תאגיד - כתבה מעניינת
2גם אם כן, ברור שהסיקור מוטה ומעוות: נכתב שהן הוטעו ורק כשהגיעו ארצה הובהר להן שיזנו.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
תאגיד - כתבה מעניינת
3חפוזי...
סתם בשביל הסקרנות תענה לי בכנות מה אתה חושב..
אין מצב שעבדו על הבחורות לפני שהביאו אותן לארץ?
ושאלה נוספת...
את הבנות גם ככה מגרשים, כי גם אם הן באו לעבוד רק במסג' כפי שהן טוענות, הרי זאת עבודה ללא אשרת עבודה..
אז למה לדעתך הן צריכות לשקר למשטרה?
ושאלה נוספת...
את הבנות גם ככה מגרשים, כי גם אם הן באו לעבוד רק במסג' כפי שהן טוענות, הרי זאת עבודה ללא אשרת עבודה..
אז למה לדעתך הן צריכות לשקר למשטרה?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
תאגיד - כתבה מעניינת
4[QUOTE=צעיר לנצח] חפוזי...
[/QUOTE]
יש מצב. פעם ראשונה - לא פעם שניה. ושלישית. אבל חלקן חוזרות פעם שניה. ושלישת.
לא תקבל ממני יותר תשובות - כמו שאני לא קיבלתי ממך בנוגע לבחורות האיכותיות שכולנו מחפשים בנרות ואתה משיג במקסימום 200.
[/QUOTE]
יש מצב. פעם ראשונה - לא פעם שניה. ושלישית. אבל חלקן חוזרות פעם שניה. ושלישת.
לא תקבל ממני יותר תשובות - כמו שאני לא קיבלתי ממך בנוגע לבחורות האיכותיות שכולנו מחפשים בנרות ואתה משיג במקסימום 200.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
תאגיד - כתבה מעניינת
5אני מניח שברור לכולנו שיתכן מאד שלא כל הבחורות הגיעו בדיוק באותו מצב, אפשרי שחלקן ידעו למה הן מגיעות וחלקן לא ידעו, ומהאחרונות היו מי שחשדו שיש פה משהו נוסף...
השרשור הזה אמור להיות משויך לשרשור דומה שנפתח לאחרונה ודבר על מעצרים שביצעה המשטרה, ושאנחנו קישרנו לתאגיד הבת-ימי.
השרשור הזה אמור להיות משויך לשרשור דומה שנפתח לאחרונה ודבר על מעצרים שביצעה המשטרה, ושאנחנו קישרנו לתאגיד הבת-ימי.
יוחזר סופר לה טיב, לאלתר!!!
תאגיד - כתבה מעניינת
6מכיר את אחת הבנות מהסיפור הזה באופן אישי - היא ידעה בדיוק לאן היא מגיעה ולאיזו מטרה.
עוד נקודה מעניינת: המשטרה לקחה להן את הדרכונים, איימה עליהן שהן חייבות להעיד במשפט, והכריחה אותן להישאר במקלט לנשים בזנות. ואיפה כל הפמיניסטיות הצדקניות? מעלות פוסטים לטמבלר.
תאגיד - כתבה מעניינת
7אתם יודעים שזה לא התאגיד הבת ימי והתאגיד התל אביבי, מתי מישהו ממכם הגיע למגדל משה אביב כדי לזיין?
תאגיד - כתבה מעניינת
8כן הגענו לבן גוריון בבת ים, ועובדתית כרגע אין פעילות תאגיד בשום מקום.
כי חיים רק פעם אחת!
תאגיד - כתבה מעניינת
9אז מה עכשיו תיהיה עונת היובש כמו בשנות ה20? אגב מפי הבחורה שמצצה לי שמעתי שהיא ידעה בדיוק לשם מה היא הגיעה לארץ אירנה שמה. מתאגיד בת ים והיא הייתה מושלמת...
החיים הם לא זין הם תמיד קשים
תאגיד - כתבה מעניינת
10[QUOTE=אכילס]אתם יודעים שזה לא התאגיד הבת ימי והתאגיד התל אביבי, מתי מישהו ממכם הגיע למגדל משה אביב כדי לזיין?[/QUOTE]
קרא שרשור בשם - תאגיד מגדלי היוקרה
קרא שרשור בשם - תאגיד מגדלי היוקרה
יוחזר סופר לה טיב, לאלתר!!!