כ דייט 69 אזור צפון - דף 2 - סקס אדיר

דייט 69 אזור צפון

11
לינה linaxx נראית מעולה, ניכר שהיא באמת אוהבת סקס אך לכו תדעו.
משקיעה בסקס עצמו, אוראלי נהדר, זיון חזק עם קונטרות בכל התנוחות.
גוף באמת נהדר, אתלטית, חזה קטן.
750 בלי הגבלת זמן מיוחדת... כשעה וחצי.

דייט 69 אזור צפון

13
linaxx ממש לא כונפה.
זאת מקרית אתא אפילו לא היססתי כשראיתי את התמונות. גרמה לי לקבס
ומזכיר לכם את הפרחה מבת גלים עם התחתונים הפרחוניים..

דורון, מי זו עדן? מה הכינוי שלה?

תומך, דידי עדיין ברקע או שנעלמה לגמרי?

אני מנסה את מזלי מול נטלי ושיר. עדיין ללא הצלחה.
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

דייט 69 אזור צפון

14
עדן נשמעת תקתקנית מדופלמת, שמנסה להסתיר את חוסר הסבלנות שלה תוך כדי שיחה. לא יותר מדי דיסקרטית ולא ממוקמת. זמינה למפגשים בעיקר בבוקר/צהריים.

loveme102 נשמעת מבינת עניין וזורמת בטלפון, במגבלות האפשרות - דיברתי איתה כמה פעמים בניסיום לקבוע, במהלך יום העבודה (הרגילה) שלה. יכולה להיפגש רק אחה"צ/ערב, אצלה בדירה.

יש את מורן, מבת גלים. היה מי שכינה אותה כאן הפרחה עם התחתונים הפרחוניים, שבתמונה נראית סקסית ומעניינת, אבל נשמעת ממוקדת מטרה. והמטרה שלה היא שקלים, תמורת מינימום תמורה.

דייט 69 אזור צפון

18
לי יצא לפגוש את דידי פשוט היה כיף איתה בחורה רזה גוף מהמם ועושה אנאלי במקרה שלי יש קטן חח וגם את הבלונדה מכרמיאל יצא להכיר פשוט בחורה יפה בטירוף צעירה חטובה וגוף מהמם חוויה בלתי נשכחת עם שתיהן אבל המחיר היה יקר 1000 שקל למפגש...אבל שוות את המחיר, לדעתי שתיהן כבר מצאו להן מישהו עשיר כי פשוט שוות כל שקל...אין לי יותר את המספרים אז בבקשה לא לבקש הן פשוט בלעה אותן האדמה.

דייט 69 אזור צפון

19
גם את לינה מנצרת עלית הכרתי אפשר ב 500 להיפגש איתה אבל תזהרו אין לה בעיה להזדיין בלי קונדום...ואת ליאל צפונית יצא לדבר תמונה לא אמיתית בכלל ישלה מראה גברי והיא מצפת...אז וויתרתי עליה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”