כ קייב אוקראינה חלק רביעי !!! - דף 4 - סקס אדיר

קייב אוקראינה חלק רביעי !!!

33
[QUOTE=latino77] חברים יקרים, קראתי בעניין רב וחייב לציין שהייתי בקייב המון פעמים מתעם העבודה ובעוד יומיים נוסע לשם שוב פעם.
בערבים , לילות אני העדפתי לא לשבת במלון, אלה לצאת למועדונים המדוברים כאן.. ואכן למראת שאני דובר רוסית (שפת אם) במקומות כאלה אין מתנות חינם ועל סקס צריכים לשלם, מקומות כאלה מאוד מתויורים... אבל, קיימים גם מקומות נידחים , לא במרכז קייב, 5-6 תחנות מטרו ממרכז העיר, על יד אוניברסיתאות ששם סיפור אחר לגמרי, כמעט ואין תיירים, כניסה למועדון פי 4-5 יותר זולה ומחירים על משקאות מצחיקים.. הבחורות , סטודנטיות בעיקר, שאף פעם לא היו בחו"ל ולא הרבה פעמים ראו תייר זר, מגיעות לשם על מנת לרקוד ואין להן כסף למשקה ובהרבה מקרים גם לאוכל.. בכל הטיסות האחרונות שלי אני הולך למקומות כאלה ושם אם מזמינים בחורה למשקה, רוב הסיכויים שהיא תסכים וגם אחרי זה תסכים להמשיך איתך לאכול משהו באיזה מסעדה או אפילו מקדונלדס  ואחרי זה גם למלון, כי באכסניות שהן גרות תנאים הזויים (נכנסתי מספר פעמים למיגורי סטודנטים ) מה שכן, במקומות כאלה בחורות פחות יודעות אנגלית, כך אתה חייב לדעת רוסית או להיות עם מישהו שיודע רוסית..
הייתי חייב לשתף גם את התרשמותי ונסיוני בקייב..
[/QUOTE]

מעניין מה שכתבת,
עושה "תיאבון" - הסטודנטיות שציינת.

34
[QUOTE=שמחה]העניין בתאילנד,
דבר ראשון , לא כולם נמשכים כול כך ליופי האסייתי, כמוני לדוגמא,
דבר שני , סיכוי לא קטן ליפול שם עם ליידיבוי .[/QUOTE]

[QUOTE=charmer]הדבר הראשון זה טעם אישי ועל זה אין להתווכח.
הדבר השני זה שטות מוחלטת וסלח לי, לא יודע אם היית/לא היית בתאילנד. אם אתה לא שיכור גמור ועיוור אין שום סיכוי שלא תבחין בין ליידי בוי לאישה. במקרים הנדירים שאולי תחשוב פעמיים תשאל והן לא משקרות. זה כ"כ קל להבחין ביניהם. מי שלא ירצה ליידי בוי לא יפול בטעות. מי ש"נפל" זה מי שסוקרן מלכתחילה וסיפר לך שהוא נפל.
[/QUOTE]

לא היה נקודה!!!

איזו שטות גמורה זה לכתוב ש"סיכוי לא קטן ליפול על ליידיבוי"..
כל כך הרבה דברים צריכים לקרות על מנת לזיין ליידי בוי...חלקם צריכים להיות עקירה של העיניים ואי יכולת להרגיש את הידים וכמובן לאבד את חוש השמיעה...כלומר להיות נכה.Ouch

גבר זה גבר גם בתחפושת, ולא משנה כמה ניתוחים יעשה..ליפול על אחד מושלם שעבר את כל הניתוחים, הקול שלו נשי לחלוטין ומילדות קיבל מבנה גוף וידיים נשיים זה כמו לזכות בלוטו...אבל רק למי שהיה שם.

ולגבי יופי אסייתי מול האירופאי...זה כמו להשוות תפוזים לתפוחים, מי יותר טעים?

אני אישית אוהבת את שניהם קריצה

.You so need a Daddy, little girl

35
"גבר זה גבר גם בתחפושת, ולא משנה כמה ניתוחים יעשה"

אני יותר ממסכים עם המשפט , אני גם מניח שאתה יודע זאת,
מה שכן, התוודעתי לאחרונה שלא מעט ,יחסית, מחברי הפורום ,
שנחשבים "סטרייטים" , לא כל כך מקבלים את העובדה הזו,
ולא פוסלים משכב עם טראנסית על הסף ולא נגעלים מזה גועל בל יתואר-
כמו שסטרייט אמיתי צריך להיות , לעניות דעתי,
וחלקם הנכבד מודה שהיה עם טראנסית , חלק אחר רומז לכך,
האמת, אני קצת בהלם מהתופעה הזו ויותר מכך מההיקף שלה.

36
שמחה לפני שהייתי עם חבר בתאילנד היה בינינו הרבה בדיחות "שלא תגלה בטעות מה יש לה בין הרגליים" וכו'....זה הדבר שהכי פחות אמור להדאיג בן אדם...אם אתה לא מזהה זה כי לא רצית לזהות, נקודה. וזה מעבר לכך, שיש הרבה מקומות שלאמכניסים אותם אז אתה אפילו לא צריך לחשוב על זה, וכמובן אם מתעורר חשד אפשר להכניס יד ולבדוק (ואין לבנות בעיה בד"כ לענות לשאלה בכנות).

37
מסכים עם חברי ramos לגבי התחזית בקייב לפני שבוע חזרתי ממיקולייב שם הכרתי בחורות שיכולות לככב בהוליווד
אבל מי שהיה בשתי המקומות יכול להסכים שזה כמו לאכול סטייק לעומת זאת התאילנדיות זה כמו נקניקייה בלחמנייה בתחנה המרכזית
קייב זה מקום שחייב לדעת רוסית וצריך סבלנות כולם שם נותנות צריך לדעת רק איך לקחת ;)
זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!

38
חברים יקרים חזרתי מקייב
ואכן הבחורות שם יפיפיות אבל יודעות מה הם רוצות
רואות תיירים מנצלות טוב מאוד
אני הייתי שבוע כל יום הזמנתי בחורה שונה בין 600-1000 גריבנה לשעה
לא הכי יפיפיות במחיר הזה אבל יותר יפות ממה שיש לנו בארץ
הזמנתי דרך האתרים שלהם שפורסמו גם כאן
דרך אגב אני לא דובר רוסית והסתדרתי לא רע בכלל
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”