כ אזהרה על הזויה מרחוב בית עובד תל אביב - סקס אדיר

אזהרה על הזויה מרחוב בית עובד תל אביב

1
מפרסמת באתר המתחרה בננה תחת השם תיירת חצי רוסיה חצי גרמניה.
בשיחה בטלפון נשמעת נשית מאד ולשאלת האם זו תמונה שלך תשובתה היתה, ברור ! אתה לא שומע לי הקול שלי ?
קצת לא הבנתי מה הקשר אבל סבבה.
כיוונה אותי לרחוב בית עובד 8 שלאחר שהגעתי הבנתי שמדובר על מתחם מסחרי שעבר הסבה לדירות.
אחרי שהגעתי אמרה תמתין אני בדיוק יוצאת מהמקלחת ואחרי כמה דקות שוב רגע אני לא מוכנה.
תיארה עמה כהורמונלית עם חזה של ילדה בת 14 !! פאקינג מאיפה לי לדעת על חזה של ילדה בת 14 ??
בכל אופן נשמעה הזויה לחלוטין וביקשה שאמתין בקומה 3 והיא תבוא לקראתי המתנתי איזה 5 דקות ולאחר שלא הגיעה הלכתי.
אחרי 10 דקות מתקשרת ושואלת איפה אני ??!! עניתי לה שהיא לא הגיעה ולא ענתה לנייד אז הלכתי.
ואז פתחה ג'ורה חבל"ז וביקשה שאגיע לשלם דמי ביטול :-) !! חחח קיצר לא מומלץ בכלל בכלל אפילו נשמע קצת מפחיד

4
חחחחחחצחוקצחוקצחוקאני לא מאמין לך!!! ביקשה שתחזור לתת לה דמי ביטול???? חחחחחח קרעת אותי עכשיוצחוקצחוקצחוקצחוק
אז למה לא חזרת?!?! אתה לא בסדר!!!צחוקצחוק

עכשיו ברצינות!!....למזלך לא נכנסת!!! כי לפי מה שאתה מספר, אם היית נכנס, היית ננעל בוודאות!!!כועס

תודה על האזהרה YORIDאצבע למעלה

איזה דברים הזויים אנחנו חווים בעולם הטרנסיות Shocked
זה עוד קטן מה שעברת! וזה שעשע אותי, כי זה נגמר ככה וגם תיארת את זה בצורה קצת הומוריסטית!קריצה(למרות שהמקרה מבאס מאוד!!).....
אבל תתנחם שהיה יכול להיגמר לך עצוב הרבה יותר!!! אם היית נכנס!Ouch

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

6
אתה לא הראשון שמדבר על האישיות ההזויה שלה!
אגב..דיברתי איתה לפני חודש בערך בטלפון וכבר בשיחה סיננתי אותה..נשמעה קצת לא יציבה..
מה שמוזר הוא שהתמונות נראות אמיתיות והיא נראית ממש לא רע בתמונות..
בכל מקרה מטרנסית עם אישיות כזו הייתי ממליץ להתרחק!!

7
[QUOTE=גיא 22]הזוי. בטח איימה עליך שיש לה את הפון שלך.[/QUOTE]

בוא נתחיל שהנייד הזה הוא שני רק לבילויים ושטויות.
נמשיך שאני עוסק בתחום שאם תנסה לעשות קונצים או לאיים או להטריד יש לה סיכוי גבוהה לבלות 24 שעות
עם גברים שדווקא יהנו ממנה (והמבין יבין)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”