כ סיכום ההשתוללות אל אוליגופול - דף 2 - סקס אדיר

סיכום ההשתוללות אל אוליגופול

11
I m not a lot of time here but I learned a lot, not only about girls but also some hebrew and to know some people, there is a majority of good person, and RD is one of them, but there is fews idiots , jealous and at the end some kind of mentally affected one that don't deserve any attention, so I think that we must ignore them, oligopol began with fighting with roni golan when he saw that it is too hard for him he said let's find another one and so on , no need to be a psy to understand that this person is mentally affected and we are not here to be psychiater, if he want I have professional that can help him to be a little bit less idiot, just to write me in private for the number, Here I enjoy to read some post that are talking about girls and I agree that price doesn't have it's place here I wish you all a shabbat shalom and good fuck.
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.

12
[QUOTE=foudelabite] I m not a lot of time here but I learned a lot, not only about girls but also some hebrew and to know some people, there is a majority of good person, and RD is one of them, but there is fews idiots , jealous and at the end some kind of mentally affected one that don't deserve any attention, so I think that we must ignore them, oligopol began with fighting with roni golan when he saw that it is too hard for him he said let's find another one and so on , no need to be a psy to understand that this person is mentally affected and we are not here to be psychiater, if he want I have professional that can help him  to be a little bit less idiot, just to write me in private for the number, Here I enjoy to read some post that are talking about girls and I agree that price doesn't have it's place here I wish you all a shabbat shalom and good  fuck.[/QUOTE]

פודלבייט,
שוב פעם אני מציע לך לחדול מה"ברכות" והתארים למיניהם,
תגיד מה שאתה רוצה אבל אין שום צורך לקלל,
אתה יודע,
אין זו חוכמה גדולה לשבת מאחורי המסך,
ו "לברך" בן אדם או לתת לו תארים "מפרגנים".

14
אוליגופול ידידי,
אתה לא שקרן. אתה חופר סדרתי.
עזוב את הריבים המטופשים.
תדווח. אל תתווכח. יקר לך? אל תשלם.
אני ושכמותי רוצים מידי פעם להתפנק עם מישהי ב-1000ש"ח.
זכותנו לפזר את זרענו בלי לקבל בובקאט לראש.
אמרת את שלך. כולם קראו וסביר להניח שהבינו את עמדתך.
תהיה חבר פורום ותדווח. רוצה למחות? תצטרף ליאיר לפיד.
בברכת "להדליק נרות ואת מקטרת השלום"
ק.

15
לאוליגופול

מי השחיר את השם שלך?
אף אחד פה לא דיבר על שום דבר ממה שהצגת
אתה זה שמתחשבן פה על דיווחים ומי תרם יותר וכמה כוכבים
אתה משלה את עצמך וחי באשליה שאתה איזה נסיך חלומות של כל נערה עובדת
אין לך מושג מי אני, מי זה rd או כל שאר החברים שהזכרת
לי יש מושג יותר ממך על חלק מהאנשים שהזכרת ואני יכול להגיד לך דבר אחד, אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר, אתה פשוט הזוי
לכן אין צורך לענות לנקודות האלו שהצגת פה כי הם סתם שטויות
אף אחד לא דיבר על תרומה הדיווחים, בעוד שהתרומה הכי גדולה שלך היא החרבת דיונים וניפוחם
כמו שאמר קרומבה, אנסח זאת אחרת
חבר, אתה חופר
תתרכז בדיווחים על בחורות ב200 שקלים
כאלה איכותיות, אלה שיש לך בשפע כמו שאמרת
ואחר כך נדבר
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

16
כמו שחשבתי...אתה תתעלם מהעובדות והטיעונים ותשתמש בססמאות.

אני הגבתי לטיעונים שהציג rd06 ולתגובות שלכם.

איך יש לך את התעוזה לדבר על תרומה שתרמת מאית ממה שאני תרמתי...קדימה...בוא נשווה מקסימום...אל תברח...

אתה כפי שחשבתי לא מתייחס לוגית לטיעונים שלי וכותב שזה שטויות...בלי להסביר לנמק או כל דבר אחר...פשוט חולשה...

אני אגיד את מה שאני חושב כל עוד אני פה ואם לא יאה לך אל תקרא או תגיב... אין לכם זכות להשתיק אותי. מחירים חשובים להרבה פה ואני אשמש להם קול גם אם זה לא סקסי. תחיה עם זה

19

חברים יקרים !

פנו אליי בפרטי הרבה מאוד אנשים כולל כאלו שמעולם לא הייתה לי אינטראקציה אתם !
ולכן , כפי שאני אוהב לומר - כל שבת והמנדראז' שלה ...צחוק
אז דבר ראשון אני מאחל לכם שבת שלום ומבורך ! שתנוחו ותצברו כוחות ... אני מבטיח לכם
שמישהו פה ייצטרך קריצה
===========================================

הפעם העניין הוא בין יוזר , שאני אישית מתבייש שנמצא איתנו ...אך ככל הנראה הקשרים והלחץ עשו את שלהם...ולמרות שהעפתי אותו מפה הצליח להוציא ממיטתו את האדמין באמצע הלילה ולהחזירו .
אז לפני שאתחיל - למעט תגובה מנומסת ובה בקשה שלא תהרוס לי את השרשור שפתחתי - המשכת
בשלך למען האמת אפילו לא ידעתי מה הולך פה ואז ראיתי את הבלאגן שיצרת 46 התנצחויות עם כל
חברי הפורום !!! כאחראי על הפורום בזמן שאדמין לא פה הרחקתי אותך ,לא כדי להשתיק - אלא כדי
להרגיע אותך והבלאגן שיצרת . אך כנראה שקשריך הענפים הצליחו להחזירך Censored
אבל אני יכול להבטיח לך דבר אחד - רוני גולן היה רך לבב איתך ! וכשלא יכולת להתמודד איתו
התחננת ממני בפרטי - שארגיע את רוני . הייתי בביה"ח באותה עת שעתיים אחרי ניתוח .
רוני עדי , שהתחננתי ממנו בפרטי שיירד ממך לפחות עד שאצא מבית החולים ...טעיתי .
אבל כל דבר לטובה ! - הפעם האויב שלך הוא אני . ואני מבטיח לך שאני שועל קרבות וותיק !
נראה פראייר אך לא פראייר בכלל כועס - אני לא עבריין חלילה !! אבל...אם ,
חשבת שלא אעלה על מי היית ולמה בעטו אותך מפה ???? אתה חי בסרט ...
הגיע הזמן להחזיר אותך למציאות ! היית ילד הכאפות שלנו פה (וירטואליות כמובן )
לא שום דבר אחר - חבל שאי אפשר אחרי כל השנים האלו להשוות הודעות הייתי יכול להשתיק אותך ברגע
במהלך מסע ההשתוללות שלך פתחת וניסית לעשות שיימינג לחברים שאתה לא מגיע לקרסוליהם !
אז יש לי חדשות אליך - אני מתכוון לעשות לך את אותו שיימינג שתוכל להרגיש מה עשית !
אני לא אניח לך לעולם !!!! לא יעזור לך ! ומאחורי עומדת משפחה שלמה של חברים שמהווים 99%
מהפורום !! בזכותם אני פה !
את דרגתי קיבלתי לפני כשנה כאות כבוד מייחדת מאדמין שהיה פה (לא הנוכחי ) - עליתי בסולם
הדרגות בלי שום קומבינות , מעולם לא הייתי מקושר להנהלה ! בניגוד אליך ועדיין עקפתי אותך כאילו
היית אוויר...
תמיד דיווחתי דיווח אמין וישר חלקם פה וחלקם לא (רוב דיווחי נעלמו עם השנים ) כפי שתמיד הסברתי לכם הפורום הוא שואוביזנס - אין שואו בלי ביזנס ולהיפך ! על החבל הדק הזה התהלכתי שנים תוך הבנה !

אדון "אולימוגילב" הפקטיבי -שלחת לי הודעה פרטית מאיימת והודעות לחברים פה עם איומים כלפיי
בפרטי -מנוסחים יפה ...אבל אני לא ממש יושב מפוחד ממך - האמת היא שלדעתי אתה בושה לפורום
נק' שחורה שצריך להעיף כל זכר שלה מפה !
בניגוד אליך אני מראה את פרצופי . ואתה סתם מוג לב ,מזיל ריר מאחורי המקלדת ...בזמן קריאת
דיווחים שאני כתבתי ! צחוק

1. העדת על עצמך שאתה ד"ר מגיל 14 ומולטי מיליונר ...ששולט ב-40% מההון בשוק...כן !
ואני אלוף העולם בקפיצה לרוחק ...קריצה - אף אחד לא היה מעלה דבר כזה בפורום שעוסק בזונות.
עלקקק נוסע במרצדס...אולי פיאט פונטו שנת 99 ...

2. מאחורי עומדים פה 99.999% מחברי הפורום ! מאחוריך מי עומד ? אפילו חברים שלך מאסו
בך ! ומתחננים שיעיפו אותך כבר מפה . הגיע הזמן לדאוג לזה !

3. אתה טוען כמה אתה ישר , הצחקת אותי - כולך שקר מהלך , בהודעה פרטית ששלחת לי
בתאריך 12/11/15 - שלחת לי הודעה (שאגב מגובה אצלי ...) עם העיניים הצרות שלך
שבה אתה מתוודא בפניי שפנית לאדמין ופונה אליי שאתה לא מוכן להיות אפילו חצי דרגה מרוני
ומי הוא בכלל לעומתך ??? אני לא אצטט את ההודעה פה ,כמובן - אבל מי שצריך אשלח לו ...
באותה הודעה ציינת גם שמס' דיווחיך עולים בהרבה על של רוני - זה קרה לפני פחות מחודש...
שקרניק קטן .
עיניך צרות לא רק על רוני ... ביום מן הימים מתקשר אלי האדמין ובהומור מספר לי איך יצרת אתו קשר
וביקשת להיות העוזר שלו אחרת תעזוב !! - אז מה גם אדמין שקרן עכשיו ???? אתה בעצמך
הודאת לאחר שלא נתתי לך אופציה אחרת - שביקשת .
אגב כל הזמן אתה מאיים שתעזוב אם לא ...יאללה - זה הזמן...אתה לא בדיוק אהוד פה
כמו שאתה שם לב ! נעים לך להיות במקום רק בזכות קומבינות ????
טענת שמעולם לא אמרת שהיו לך הדרגות שלי...מעניין כי לי יש מתועד שאמרת לי ? מבולבל
נמשיך במסכת השקרים שלך , שקרניק קטן ? בסעיף הבא !!

4. מעולם לא הוצאתי את זה החוצה - אבל איך אמא לימדה אותי יש דברים שלא שומרים בבטן ...
אתה משקר לנו פה שאתה מכבד נשים מבולבל ממששששששששש ... פנו אליי פה בנות בפרטי
שסיפרו לי על הפיגועים שעשית להן ! לכן הן נמנעות מלהיפגש אתך !!! אתה מגעיל אפילו אותן .
עשית דברים לנשים שהשתיקה ,כרגע בלבד קריצה , יפה להם . אגב לפעמים אף גבלו בפלילים Shocked
מה שמסביר את העובדה שחירבנת במכנסיים כשהייתה פה כתבת שביקשה לשאול שאלות
ביקשה לבדוק את הצד שלנו לטענות הפמניסטיות עלינו - בעוד אני עומד מולה ומסביר לה בנימוס
עלינו ושאנחנו סה"כ אנשים רגילים - פניתי אליך שתתחיל למתן את תגובותיך בזמן שהיא פה
זוכר מה ענית לי מוג לב קטן - שוב לא כדאי לך להכחיש - שאם זהותך תיחשף אתה תתבע
את האתר והפורום !!! אני לעומתך עמדתי כמו גבר מולה ונתתי תשובות בשפה יפה ומנומסת
שתסביר מי אנחנו ! אל תדאג מוגיפול - דיסקרטיות מעל הכל - לא אשלח אותה אליך ולא אתן
לה את הכתובת שלך בבית . אתה בדיוק מסוג האנשים שאם המורה היתה תופסת אותו
היה מלשין על כל חבריו . אני ואתה לא בנויים מאותם חומרים !! כבוד , יושר , מילה , אומץ !
בניגוד אליך אני לא מתווכח עם זונת רחוב על 20 ש"ח .

5. אנשים מתחברים לאנשים לכן יש לי חברים בעוד לך יש רק נגעלים ממך . נפש אנושית -
אני אולי לא שומר שבת - אבל אני לפחות יודע להתנהג בין אדם לחברו .

6. אני סובל משיכרון כח ????? מעניין בגלל זה במשך חודש אני מתנהל מולך בכפפות של משי
בעוד אתה מחפש רק כבוד ...ונפגע מכל מילה שאמרו לך הוד מעלתך המלך מוגילופול השקרניק
השלישי או הרביעי ... כן אדוני , לפני שאתה מאשים את כולם בפתיחת יוזרים נסה להיזכר בכמה יוזרים
אתה מחזיק/החזקת . מרוב שיכרון כוח המלצתי לאדמין שיעלה אותך בדרגה כדי לסתום לך את
הפה ? (מתועד) מרוב שיכרון כוח התחננתי מרוני שיעזוב אותך ? מרוב שיכרון כוח , ביקשתי דרגה
נוספת לרוני ? מרוב שיכרון כוח ביקשתי מהאדמין להעלות כמעט כל חבר פורום פה שאינו יחצ"ן
בדרגות ? עצם העובדה שהייתי כ"כ סובלני אליך במשך חודש שלם !!!

7. אתה משתמש בשם קישקשתא יותר מידי ...לא זכור לי שהיית חבר שלו ... קישקשתא בחר
ללכת לא בגלל אחים שלו ולא בגללי - יום לפני דברנו בטלפון ...בגלל אנשים כמוך !
תעדתי לעצמי פוסט שלם שקישקשתא הראה לך עד כמה הוא "אוהב" אותך ו"מעריך" אותך
(נכון שקיש היה בלש מעולה ...אבל אל תשכח שגם לי יכולות יש יכולות דומות קריצה)

8. אתה מוזמן לטלפן לכל בחורה ובחורה שהייתי אצלה כולל בנות נינה אם איפעם קיבלתי הנחה ???
אם פעם לא השארתי טיפ ?????? (אני מתאר לעצמי שלא תתקשר ...בכל זאת זה עולה כסף להתקשר)

לסיכום : שקרניק קטן , מוג לב - חדשות לי אליך ! ימי הזוהר שלך תמו ! אתה מעז לדבר על פטיש ???
אתה האיש הכי קטן שיש ! ואני אוכיח במהלך הזמן עד שלא תעזוב פה - את כל חטאייך
בפורום הזה ולמה אתה כ"כ מפחד לחשוף את זהותך ...או את מס' הפעמים שהורחקת !

* התחלתי ואמרתי לרוני יש לב מזהב מצופה ! ולכן מתוך כבוד לבקשתי הסכים להניח לך !
אבל אני לא אניח - אתה יודע למה ??? כי אני מתבייש שבפורום שאני כותב בו יש אדם כמוך !!!
אם תישאר זה רק בזכות הקומבינה ... 17000 חברים מאחורי וכולם יודעים מי אתה ומה אתה !
בדיחת הפורום שנמצא פה בחסד עצום וממש לא בזכות !!!!!
אפילו אדמיננו המסכן , הודה בפני על הזכות שלי ! אך כנראה שהקומבינה חזקה גם ממנו .
אך אל תשכח שיש לו אחלה עוזר ! וטוב שזה לא אתה !!!

20
אני קראתי בציפייה את ה"תזה" וציפיתי לקרוא טיעונים הכתובים בטעם טוב אשר מדברים להגיון הבריא.
לצערי לא מצאתי הגיון בריא ולא טיעונים, גדולים ממני קראו לכך חפירה, אני אקרא לזה דיבור שלא לעניין.

טוב תעשה אם תפסיק עם דברי הפירוד שלך ותשקיע אנרגיה במקומות פרודקטיביים במקום במקומות הרסניים.

rd06 אני כחבר חדש בלי כוכבים מאחוריך נהנה מאוד מהרוח החדשה שהנהגת בפורום, מנגד מודאג מאוד מההטרלה בפורום שיכולה להרוס כל חלקה טובה בפורום, מקווה ובטוח שתטפל בה בחומרה הראויה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”