![]() | |
ruko ![]() משתמש חדש בפורום סקס ![]() הצטרף / הצטרפה: 26/-07-/2014 מיקום/איזור: שרון מצב מחובר: לא מחובר הודעות: 56 | ![]() ![]() ![]() ![]() |
אניכרגע נמצא בלבוב באוקראינה שזו עיר גדולה של מילון איש אולי שניים בגבול הפולני , כוסיות על חבל על הזמן , אוקראינה זה התאילאנד של אירופה . נחתי בשעות אחה"צ והתארגנתי על דירה שהזמנתי לי ולחבר שלי 600 גריוונה זה בערך 200 ש"ח ליום אולי קצת פחות אפילו כי הדולר פה ממש חזק . הגעתי לדירה והקלחתי הכנסתי את הסים המקומי לטלפון שלי ומיד התקשרתי לטניה שהכרתי קודם לכן באינטרנט והגיע תוך שעה , לקחתי קמגרה אחד לפני שהגיע ונתתי לה כל הלילה פעמיים והאמת יכולתי יותר אבל הרגשתי שבע , מטורפת חולת מין ( למי שאוהב מילפ ומגיע ללבוב יקבל את פרטיה ) , יצאנו אחר כך לדיסקוטק בשם לירוי בקצה של העיר וכעבור שעה יצאנו עם שני צעירות בנות עשרים ומשהו ואז סקס קבוצתי כל הלילה בדירה , השעה כרגע 07:30 די חאלס הולך לישון , ממש עייף . נקום עוד כמה שעות נאכל משהו ויאללה קדימה לבוב יותר זולה מקייב בכל פרמטר ולא פחות טובה למרות שקייב יותר גדולה ויש לה יותר מה להציע דיווחים בהמשך אולי היית צריך ליסוע ללבוב אבל אולי זה חרטא אחת גדולה |
קייב אוקראינה חלק רביעי !!!
11כל הנשים זונות