כ קוסטה ריקה - מומחה בתחום - דף 11 - סקס אדיר

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

101
OHYBABY , בקוסטה ריקה אפשר למצוא את הכול . אבל המראה השכיח הינו מראה פרופורציונאלי. בחורות בגובה בינוני ומטה , חזה שופע עד נערי , שיער שחור עד חום , לבנבנות עד מולטי... וכמובן מראה חינני ומחויך.

אם יהיו לך שאלות קצת יותר מתקדמות אשמח לענות :-)
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

102
תודה על הדיווחים מסן חוזה.

מקריאת דיווחיך אני מבין מספר דברים :

1. מציצה חשופה -רוב הבחורות שם ,
לא ממש תסכימנה לעשות .

2. נשיקות צרפתיות - עוד יותר
קשה להשיג שם מהבחורות.

3. מרבית הבחורות שם - קומפקטיות,
אין הרבה גבוהות.

תקן אותי אם אני טועה.

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

103
שימחה ( וששון ) הי ,
מה שקורה בקוסטה ריקה בכללי שהאוכלוסייה לא מסכנה . הבחורות שתפגוש בסן חוזה לפחות יהיו חינניות , משכילות וכמובן לא רעבות ללחם ולקורת גג.
נכון הן מחפשות תיירים לסקס אבל מהניסיון שלי מדובר בבחורות שרוצות לשפר קצת את רמת החיים שלהן כלומר : לחסוך לאי פון 6 , לצאת לחופשה או סתם ללכת למסיבות עם החברה ולבזבז קצת בלי חשבון. אני אישית אוהב את האיזון הזה .

עכשיו לשאלתך הספציפית , בסך הכול אתה צודק. ואתה יודע ככול שהבחורה צריכה יותר את הכסף כך היא תהיה יותר גמישה במה שתהיה מוכנה לעשות. והאמת אני אישית לא הכי נהנה מבחורה שממש צריכה כסף. אם יש לך כימיה עם הבחורה , אתה נראה טוב, ונעים... יש מצב שהבחורה תזרום בטבעיות לאחר המפגש השני או השלישי.
שיהיה לכולם שנה אזרחית חדשה וטובה.

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

104
חברים יקרים, התחיל בסיפור המסגרת ואסיים במשל ובנימשל .

תקופה מסויימת הסתובבתי בקוסטה עם תחושה שאולי משהו לא בסדר : מכוני מסטזים , נערות שעשועים , בתשלום ...אולי משהו לא נורמלי עם זה....

אמרתי ניקח הפסקה ונראה אם יוצא משהו נורמטיבי. היות ואני גר בקוסטה תיירות מכול העולם עוברות לי בין הרגליים כמעט כול יום אבל באמת שלא ניסיתי או קידמתי דבר. והינה בסן חוזה נופלת עלי במהירויות גבוהות שוייצרית תיירת למהדרין. מסתובבת סביבי , מאכילה אותי שוקולדים ומממיאה בטירוף. בחורה בת 30 , בלי ילדים , קטנה , צרת מותניים. אמרה בוא נסע לחוף הים אמרתי יאללה נזרום :-). מגיעים למלונית הדלת עוד לא נסגרת...שולפת קונדום שוויצרי ויאללה לדרך. ככה יומיים - שלושה והבחורה בונה מופרעויות שכבר התחלתי לסבול :

שותה בירות מ 10 בבוקר נון סטופ, לא מתקלחת לפני סקס בהההה, אני צריך לדבר איתה בזמן סקס, רוצה נשיקות מבחילות מעורבבות בבירה וסיגריות ,דרישות תוקפניות ועוד ועוד. בקיצור חתכתי מהחדר אפילו בלי להגיד שלום וברחתי לסן חוזה.

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

105
המשך משל ונמשל :
היום אחריי שהתאווררתי שבוע ! אמרתי דוקטור עזוב שטויות לך עכשיו למכון מסאזים בזמן אמת ותפיק לקחים.
הלכתי למכון הקבוע ישר אמרו לי הבנות שאנדריה הקבוע בחופשה . מולי נצבת בחורה חדשה : מודל 95 , חצאית מעודדת , אסטטית, נקיה, לבנבנה וקומפקטית. נכנסנו לחדר עם המיטה הכפולה ועם זאת הוסיפו גם ספה לחדר למשחקים המוקדמים. הסברתי לה שאם אנחנו נכנסים לשעה אני תוקע אותה פעמיים :-). לא היססה לרגע ואמרה כמובן בחיוך מלא אושר.

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

106
המשך משל ונמשל חלק אחרון ( אני מפרק את הסיפור לקטעים מהחשש שאאבד את החיבור לאינטרנט והכול ימחק ...אז קטע קטע לפיזור סיכונים )

תשלום של 38 דולאר עבר לבחורונת וניכנסתי להתקלח והיא בינתיים מכינה את החדר ומסגרת מצעים. חוזר לחדר מבושם ומקולח והיא כבר אחרי מקלחת עם מגבת דקיקה. שאלה במה מתחילים

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

107
אמרתי סקס בזמן שאני מושך ממנה בעדינות את המגבת. גן עדן !!!!!!
התגלה גוף חטוב, ציצים נזדקרים של ילדה בת 17 ועשרה חודשים, ישבן מתוח ןמושלםםםם. התישבתי על הספה להירגע והיא מבחינתה נצמדת בעמידה למיזמוזים.
אוייייי זה היה טובבבבב. ירדה על הברכיים ופתחה?? לי את המגבת למציצה עמוקה ואיטית. הלבישה קונדום ושאלה אייך אתה רוצה...האמת לא יכלתי לזוז אז היא לקחה יוזמה ועלתה עלי ככה כמו שאני על הספה לרכיבה של פעם בחיים כאשר הציצים שלה בתוך הפנים שלי. התאוששתי התרוממתי איתה מהספה והנחתי אותה על קצה המיטה הכפולה בזמן שהיא מסננת קולות התרגשות והפתעה. סיימנו את האקט הראשון שאני בסחרחורות של שיחרור והנאה. כן היה גם מסאז של חצי שעה עם קרמים ואקט נוסף בדוגי מטורף. בקיצור חברים ההצבעה שלי זה רק מכוני עיסוי בתשלום מראש ??. אני חושב שאני נורמלי לחלוטין. שווה בכול המימדים וכמובן גם בכסף . זמן . ועוגמות נפש. ??????

דוקטור N

קוסטה ריקה - מומחה בתחום

108
[QUOTE=דוקטור N] טוב , לאור הפניות בפרטי . החלטתי לצאת במיזם מיטיב לציבור החברים בפורום.

* הדוקטור עורך סיורים ( למבוגרים ) מודרכים בסן חוזה קוסטה ריקה ליחידים או קבוצות ( עד 3-4 אנשים ) . הסיור של שעות יום או סיור של שעות הלילה עורך 3 שעות יהייה מייטיב , מהנה , בטוח וכמובן יחסוך הרבה כסף וזמן. למי שבא לקוסטה ומעוניין בפרטים נוספים לגביי הסיורים, שיפנה בפרטי. הסיור מלווה בתשלום ( ושווה כל גרוש :-) ) .
(או מייל במידה והדבר מקובל )
[email protected]

[/QUOTE]

דוקטור N

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”