כ חורי תחת - סקס אדיר

חורי תחת

1
בחורות חדשות שגם קיבלו ביקורות לא רעות, אבל השמועות מספרות שהן שייכות לתאגיד של הפקידה הזועמת . בקושי טרחתי להתקשר . יוליה המתוקה מהתאגיד התל אביבי לא זמינה. אז במקום להתחיל במסע חיפושים אחר זיון טוב בכל אזור המרכז כשבחוץ 40 מעלות - החלטתי ללכת על המוכר. ליאן מגבעתיים.
אז התחלנו עם ה-GFE המאולץ שלה. אני מפשיט אותה, היא נשארת עם חוטיני דקיק. בשלב מסוים אני מאחוריה, ואני קולט... טחורים! כבר הייתי בעניינים, חרמן אש, אז המשכנו למציצה הגונה. ובזה הסתפקתי.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חורי תחת

4
[QUOTE=jack.black] באיזה גודל היו הטחורים שלה?
יש מלא מידע עליה,
ולא מידע חיובי במיוחד...

עשיתי חיפוש על ליאן מגבעתיים[/QUOTE]
כן, את חלקו אני סיפקתי... הם מספיק גדולים כדי שתוכל לראות אותם ממרחק - ולהרגיש שהם מביטים בך חזרה... כל טחור מכתש!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חורי תחת

5
דוחה ברמות...לפני כמה שנים הכרתי פרטית באחד הצאטים,עברנו פון נפגשנו והלכנו להזדיין.שהשכל עומד השכל בתחת...מפה לשם הגענו לדוגי ואני רואה תחור תחת שלה הדיי קרוע-ומדובר בכוסית מתוקה...באיזה שלב בדוגי החלטתי לנסות לשחק לה בטוסיק עם הזין ואופס הבחורה נותנת קונטרות והתחלתי לקרוע אותה ואני כולי נותן בעבודה,ואיך שאני שולף...הבחורה התחילה לדמם כמו פרה שחוטה...היה מגעיל ודוחה,ומאז נשבעתילא נוגע בטוסיק קרוע מטחורים

חורי תחת

6
חפוז החלפת תמונה לגיימס ספיידר אז החלטת לעורר שרשור על טחורים...פעם הבא תן לה במקום שוקולד, משחה לטחורים...תאמין לי היא תכבד אותך יותר.

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”