוב ולשאוב ינקה אותי סימנתי לה לקונדום הלבישה קונדום ועלתה עליי ווואלה היא זיינה אותי לא הפוך חברים
הפכתי אותה לדוגי והתחלתי לחפור והיא סימנה לי אנאלי דחפתי לה את כולו לישבן שמרגיש כאילו הוא בדיוק בשבילי אבל לא צר לוחץ וברוך השם התברכתי ב21 סמ והתחלתי לחפור
ולא הזיז לה בערך עוד 3 דקות של חפירה ואז עמדתי לגמור הפכתי אותה וגמרתי לה עמוק בתוך הגרוןן נהנתה מכל רגע וקמה ירקה לכיור שטפה את הפה עשתה לנו תה 5 דקות מנוחה לי כי היא ממש לא הייתה צריכה והמשכנו לסיבוב מספר 2 הרבה יותר אגרסיבי
שכלל גם כן את אותו התפריט רימינג גרון עמוק זיון מקדימה יש לה כוס טיפה צר לא כל כך מעבר חופשי וכניסה אחורית עד הגמירה המיוחלת

תודה רבה מר רוני גולן שלא איכזבת לרגע אחד עם ההמלצה המטורפת!!
ברור שאחזור!! לא לבקש טלפון אלא כן רוני יאשר לי להעביר עד אז אני לא אעביר לאף אחד..
רק מקווה הפעם למצוא חנייה ולא לשלם לחניון שליד בבן יהודה 35 ש"ח עוד פעם(גנביםםם)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”