כ אלינה פרטית - סקס אדיר

אלינה פרטית

1
"מיים רבים לא יכבו את האהבה ונהרות לא ישטפוה " (שיר השירים)
לאחר שליבי נשבר... והשמועות בעיר מספרות שמרטינה על סף מוות מזיון יתר !!!
כשדמעות חונקות את גרוני התקשרתי למודעה חדשה :
"אלינה חדשה בבת ים " (התמונות אמיתיות לחלוטין הייתה עם התחתונים והחזייה שבתמונות )
הפקידה מפנה לרחוב רוטשילד בבת ים...
מגיע לכתובת מחנה על המדרכה באדום לבן (בת ים הכל מותר).
דירה מחולקת חדר סטודיו משופץ נקי ונעים מקלחת חדשה ונעימה מגבות נקיות.
את הדלת פותחת אלינה בת 22 170 ס"מ יודעת מעט אנגלית (מגיעה אלינו ממוסקבה)
שמלת מיני שחורה קצרה וסקסית נעלי עקב גבוהות בצבע שחור.
עיניים חומות יפות וזנותיות
שפתיים בשרניות וסקסיות
גבות טבעיות שיער שחור ארוך וטבעי
ילדה סקסית רזה וגבוהה.
חזה קטן חמוד וחצוף (פטמה בצבע חום כהה)
צבע עור שחום גוף סקסי רגליים ארוכות ודקות בטן שטוחה ומתוחה תוסיק יפה
ילדה נקייה מריחה טוב ....(טבעית לגמרי ללא תוספות מיותרות בלבד קעקוע של פרח דהוי ליד הטבור)
(400 ש"ח ל 40 דקות 500 ש"ח לשעה)
לקחתי אותה לשעה ויתרתי על הראיון (אני קולט את הזונות המקצועיות מקילומטר) עבדה בעבר בפריז ובאיטליה
הורדתי אותה למיטה מתנשקת צרפתית מצויין עם השפתיים הבשרניות שלה
כוס יפה עם שפתיים בצבע חום כהה. חור תחת מדהים ליקקתי הכל.... (כמו ילד שמן שאוכל ארטיק בחוף הים)
נתתי לה למצוץ מוצצת טוב ויודעת להכניס (אבל מרגישים את השינייים חבל ...)
מוצצת את הביצים ומכניסה את הביצים לתוך הפה ומשחקת איתם (לא עושה רימיניג)
יודעת להזדיין ואוהבת להזדיין יודעת לזוז ויודעת איך להדליק עם הגוף הסקסי שלה
לא עושה אנאלי (ממליץ גם לא לבקש חבל על הזמן...)
שעה של זיון עם ילדה סקסית עם גוף באמת סקסי ...
אפשר לגמור לה בפה (לא בולעת)
לסיכום :בחורה סקסית עם גוף סקסי (גוף נדיר ) מאוד נהנתי
האם אחזור ?
ברור שכן !!!! לא רואים כל יום גוף כזה סקסי ...
לאוהבי המראה הזנותי והסקסי מאוד מומלצת ...
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

אלינה פרטית

2
האמת שכשהגעתי לאלינה/אליסה לא זכרתי אפילו מאיפה הגעתי אליה.
היא שאלה אותי בטלפון (בסמסים באנגלית סבירה פלוס) מאיפה קיבלתי את הטלפון ולא ידעתי מה לענות. זה לא היה מכאן. לא הייתי בטוח אם מדייט. נדמה לי שמאתר ברוסית. החרמנות גורמת לי להבין אפילו רוסית (ואני לא מדבר מילה ברוסית).
מקבלת בעיר הזונות. במקום מרכזי מאוד אבל בתוך בניין מגורים שנראה די סטנדרטי. האמת שלא הייתי שנים אצל בחורה בבת-ים אז לא היה לי חשש מיוחד פשוט לעלות במדרגות. ועל ה*** שלי כל האנשים שמסתכלים תוך כדי שהם משחקים הימורי קלפים בשקל עשרים.
את הדלת פתחה אלינה. מחכה על המפתן. לובשת כותונת לבנה סקסית. כזאת שהכלה של כולנו צריכה ללבוש ביום כלולותיה. אומרת שבת 26. אפשר להאמין לה. אין לה 30. גוף עם גנים שיכולים להתחשל רק באוקראינה. פנים יפות מאוד. עיניים נעימות כחולות נבונות. שיער על סף הג'ינג'י ארוך ארוך. כולה אומרת סקסיות עדינה ובטחון.
זו לא הפעם הראשונה שלה בארץ. גרה במין סוויטה בתוך דירה מחולקת. שכנראה כל שאר החדרים שם משמשים לאותה מטרה אבל היא גם ישנה שם. התייחסתי אליה כפרטית. היא בעצמה עונה לטלפון. אין מזכירה אין מתווכים. אנגלית סבבה. אוהבת להסתמס. היא אומרת שהיא פרטית. לא הרגיש לי כאילו זה מכון או "תאגיד" רחמנא.
הבאתי לה שוקולד לבן שוקולד מריר ושוקולד חלב. אוהבת שוקולד חלב יותר מהכל. שתינו קפה ודיברנו קצת. עישנו סיגריה ואכלנו קצת שוקולד. התקרבנו לאט. שלחה אותי בעדינות למקלחת ולא סירבה לבקשתי להצטרף. גוף מושלם. שדיים שכנראה עברו לידה אבל שוב...הגנים. הגנים. אוקראיניות זה זן אחר לגמרי. מקלחת נעימה וחמה. בודק במקלחת את סף ההתנשקות שלה. מתקרבת גם היא. יוצרים אינטימיות במקלחת עוד לפני הדבר האמיתי. יוצאים החוצה מהמקלחת. מתחילים לשחק. מלטפת אותי בכל הגוף בעמידה. מלקקת פטמות יורדת לביצים. הראתה לי שעוברת לה המחשבה בראש למצוץ לי עם עטיפה. סימנתי לה בראש שאין מצב. ירדה למציצה בלי. לא רע בכלל. זמינה להכוונות. נענית לכל בקשה (כמעט). ליקוקים לכתר ולגביע. לבסיס ומסביב. לביצים וקצת למטה. עבודת יד יפה תוך כדי. השכבתי אותה על המיטה ועמדתי על הברכיים מעל הראש שלה כדי שתוכל למצוץ בלי להתאמץ. בינתיים שולח יד אחורה.
כוס יפה מגולח כליל נקי ומריח כמו דובדבנים. מרטיבה בקלות. לא הוציאה סיכוך בשום שלב במפגש. הפנים שלה התחילו להאדים. המשכתי לשחק לה עם האצבעות בפות היפה הזה תוך שהיא מוצצת לי דקות ארוכות. ואז סובבתי אותה לדוגי וירדתי לתחת שלה. יפה. לבן ונקי. חור תחת כל כך יפה שרציתי לישון בו. וליקקתי בתוכו. וליקקתי מסביב. וירדתי לכוס הטעים הזה. עכשיו היא בדוגי נשענת על הכתפיים תחת-אגן גבוה למעלה מלקק אותה מאחורה והיא פשוט נוזלת. נוזלי ההתרגשות שלה מילאו את המזרן. השארתי אותה בדוגי ובאתי מקדימה שתחזור למצוץ. העברתי אותה ל 69 כי התגעגתי לחור התחת שלה. הבחורה לגמרי בעניין. לא משקר לעצמי שהיא גומרת אבל הרעידות- הפנים הסמוקות-היא בעניינים. באיזה שהוא שלב היא פשוט מתנתקת ממני מביאה קונדום מלבישה אותו ביד רועדת. אני שוכב על הגב והיא מעליי נשענת כולה לאחור ככה שכל הכוס שלה פרוס לפניי ומכניסה אותי בבת אחת. רטיבות מושלמת. כוס צר ולוהט. מחזיקה מעמד. היא רוצה להגביר קצב. עוברת לרכב עליי וקופצת גבוה. מתנשקת בטירוף. מלקקת לי את הצוואר ואת האוזניים. אנחנו מחוברים מתאמים נשימות התנשפויות. שומעים את הפאק-פאק של התנגשות הירכיים שלה בירכיים שלי. מבקשת-מה-מבקשת-מתחננת לדוגי. איך התגעגתי לחור התחת הזה. מנצל את ההזדמנות להעביר עוד וויש עם הלשון. טעים כל כך. נכנס אליה בדוגי. מתבאס שאני מרגיש שהגמירה בוא תבוא. היא כבר בלתי נמנעת. הדוגי גורם לי להרגיש הכל והכל כל כך חם. עוטף אותי. מחבק אותי. מוריד אותה לדוגי אגרסיבי יותר כשהיא עם הכתפיים למטה והאגן גבוה גבוה. היא צועקת שגדול לה. זורקת לי שלכל הישראלים יש כזה גדול. האמת שהכוס הקטן הזה הוא בוסט לאגו של כל אחד. ממש כיף. שאלתי איך בא לה שאני אגמור. אמרה אפשר על הפנים לא בפה. מינוס ראשון ואחרון לאירוע זה. העברתי הילוך השכבתי אותה על הבטן. עוד כמה פמפומים. שלפתי זרקתי את הקונדום ופשוט השפרצתי לכל עבר. על הבטן על החזה על הצוואר על הידיים היפות והעדינות של המלכה הקטנה שלי. הסתכלה עליי בחיוך מקסים. לקחה אותי למקלחת ביחד. שוקולד. מורידים דופק. סיגריה. סיבוב שני. סוג של תיקון היא הייתה למרות שכנראה לא אחזור.
אל תסקלו אותי אבל המחיר המבוקש היה 800. שילמתי 700 לשעה פלוס פלוס. אף אחד לא מציק אף אחד לא מפריע. לא מסתכלת על הטלפון. היא כל כולה שלי.
אנאלי רימינג לא ביקשתי אולי רק בשביל זה אחזור. טל"ח.
טלפון בפרטי ******איסור קידום אתרים מתחרים****** או דרך השירשור הייעודי

אלינה פרטית

5
בוקר טוב rijekstyat ......
תודה רבה על הדיווח .....מוחא כפייה
כתבת יפה !!!!מוחא כפייה
דיווח מעולה...דיווח מושלם...דיווח סקסי ומעניין .......Tongue
אם הרבנות לא היית כרגע בשיפוצים, בכי הייתי הרגע רץ ושובר את קירות ביתה של הגברת אלינה....חיוך
תודה לך ........
נ.ב
rd ידידי...נמצא חבר הפורום שיש להעלותו בדרגה השבוע,לדרגת 100 ההודעות StarStar
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

אלינה פרטית

6
דיווח מחרמן בטירוף....

אבל בסיומו "טרן אוף"...

ואני מתכוון למחיר

800 ש"ח מוריד לי את החשק....

אז כבר לא בא לי
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

אלינה פרטית

7

אני יכול לאשר שהיא מאד שירותית אבל קצת חופרת

אני פגשתי אותה לפני כחודש וחצי וגם אז ביקשה 800 לשעה

סגרתי איתה על שעתיים ב 1000 + מיקום

לא חזרתי מאז

היא מאד משתדלת אבל לא זונה באופי

אלינה פרטית

9
אני חייב לשתף אותך....
מהרגע שקראתי את הדיווח שלך אני מתקשה לתפקד....חיוך
מהבוקר אני מזמזם את השיר .... "והפעם שיר אהבה".....
ותוהה, אולי כן .....אולי לא .....אולי כן ....אולי לא ....אולי כן .....Embarrassed
אני מקווה שלא..... קריצה
שוב תודה לך ....

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”