כ קופיקו ועלילותיו בקייב - סקס אדיר

קופיקו ועלילותיו בקייב

1
עקב משיכתי העזה לנשים האוקראניות החלטתי לטוס לקייב או כפי שהרב מכנה אותה "בירת הזונות העולמית".
ראשית אני חייב לציין שלא הייתי מוצא כאן את ידיי ואת רגליי ללא עזרתו האדיבה של הרב רוני.רוני עוזר ומייעץ לי בכל (ואף דברים מעבר)ועל כך אני אסיר תודה.אני ממש מרגיש שנסעתי עם אחי ולא לבדי.
דבר ראשון חשוב לדעת שמזג האויר קר מאוד בתקופה זאת.אומנם זה לא שיא החורף אך קר מאוד.מחירי הטיסות זולים ביותר ומסתכמים בכ250 דולר הלוך ושוב.כך גם מחירי המלונות.ניתן למצוא מלונות נחמדיים 4 כוכבים במרכז העיר בסביבות 40 דולר ללילה.
בכללי הכול כאן זול מאוד המסעדות החנויות המוניות.
לגבי העלמות נפגשתי עם בחורה צעירה בסביבות גיל 24.ויקי הוא שמה.הגברת נראית בינוני גבוה מאוד עם קעקוע בידה.ביקשה 50 דולר לשעה.ביקשה 10 דולר נוספים על מציצה חשופה.האקט היה בינוני לחלוטין לא מעבר לא הסכימה על גמירה בפה אז השפרצתי לחזה שלה.שיחררתי אותה לאחר 30 דקות.בסיום הציעה לי את חברה שלה ראיתי תמונה נמוכה גינגית לא נראית משהו גובה אותו תעריף.לא ביקשתי את המספר.
למעוניינים אעביר את המספר של ויקי.
הייתי גם בדירה שבה היו 6 בנות במרכז קייב.ניתן לבחור כל אחת שרוצים.הבנות לא היו מלבבות בלשון המעטה.נחסכו 50 דולר.בעיקרון באזור שליד הארנה הבנתי שיש הרבה דירות מהסוג הזה לגבי האיכויות לא בדקתי.
דובר רבות על ההפרשים בין המחירים של הבנות בארץ לבין קייב.מניסיוני הדל אינני חושב שקייב מציאה גדולה כמו שחלק מהאנשים מספרים.כל בחורה שנראית סביר דורשת 100 דולר וצפונה וזה בלי תוספות.
ממש כמו בארץ.לגבי הדברים שנכתבו כאן אני חייב להסכים.הבנות כאן מאוד מחזיקות מעצמן.במיוחד היפות שבהין.אף תייר לא יכול לנפנף בקצת דולרים והבנות ייפלו לרגליו.
וכמובן שככל שיופיה של הבחורה עולה כך גם אפה.
המשך יבוא

קופיקו ועלילותיו בקייב

5
אז לאחר ניסיון קצר עם הזונות המקומיות הגיע הזמן להתקדם.
קיבלתי מידידי היקר כבוד הרב רוני פרטים של עלמה בשם טאטיאנה.
זה המקום לציין הבחורה לא זונה!!!!!!! לא מוצהרת ולא מודחקת פשוט לא.
התכתבתי איתה בוואטסאפ וקבענו שאבוא לאסוף אותה מביתה ונצא לבלות.
זה המקום לציין שמומלץ ורצוי לקנות סים מקומי.סים עם חבילת גלישה ודקות שיחה עולה 130 גריבנה (כ5 דולר).
מצוייד בכתובתה עצרתי מונית ונסעתי אל היעד.כשהגענו העלמה יצא.פשוט מהממת.
גוף נדיר חטובה וסקסית גובה 1.75 עם עקבים 1.85.חזה גדול ומרשים פנים די נאות אך מאוד זנותיות.בת 30.נראית קצת יותר
אמרה לנהג מונית שייסע לאסוף את חברתה.שאלתי מדוע ושאני רוצה שנהיה לבד.
ענתה שמתביישת באנגלית שלה ושהחברה תהיה על תקן מתרגמת.טוב אוספים את החברה.בחורה חייכנית וחמודה בשם מרינה.הן נותנות לנהג מונית כתובת של מסעדה במרכז העיר.
המסעדה נקראית AVALON.מדובר במבנה עם מספר קומות של מסעדות ומועדונים.
מקום מאוד מרשים.עלינו לקומה האחרונה.מותר לעשן ואף המקום מציע נרגילות למי שחפץ.
היופי הנשי מסביב פשוט לא מובן.לקבל סחרחורת.כדאי לבנות פה בארץ לנסוע לטיול קצר לקייב כדאי להבין יופי אמיתי מהו ואז הן אולי יעריכו את עצמן במידה הנכונה.
והגובה של הנשים 1.75-1.80 זה נורמה.(ללא עקבים כמובן)
אכלנו שתינו צחקנו ומאוד נהנינו.אוכל משובח ואוירה טובה.
ידידי רוני אם היית במקומי כבר מזמן היית עושה אורגיה עם שתיהן קריצה
ביקשתי לזוז.הבנות הזמינו מונית חזרה.אני וטטיאנה ישבו מאחורה.
כל הדרך ליטופים ונשיקות כאילו אין מחר.מרינה יורדת ראשונה.
אמרתי לנהג מונית סע למלון טטיאנה סירבה.אמרתי טוב אז לדירה שלך אמרה לא.
אנוכי כבר עם כאבי ביצים.היא אמרה שהיא עוד רוצה להכיר אותי.שניפגש מחר ויהיה בסדר.טוב ירדה לביתה לא לפני שקיבלתי נשיקת לילה טוב חמה ורטובה.
למחרת בערב אספתי אותה שוב.נסענו למקום ESHAK.
מקום אקסלוסיבי.מעוצב בסגנון ערבי טורקי.גם כאן ניתן לעשן ויש נרגילות.
היה לידינו בפינה שולחן עם 2 אוקראינים 3 שומרי ראש מסביבם ו5-6 מלאכיות שאינני יודע אם מלאו להן 18.לא ביזבזתי זמן.במהלך כל הזמן התחרמנו נשיקות ליטופים ושליחת ידיים הדדית.שאלתי אותה אם רוצה אליי למלון או לדירתה השיבה לדירתה.מונית הוזעקה וקדימה.עלינו לדירת הגברת נכנסו להתקלח ועברנו למיטה.קיבלתי חווית סקס שלא אשכח עוד זמן רב.פשוט תענוג.סקס עם זיקוקים.למרות שהגברת לא זונה בחרתי לחדור עם קונדום שהכנתי מבעוד מועד.לא יודע קצת פרנואיד.
הגברת ביקשה שאשר לישון המצאתי איזה תירוץ ונסעתי למלון.
בדרך חזרה הרגשתי שבא לי לנשנש משהו מהיר וקטן.הגברת השאירה לי טעם של עוד.
הנהג מונית לקח אותי לאיזה דירה עם מספר בנות.עמדו בשורה 7-8 בנות.השעה 3 בלילה.הסתכלתי על הבנות.רגש של רחמים עזים הציף אותי.עומדות בדירה קרה עם תחתון וחזייה רואים את העצב בעיניים שלהן ואת מר גורלן.בנות סביב גיל 20.
הרגשתי גועל מעצמי ומהסיטואציה.אמרתי תודה ושלום וחזרתי למלון.
את מי שמעניין המחיר היה 60 דולר והבנות לא היו נראות טוב.
ולרוני יקירי שוב תודה אם לא אתה לא הייתי עובר דבר ממה שתיראתי.
הייתי יושב במלון כמו בטטה ומזמין זונות.תודה!
המשך יבוא

קופיקו ועלילותיו בקייב

6
קופיקו יקר...אל תחפש במקומות המוניים את החוויה, תקבל שוב את ויקי רק בגלגול או צורה אחרת.

אני לא יודע כמה זמן אתה תהיה שם, אבל תפתח טינדר, באדו או ממבה...ותחפש את הבנות החצי מקצועיות או עדיף בכלל שלא מכירות את המילה "מקצוע"...

ותקשיב לרב..גם במרחק של אלפי קלומטרים...בהצלחה.

.You so need a Daddy, little girl

קופיקו ועלילותיו בקייב

8
אני גם בקייב וכתבתי הודעה ארוכה ומפורטת תחת "כל מה שצריך לדעת בקייב" כבר לפני מספר ימים אך היא לא פורסמה.

בקיצור - ************** ומשלם 50$-100$ לשעתיים לבחורה.

כבר פעמיים היו אצלי שתי בנות תמורת 100$ לשעתיים לשתיהן ביחד.

קצת עבודה עם גוגל טרנסלייטור בממבה והחגיגה לא נגמרת - אני מסנן אותן ולא להפך.

עכשיו יצאו מהחדר שתי בנות בנות 19. לא פצצות עולם אבל בהחלט יפות. סגנון הפרחות של השכבה.

חזה גדול גוף טוב (אני לא אוהב את השדופות ודווקא זה הרוב כאן) מוצצות בלי ומתנשקות.

חבל שלא ידעו לעבוד ביחד והיה צריך לתפעל אותן. בזמן שאני מזיין אחת השנייה נחה לידנו. לקחתי לא את הידיים ושמתי עלי. לא הבינה את הרמז אז עצרתי ונישקתי אותה. כמובן שאחר כך כאשר זיינתי את השנייה הריטואל חזר.

אתמול היתה ג'ינג'ית עם תמונות מדהימות אבל כאשר הגיעה השיניים צהובות מעישון. בת 25 נמוכה 165 עם חזה C תמורת 50$ לשעתיים. הבריזה אחרי שעה וחצי אבל אני ממש לא מתלונן.

השכר המקומי פה הוא פחות מאלף שח לחודש (דיווחים סותרים בין שבע מאות לאלף ומאה) ולכן הסכומים שהן מקבלות מסדרים אותן. אלו שרוצות מאתיים דולר לשעתיים אני מנתק מגע.

יש כאלו שמזהות את התרגום ולא עונות כי אני לא רוסי - לדוברי רוסית יהיה מבחר יותר גדול.

במועדונים דוגמת סקיי בר מסתובבות בנות ברמת דוגמניות אבל אני מעדיף לשלם שישית מחיר ולהפגש עם בנות שסתם נראות טוב מאוד

בקיצור ממש עיר החטאים.

קופיקו ועלילותיו בקייב

9
[QUOTE=PeepMan]
כל החוויות עם טטיאנה זה לא בכסף..? ואם כן אז כמה נהוג לתת בכלל והאם זה גם לת ואמנית ובכלל מה הולך
[/QUOTE]
חזרתי ואמרתי את דעתי בנושא מספר פעמים ...לא כל הנשים זונות !!! ולא כל דבר קונים בכסף !!!
ולדעתי האישית,לא טסים עד אוקראינה עבור זונות בתשלום,זונות מאוקראינה יש לנו גם כאן ליד הבית ברחוב הירקון...
לאוקראינה נוסעים בכדי לעבור חוויה,ואולי גם למצוא אהבה (גבר רווק), או מאהבת (גבר נשוי).....
קייב עיר מדהימה...יש בה מסעדות מדהימות,מועדונים מהיפים והמושקעים שאין כדוגמתם בעולם כולו ........
וכמובן את הנשים היפות בעולם...נשים מדהימות בנעלי עקב...וקצב הליכתן כאיילות השדה,
לעיתים נדמה כאילו יצאו מרחם אימם בנעלי עקב.למרות שאני ממליץ להתחיל מסע בערים קטנות יותר.
לגבי טטיאנה מהסיפור של קופיקו,הגברת היא אם חד הורית,וכמוה יש מיליונים באוקראינה,(הבעל נוטש עת הולדת הילד הראשון).
נשים אלו הן הטרף הקל ביותר באוקראינה.....הן מחפשות אהבה,הן מחפשות גבר...הן מחפשות ריגוש...ככל הנשים בעולם !!!
שיחה נעימה,מסעדה טובה,יחס טוב וג'נטלמני יובילו אתכם לזרועותיה של כל אישה בכל מקום בעולם,וכל שכן באוקראינה !!!
אם לא בערב הראשון,אז בערב השני....בדוק !!!!!!!!!!
בימים הקרובים אעלה פוסט מורחב בנושא....ובו אפרט בפרטי פרטים את הדרכים לעשות זאת ....
המסר העיקרי הוא:לא תמיד צריך לרוץ לזונות...איך תמצאו אהבה אם אתם כל הזמן רצים לזונות ? .......מבולבל
נ.ב
קופיקו יקירי...
אני מכיר אותך שבעה ימים,אך חש כאילו אנו מכירים שבע שנים.....
אתה בחור מקסים ורגיש,המשך בדרכך,המשך לרגש את ליבך,אלו ימים שלא תשכח לנצח.....יהי האל עמך.....
נסיים בדברי חז"ל: "כל ישראל ערבים זה לזה"..........
ודי לחכימא ברמיזא ....................................................
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”