כ קמילה - הייתי עם פצצה והיא גמרה ברעידות. - דף 7 - סקס אדיר

קמילה - הייתי עם פצצה והיא גמרה ברעידות.

61
[QUOTE=carmeli555] הייתי אצל קמילה לאחרונה והיה לי קטע מוזר שקשור לפקידה שענתה לטלפון.
התקשרתי בשעות הערב וענתה לי פקידה ישראלית, התפלאתי כי אני רגיל שרוסיות עונות. אני חושב ששמעתי ברקע קולות של ילדים קטנים, בכל אופן רשמה אותי ל - 8 בערב לאחר שיחה של כמה שניות ונתנה את הכתובת, שאלתי אם אפשר לקבל פרטים כי בד"כ מציעים לי, אז היא ענתה - פרטים? מה אתה רוצה לדעת? אז חשבתי, ושאלתי אם זה כולל גמירה בפה..רק שמעה את זה וניתקה לי את הטלפון בפנים. ישר התקשתי שוב ולאחר כמה דקות שוב כדי לדעת אם להגיע או לא והיא לא ענתה. לבסוף שלחתי לי SMS קצת חריף ובו כתבתי שזה לא יפה מה שהיא עשתה, שאני מגיע מהפורום בו הם מפרסמים, שאנחנו מוציאים את מירב כספנו ורוצים יחס טוב וששאלתי שאלה מקובלת והיא יכלה לענות לי שלא במקום לנתק.
[/QUOTE]
כרמלי היקר,
ברוך אתה בבואך את שערי התאגיד התל אביבי עסקינן בפקידה הזועמת: אכן, לפעמים יש ילדים ברקע וכן, היא... זועמת ולא יציבה במיוחד אני למשל, לאחר ניתוקים, צעקות, קללות ואף איומים - מצד חברתה הפקידה הפרנואידית - הגעתי להסכם שלום. רק כדי שהוא יופר באופן בוטה וחד צדדי: אף אחת מהן כבר לא עונה לי
חוץ מזה, דיווח יפה קח בחשבון שאתה הולך לככב בבלוג של הפמיניסטיות הזועמות
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

63
דרך אגב אני מאמין לכותרת של הישרשור שהיא גמרה ברעידות..

איתי היא הייתה כל כך חרמנית שלא הצלחתי להחזיק שתי דקות
ואז עצרתי כדי לא לגמור מהר מידי
ומפה התחילה הירידה שהיא התחילה להסתלבט עלי..

זקנה עצבנית!
גבר אמתי יודע לכבד נשים !

64
אחחחח קמילה קמילה, כמה יפה, כמה נעימה, כמה צעירה וכמה ורודה וחמימה. כל מה שנאמר עליה כאן נכון ואין לי הרבהמה להוסיף, מלבד שמאוד נהניתי להיות איתה. מאוד נוח להיות איתה ולדבר איתה, היא מעבירה את הזמן בנעימים ובלי לחץ. יש לה עיניים כל כך יפות שלמות מהן, וכפות רגליים קטנות וסקסיות שלא הפסקתי לאכול אותן, וחזה צעיר, רך ויפה, פטמות ורודות מתוקות, כוס ורוד ומתוק לא פחות.

כבר נהיה קלישאתי להגיד כאן שהכל זה עניין של כימיה, אבל מה לעשות, זה נכון. אם יש חיבור אז סבבה, ואם אין אז כנראה שזה יהיה מיכני וקר.

- מציצה חשופה טובה, היא משקיעה.
- אין גמירה בפה
- נשיקות עם השפתיים בלבד, ולתחושתי גם כאן היא לא תזרום עם כל אחד

היא תהיה כאן רק עד סוף השבוע, חוזרת הביתה לכריסמס. מאוד מקווה להפסיק לבקר אותה עוד פעם אחת לפני שתעזוב.

ומעניין מי תגיע במקומה חיוך

65
[QUOTE=אכילס]
נדמה לי שמשהו מתרחש שם בתאגיד התל אביבי, הפקידה הקודמת לא עונה יותר בשום טלפון וגם לא הרס"רית. 
מוזר...
קבלו ביטול...

<div id="gtx-trans" style=": ; left: 667px; top: 66px;"><div ="gtx-trans-icon">
[/QUOTE]
למה? הצלחת להשיג את הזועמת או את הפרנואידית? איך?
מיסטר לק, שמתי לב שאתה רושם המון הצלחות עם בנות התאגיד הזה. מה סודך?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”