כ קמילה - הייתי עם פצצה והיא גמרה ברעידות. - דף 6 - סקס אדיר

קמילה - הייתי עם פצצה והיא גמרה ברעידות.

51

הדיוח שלי על הביקור ביום ראשון השבוע בשעות הבוקר.
נרשם כעת בגלל שלא היה זמן ובנוסף הבחורה ציינה בפניי שהיא עמוסה בטירוף ואין לה לפעמים זמן לאכול 5 דקות...

לפעמים כשאנחנו מסתכלים בתמונות באתר אנחנו מציירים לנו במוח דמות דימיונית, כוסית על שאסור לנו לפספס אבל במקרה של קמילה היא אומנם לא כוסית אבל כן בחורה חמודה ויפה (ציון 8 במדד היופי שלי)... עושה רושם שהתמונות צולמו לפי שנים כשהעור שלה עוד היה מתוח וצעיר יותר וייתכן ששקלה גם כמה ק"ג פחות. ייתכן שלא ידעה אז לאיזה צורך ישמשו התמונות הנל ואולי חלמה על קריירה בדוגמנות.

קיבלה אותי בלבוש מוזר כזה ולא סקסי במיוחד אבל לא התייחסתי לזה כי הרגשתי מבוכה קלה, אני עדיין בתחילת דרכי בתחום ונכנס לדירות עם פרפרים בבטן כמו ילד קטן וביישן. שאלתי לשלומה, נישקתי את כף ידה והגשתי לה שקית עם דובדבנים ושוקולדים.
התיישבנו אחד מול השני בשולחן הקטן במטבח והדלקנו סיגריה(מנסה להיגמל אבל הבחורות מפריעות לי).
סיפרה לי קצת על עצמה ומאיפה היא באה, שאלה אותי מאיפה באתי ואמרתי שמהצפון ואני בדרכי לכמה ימי מילואים בדרום.

מקלחת קצרה ונכנס לחדר שינה, היא מחכה לי במיטה ערומה ומחייכת, אני נשכב לידה נותן נשיקה בלי לשון ומבקש GFE וטיזינג. נשכב על הגב והיא מתחילה ללקק לי את הפטמות, מנשקת אותי בכל הגוף, מעבירה את הלשון על הלחי וצובטת אותי עם הציפורניים.
עוברים למציצה, אני נעמד על המיטה והיא על הברכיים, מתחילה לאט ומגבירה את הקצב, מכניסה את כולו בלי מאמץ ואז אני מבין כמה היא מנוסה ומקצועית בניגוד לקודמת שהייתי אצלה(כריסטי המתוקה ) ומקבל ממנה אישור סופי שאין לי כלי גדול - היא מראה לי בשת כפות ידיה מה זה גדול, מצחקקת ומסבירה לי שהיא לא עובדת עם כאלה גדלים.
ממשיכה עם המציצה תוך כדי שאני תופס לה בשיא העדינות בראש אבל עם יד אחת, הבחורה לא מתעייפת, ביקשתי שתיגע עם הלשון בשק האשכים וצמרמורת עברה בגופי. לא ידעתי שעושה חריגים בתשלום ולא היה נעים לשאול. הולבש קונדום עם פסי רטט שהבאתי ועברנו למיסיונרית תוך כדי שאנחנו מסתכלים אחד לשני בעיניים. כמה דקות של פמפומים ומספר אחד נגמר.

מקלחת זריזה שלי ואחכ שלה. סיגריה וסמול טוק ברוסית. הבחורה עוסקת רק במקצועה העתיק בעולם והייתה במספר מדינות. באה לתקופות קצרות כדי לא לרדת מהפסים. מספרת שמאוד עמוסה בלקוחות (מחאה??? ). מסתכל על השעון ויש עוד 25 דקות, עוברים לחדר השינה והבחורה מנסה להעמיד לי את החייל, הוא מתעורר בתוך פיה החמים וככה מתחילה המציצה השניה. מדי פעם היא מסתכלת לי בעיניים ואני פשוט נהנה מהמעמד. קונדום מולבש, היא נשענת על המיטה עם הידיים והרגליים על הרצפה, אני מזיין אותה בעמידה כ10 דקות, מרגיש שהזקפה נחלשת לא יודע למה, מוריד את החליפה ומבקש שתביא לי ביד תוך כדי שהיא יושבת על המיטה ואני עומד מולה. 7-8 דקות שהיא מאוננת לי ואני מרגיש מוכן, מזיז לה את היד ותופס פיקוד למשך כחצי דקה... נותן לה נשיקה במצח ומצמיד את הראש שלי לשלה ומסתכל לה בעיניים ואז הרגע הגדול מגיע ואני גומר לה על הבטן וקצת מתחת לחזה.

מקלחת שלי ואחכ שלה והיא מתחילה להתלבש לקראת הקליינט הבא.
לא היה תיקתוק ולא הזכירה לי זמנים. כן רמזה לי שהיא בעומס מטורף, שילמתי על שעה ויצאתי אחרי 59 דקות.
נהנתי מאוד... אבל לא עפתי...ולא התקשרתי לחברים לספר.
משם המשכתי לאחד מבסיסי צהל בדרום לאימון, פעם ראשונה בחיי אני מגיע ביום א לצבא ולא מרגיש שביזות יום א, הכול נראה ורוד והחום המחניק של הנגב לא מפריע לי אפילו...אין ספק שככה צריך להתחיל את השבוע.

לסיכום:
הבחורה נקיה, מריחה נפלא, פנים חמודות, גוף יפה. מקצוענית ולא תמימה(מי שלא מוצא חן בעיניה עף מהדירה ). לא בת 22 אבל נותנת עבודה ויכולה להיות להיט עבור חלק מהאנשים.
סיפרה לי על איש מבוגר שגמר איתה פעמיים בשעה והיה בהלם כי זה לא קרה לו 10 שנים.
לא אחזור כי לא היה לי קליק איתה, הקליק שגורם לי לחזור למישהי יותר מפעם אחת.

אופציה אקזוטית
----------------------------

:)

52
שלום לכולם,
לפני מס' שעות הייתי עם קמילה, התיאור שלה מופיע בדיווחים קודמים, מסכים עם צ'ק נוריס, ילדה יפה וקומפקטית.
לעצם המפגש, מגיע לכתובת פותחת את הדלת קמילה, מסתתרת מאחורי הדלת , מאוד יפה, אבל עושה לי רושם שהנה הגעתי למפגש מיכני ביותר, נראית עייפה מאוד, לשאלתי, ענתה כי השעה מוקדמת, רק בישראל מבקשים ממנה להתחיל לעבוד בשעה עשר (הייתי אצלה באחת עשרה), במקומות אחרים מתחילה לעבוד בשעה אחת.
מקלחת והיא מחכה במיטה, הדקות הראשונות היו הפחות טובות, ככל שעבר הזמן היה חיבור טוב שהגיע לשיאו במספר השני, בו השקיעה את כל מרצה.
גילוי נאות, בד"כ מס' שני מצליח לגמור רק ביד, אבל היא התעקשה שאגמור בזיון וכך היה.
עוזבת ביום שני הקרוב...
ysysys

53
A Chuck Norris love scene is one where he lets the other guy live, then kills him anyway.

במקור ע"י אופציה אקזוטית:
"הקליק שגורם לי לחזור למישהי יותר מפעם אחת"

תן לי לנחש, הקליק שאתה מדבר עליו זה הקליק שנדמה לך שהיא מרגישה אליך משהו.
שאתה מיוחד בשבילה, שהיא הגיעה בטעות לתחום ואם הייתם נפגשים במקום אחר, הכל היה נראה אחרת.

כמו שאמרת אתה חדש בתחום, וזה קורה כמעט לכולם,
לכשתגדל, תבין שכמעט ואין דבר כזה, ואז תוכל להינות מסקס נטו בלי רגשנות מזויפת.
ואז גם תעריך יותר בנות כמו קמילה, שבאות לעבוד, ולא לשחק משחקים.

...................

Boom Boom Chuck

54
[QUOTE=צ׳אק נוריס]
A Chuck Norris love scene is one where he lets the other guy live, then kills him anyway.

במקור ע"י אופציה אקזוטית:
"הקליק שגורם לי לחזור למישהי יותר מפעם אחת"

תן לי לנחש, הקליק שאתה מדבר עליו זה הקליק שנדמה לך שהיא מרגישה אליך משהו.
שאתה מיוחד בשבילה, שהיא הגיעה בטעות לתחום ואם הייתם נפגשים במקום אחר, הכל היה נראה אחרת.

כמו שאמרת אתה חדש בתחום, וזה קורה כמעט לכולם,
לכשתגדל, תבין שכמעט ואין דבר כזה, ואז תוכל להינות מסקס נטו בלי רגשנות מזויפת.
ואז גם תעריך יותר בנות כמו קמילה, שבאות לעבוד, ולא לשחק משחקים.

[/QUOTE]

וואו צ'ק רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך, התשובה שלי היא לא... זה לא הקליק שהתכוונתי אליו... אבל יש משהו בדבריך, אענה לך מאוחר יותר...

קמילה חזרה...

----------------------------

:)

56
הייתי אצלה בסיבוב הקודם,

הבחורה יפה, ועושה רושם שגם חכמה..

כיאה לבחורה יפה יש לה גם קצת רוע, היא הסתלבטה עלי פעמיים,

פעם ראשונה, אני מזיין אותה ואז הייתי קרוב לגמור אז הורדתי הילוך, ואז היא התחילה להריץ עלי דחקות
פעם שנייה אני מזיין בדוגי החדר חם, בסוף הזיון אני אומר לה חם, והיא באפס סימפטיות במבט רע היא עונה לא לא חם

מרוב הביקורת שלה, היה שלב שהיה לי קשה להעמיד אותו..

חוץ מזה היא יפה, חזה יפה, ויש תעלומה..

הישבן שלה הזוי, יש שם משהו רפוי בצורה הזויה, דיי חריג, לא נראה לי סיליקון..

למרות כל זאת, יש מצב שאלך שוב בתקווה לחוויה מתקנת..
גבר אמתי יודע לכבד נשים !

57
הייתי אצל קמילה לאחרונה והיה לי קטע מוזר שקשור לפקידה שענתה לטלפון.
התקשרתי בשעות הערב וענתה לי פקידה ישראלית, התפלאתי כי אני רגיל שרוסיות עונות. אני חושב ששמעתי ברקע קולות של ילדים קטנים, בכל אופן רשמה אותי ל - 8 בערב לאחר שיחה של כמה שניות ונתנה את הכתובת, שאלתי אם אפשר לקבל פרטים כי בד"כ מציעים לי, אז היא ענתה - פרטים? מה אתה רוצה לדעת? אז חשבתי, ושאלתי אם זה כולל גמירה בפה..רק שמעה את זה וניתקה לי את הטלפון בפנים. ישר התקשתי שוב ולאחר כמה דקות שוב כדי לדעת אם להגיע או לא והיא לא ענתה. לבסוף שלחתי לי SMS קצת חריף ובו כתבתי שזה לא יפה מה שהיא עשתה, שאני מגיע מהפורום בו הם מפרסמים, שאנחנו מוציאים את מירב כספנו ורוצים יחס טוב וששאלתי שאלה מקובלת והיא יכלה לענות לי שלא במקום לנתק.
לאחר כמה דקות היא שלחה לי SMS מטלפון אחר - שסורי ושאני צודק, ולבסוף קבעה לי שוב.
*יש לנו הרבה כוח והפקידה הזאת מקבלת את המשכורת שלה מהכסף שלנו, ורק בזכות שיש פורום כזה שמאפשר לנו לתקשר אחד עם השני - הכוח הזה בא לידי ביטוי. אז לא צריך לנצל אותו בצורה לא יפה, אבל יחס כזה אנחנו לא צריכים לקבל.
יכולתי להמשיך לדוש איתה בזה, אבל לא רציתי שהסיכוי לראות את קמילה באותו הערב ירד.

לינה נמצאת ברחוב בירקון בדירה קטנה יפה, כפי שכתבו מדובר בחורה מאוד יפה, היינו ביחד שעה והיא ניסתה לעזור לי לגמור בפעם השניה, אך לא הצלחתי (כרגיל). מציצה בסדר חשופה ולא עמוקה. היא הסכימה לכל התנוחות שרציתי.
באמצע דיברנו הרבה, לא הרגשתי כ"כ חיבור איתה למרות שהיה נחמד לדבר, אחת הסיבות יכולה להיות יכול בגלל שהיא קצת פרימדונה (ציפיתי שתהיה יותר מכיוון שהיא מאוד יפה, דוברת אנגלית שוטפת וגם משכילה).

ולעניין אחר שקצת קשור, אני חושב שככל שמתקדמים בדורות, הנשים הן יותר פמיניסטיות, גם בגלל שהכניסו את זה לתודעה, גם בגלל חוקים מסויימים שהולכים לקראת נשים, וגם בגלל שכיום הן לומדות ועובדות בערך כמו גברים, אני מעדיף מישהי שמשחקת את תפקיד האישה, שמרגישה שהיא תלויה בי ושתעריך כל דבר קטן שתקבל ממני מאשר ששנינו נהיה באותו המקום. נראה לי שגם נשים וגם גברים סובלים מזה כי כל אחד ירגיש יותר טוב בתפקיד המקורי שלו.

לסיכום: היה מאוד נחמד עם לינה, היא נחמדה ויפה. הייתי בדיוק שעה. אין גמירה בפה. הסכימה לנשיקות ללא לשון.
הבנתי שכדי לגמור פעמיים אני צריך סאדו עדין/יחסי שליטה.
(מה עם ניקי ללא גבולות? היא לא עונה לשיחות!)

אין חכם כבעל ניסיון

60
שלום זה הדיווח הראשון שלי
הייתי עם הגברת אתמול
נכנסתי באמת מדובר בבחורה חמודה וקומפקטית, מדברת אנגלית, ומאוד עוקצנית.
סה״כ 2 מספרים וזיון טוב
הדירה שלה מאוד מושקעת ונקייה
ויש מיטה גדולה ומזמינה
איך אני יסכם את זה זיון עם קוסית אבל מכני.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”