כ אלינה פרטית - דף 2 - סקס אדיר

אלינה פרטית

12
רק שתדעו שיום האתמול התחיל בטענה שמא אני יחצן (למחצה) ונגמר בכנות מרשימה של האדמין ובמחמאה מרבנו שבכלל עשתה לי את היום. בכל הכנות.
ממש מאיגרא רמא לבירא עמיקתא.
ואת זה אני כותב מבסיס אי שם במרכז הארץ.
ראשית התנצלותי - הנייד בו "המספרים החשובים" וביניהם של אלינה אינו איתי שכן אני במילואים.
מבטיח עד סופהשבוע את המספרים לכל הדורשים בפרטי.
חג אורים שמח מרי כריסטמס והאפי SINTERKLAAS (זה הכריסטמס של ההולנדים)

אלינה פרטית

13
[QUOTE=rijekstrat]
רק שתדעו שיום האתמול התחיל בטענה שמא אני יחצן (למחצה) ונגמר בכנות מרשימה של האדמין ובמחמאה מרבנו שבכלל עשתה לי את היום. בכל הכנות.
ממש מאיגרא רמא לבירא עמיקתא.
ואת זה אני כותב מבסיס אי שם במרכז הארץ.
ראשית התנצלותי - הנייד בו "המספרים החשובים" וביניהם של אלינה אינו איתי שכן אני במילואים.
מבטיח עד סופהשבוע את המספרים לכל הדורשים בפרטי.
חג אורים שמח מרי כריסטמס והאפי SINTERKLAAS (זה הכריסטמס של ההולנדים)
[/QUOTE]
שלום לך rijekstrat .....
אתה יודע בתחילת דרכי בפורום לפני הרבה הרבה שנים,(תשעה חודשים).
בכל שבוע אמרו שאני יחצן, מבולבל לא רק יחצן אמרו עלי שאני שותף בתאגידים,מבולבל שאני מזיין בחינם מבולבל
אני סלחתי מזמן....אך למדתי שהכי חשוב תמיד לכתוב ולומר את האמת, גם אם לועגים לה,גם אם מתנגדים לה,תמיד תאמר את האמת !!! לבסוף מקבלים אותה כמובנת מאליה !!!
מי ששקרן תמיד ישקר,שקר הוא תמיד שקר ! הסכנה היחידה היא? שתשכנע את עצמך שהיא אמת !!!
אני אומר לך ולכל החברים החדשים שמצטרפים לפורום בקצב מדהים....תכתכבו מה שאתם רוצים...איך שאתם רוצים...על מה שאתם רוצים...בכל סגנון שאתם רוצים....אפילו עם טעויות כתיב חיוך גדול רק תכתבו את האמת !!!
ולכל הממהרים להאשים חברים חדשים בהאשמות חסרות שחר...לכם אני אומר:
המטרה המרכזית של הפורום היא לעזור לחדשים.....
ואם אתם לא יכולים לעזור להם, לפחות אל תפגעו בהם.....
ודי לחכימא ברמיזא ........................
נ.ב
תשמור על עצמך במילואים,ואל תשכח צבא הזיינים בפורום מחכה שתחזור בשלום......קריצה
נ.ב נוסף...
למי שרוצה את הטלפון של הגברת...יכול לפנות לרבנות הראשית....Embarrassed
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

אלינה פרטית

18
ראשית אני מודה מאד לפותח השירשור על הטלפון של אלינה..
אני בטוח שאין לו שום מטרות יחצנות ולכן אני מודה מאד על השיתוף.

יצאתי כעת ממנה.. אחרי שבסוף בטלתי את הפגישה, השרארתי את השוקולד ויצאתי, ואני קורא שוב ושוב את הדיווח שלך, ואני פשוט לא מוצא שום דבר דומה.
דבר ראשון, היא בת 30 פלוס לדעתי, דבר שני, היא ממש, אבל ממש לא נחמדה.. קשוחה, החלטית.. אוהבת כסף.. עומדת על שלה בלי לחייך. רצתה 1000, ירדה ל 800 אבל כשדיברתי על מציצה בלי.. רצתה עוד 200 ועל גמירה בפה אין בכלל על מה לדבר.
הגוף שלה בסדר.. ארוז טוב לאשה בתחילת שנות ה 30. אבל היא לא יפה, הגוף שלה לא עדין, הגישה שלה ממש לא נעימה בקיצור אכזבה מאד גדולה.

פותח השירשור כתב שהוא השפריץ על גופה העדין וידיה העדינות..
בחיאת ראבאק.. מה עדין בידיים הגדולות שלה? רק מלחיצת היד שלה הרגשתי שלחצתי יד לנהג סימיטריילר.. בחורה חזקה ומצוקה ולדעתי מאד לא נחמדה.

רק אזכיר שבאתי עם שוקולדים..
כך שקשה לומר שאני לא הייתי נחמד.

לסיום אומר שוב, אין לי שום טענה על פותח השירשור החביב, אני רק אומר מה שאני הרגשתי.

אלינה פרטית

20
תודה חפוזי.
רבע שעה אחרי שיצאתי מביתה, קיבלתי סמס ממנה, שבגלל שאני גבר נחמד.. היא מוכנה לעשות לי מציצה בלי קונדום ללא תוספת תשלום.
כתבתי לה שהיא איחרה את הרכבת..
וחבל שכל ההתנהלות מולה היא מאד לא נעימה ולכן לא אחזור.

בנות יפות וצעירות ממנה לוקחות 500 שקל לשעה..
והיא בגלל שחצנותה וקשיחותה הפסידה ומפסידה את עצמה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”