אני תוהה אם אתם באותה קייב כמוני.
600 גריבנה לשעה זה מאה שקל לשעה. לא מבין מה הבעיה עם המחיר הזה.
אחרי חריש עמוק בממבה קבעתי עם בחורה לשעה שש בערב. הבטיחה הרים וגבעות אבל לא הגיעה.
למזלי יש רשימה ארוכה בממבה. ישר קבעתי עם אחת אחרת. 175 ס"מ בלונדינית עם עור משי וחזה C
שעה וחצי וגמרתי שלוש פעמים אבל לא הסכימה למציצה בלי וגם לא לנשיקות.
תמורת המחיר המופקע של 100$.
400 ש"ח ליפיפיה עם יחס בינוני.
למחרת קבעתי בצהריים עם עוד בלונדינית גבוהה שהפעם ביררתי מראש שהמציצה חשופה ויש נשיקות. הגיעה בחורה טיפה פחות יפה אבל עדיין מאוד נאה ואחרי שעתיים וארבעה מספרים שוחררה לדרכה עם 50$. שכחתי לציין שהיא קצת צרה למטה ואני פחות אוהב את זה.
מחר היא חוזרת עם חברה שלה. שתיהן ביחד 100$. אני מתכנן למחר בערב גמדה (מטר שישים וחמש) ג'ינג'ית עם חזה גדול אבל היא רוצה 100$ לשלוש שעות ועוד לא סגרנו כמה פעמים אפשר יהיה. מה שכן היא טוענת שמתנשקת ומציצה חשופה.
יש לי עוד כמה על הכוונת ואני מתכנן כל יום שאני בקייב מפגש בוקר ומפגש אחה"צ. באופן מפתיע ערב לא בא להן טוב למרות שלי דווקא מתאים לפרוק עליהן ושלוח אותן לדרכן ולהירדם במיטה עייף ומאושר.
יש עוד אחת שנראית טוב מאוד בתמונות וסגרתי איתה על 150$ לשלוש שעות וחמישה מספרים.
היא טענה שזה לא נורמלי אבל מאחר והסגירה המקורית (מהארץ) היתה לשלושה מספרים ו 100$ אז 50$ בונוס שכנעו אותה
בקיצור אנשים - מי שלא משיג בקייב זיון עם נשים שבארץ היו נחשבות פצצות במחיר של עד 100$ לא עושה את זה נכוו.
פרופיל בממבה.
שתי תמונות שלך שמוציאות אותך טוב. (אפשר גם לקחת תמונות מהאינטרנט אבל לא של מפורסמים כי ממבה מזהה וחוסם)
שליחת הודעות נרחבת לכל מי שמוצאת חן בעינייך כמובן ברוסית דרך תרגום גוגל.
לא לשכוח להחמיא להן כמה הן סקסיות עם הפרחים/חתול/מכונית
ולתת בראש
קייב אוקראינה חלק רביעי !!!
42היי לכל החברים
kivanch לעג לי במה שהוא כתב אבל אני סולח לו , הוא פשוט לא בעניינים , לא נורא , זה קורה לכל אדם שאני מספר לו על אוקראינה .
הבעיה שלכם כולכם שאתה באים לקייב פעם ראשונה בחיים ורוצים לכבוש את העולם אבל זה לא יקרה .
היה פה מישהו שכתב פה פוסט חכם ושמו הוא latino77 שמתאר שהוא מבלה מחוץ למרכז העיר ומה ההשלכות של מהלך מנצח זה וכמובן שהוא מציין שצריך לדבר רוסית
אני כבר משנת 1993 פוקד את אוקראינה וגיליתי אותה עוד שהרבה פה היו בחיתולים ( בערך 30-40 פעם ולתקופות ארוכות של כחודש )
אני החלטתי שקייב זה מחוץ לתחום בשבילי ואני הולך רק לערים מקטנות וטובות שאני מעדיף לשמור את שמן לעצמי ( רק שועל ערבות בסוד הענייןושותף לדרך לכל דבר ועניין )
באותם מקומות החיים קלים ועושים חיים . אגב אני בעוד שבועיים שם עם השותף הקבוע שלי שהוא ממוצא תימני אבל מדבר רוסית שותף
ימותו הקנאים , לא בעצם שיחיו ויקנאו
אצל רבים הביקור בקייב הוא חד פעמי , אצלי הנסיעה לאוקראינה היא חלק קבוע משגרת חיי ( כל שנה לפחות שלוש פעמים )
בכול אופן כל מה שכתבתי אי פעם פה הוא אמת ויציב
מאחל לכולם בהצלחה
אני לקייב לא נוסע , נקודה , יש לי את הזולות שלי
kivanch לעג לי במה שהוא כתב אבל אני סולח לו , הוא פשוט לא בעניינים , לא נורא , זה קורה לכל אדם שאני מספר לו על אוקראינה .
הבעיה שלכם כולכם שאתה באים לקייב פעם ראשונה בחיים ורוצים לכבוש את העולם אבל זה לא יקרה .
היה פה מישהו שכתב פה פוסט חכם ושמו הוא latino77 שמתאר שהוא מבלה מחוץ למרכז העיר ומה ההשלכות של מהלך מנצח זה וכמובן שהוא מציין שצריך לדבר רוסית
אני כבר משנת 1993 פוקד את אוקראינה וגיליתי אותה עוד שהרבה פה היו בחיתולים ( בערך 30-40 פעם ולתקופות ארוכות של כחודש )
אני החלטתי שקייב זה מחוץ לתחום בשבילי ואני הולך רק לערים מקטנות וטובות שאני מעדיף לשמור את שמן לעצמי ( רק שועל ערבות בסוד הענייןושותף לדרך לכל דבר ועניין )
באותם מקומות החיים קלים ועושים חיים . אגב אני בעוד שבועיים שם עם השותף הקבוע שלי שהוא ממוצא תימני אבל מדבר רוסית שותף
ימותו הקנאים , לא בעצם שיחיו ויקנאו
אצל רבים הביקור בקייב הוא חד פעמי , אצלי הנסיעה לאוקראינה היא חלק קבוע משגרת חיי ( כל שנה לפחות שלוש פעמים )
בכול אופן כל מה שכתבתי אי פעם פה הוא אמת ויציב
מאחל לכולם בהצלחה
אני לקייב לא נוסע , נקודה , יש לי את הזולות שלי
מתלהב
43האוקראיניות לא טיפשות הם יודעות שאתה ארנק מהלך וזהו, כל בחורה שם יש לה אינטרס כספי כולם זונות בעיקר כסף מזומן מסעדה מעיל בילוי תתן תקבל וגם זה לא בטוח , בגלל זה הכי טוב לשלם על שעה וזהו חחחח
44קודם כל אני כבר שבועיים נמצא באוקראינה והכול סבבה , לא חסר בנות ושוב אני מסביר למי שלא דובר את השפה זה יהיה קצת יותר קשה
אני העליתי פוסט לפני מספר שבועות בעקבות דברים שכתב איזה חבר בגנות המקום שהמלצתי עליו ( העיר לבוב באוקראינה ) ואפילו קצת עקץ אותי ופגע בי אישית , חבל הפורום לא נועד לפגוע בחברים.
לצערי אותו בחור הגיע לבאר אך לא ידע לשתות ממנה.
אני שבועיים פה ואני חוגג כל רגע ונהנה ויפה השתיקה אני לא יפרט
חבל שההנהלה בחרה להקפיא את מה שכתבתי באותו פוסט
בכל אופן אני חוגג ואסכם במילים " אם יש גן עדן אז זה פה "
פשוט צריך להגיע מוכן ולעשות שעורי בית טובים לפני ההגעה
אלוהים יעזור לי עוד מעט ( 5 ימים ) חוזרים לאפרוריות לישראל
עצוב
אני העליתי פוסט לפני מספר שבועות בעקבות דברים שכתב איזה חבר בגנות המקום שהמלצתי עליו ( העיר לבוב באוקראינה ) ואפילו קצת עקץ אותי ופגע בי אישית , חבל הפורום לא נועד לפגוע בחברים.
לצערי אותו בחור הגיע לבאר אך לא ידע לשתות ממנה.
אני שבועיים פה ואני חוגג כל רגע ונהנה ויפה השתיקה אני לא יפרט
חבל שההנהלה בחרה להקפיא את מה שכתבתי באותו פוסט
בכל אופן אני חוגג ואסכם במילים " אם יש גן עדן אז זה פה "
פשוט צריך להגיע מוכן ולעשות שעורי בית טובים לפני ההגעה
אלוהים יעזור לי עוד מעט ( 5 ימים ) חוזרים לאפרוריות לישראל
עצוב
מתלהב