כ אדל - מלכת החושך - סקס אדיר

אדל - מלכת החושך

1
מפרסמת באתרינו היפה.

מכווינה לרחוב ביאליק בר"ג.

קול בס גברי מאודדד מה שמוריד כבר אחרי הצליל חיוג וקבלת הפרטים הראשוניים אבל ניתן לה הצ'אנס.
מתאם. מגיע . ייאמר לזכותה בניין חדש. וכאן נגמרות זכויותיה.
מלכת החושך כבר נאמר. דירת צללים. צועד עם הידיים קדימה מפלס דרכי לחדר. נכנס מנורת לילה אדומה עייפה יותר חלשה משל הצ'יפס שממתין על התבנית בשווארמיות. כל בקשה להדלקה של ניצוץ נוסף נענית בשלילה בטענה.. ואת זה תודו שטרם שמעתם.. שהעא בת/בן למשפחה מפורסמת..... קיבלה אחורה פנה מפורסם שלא עבר חלק ען כל האיומים הידועים שעלו בתוהו ויצאתי כמו שנכנסתי בפילוס דרכי בחשיכה אבל מבסוט מהסתובבות ומניעת נפילה/צניחה/התרסקות

סיכוי לא נמוך שהתמונות אותנטיות שכן למרות העלטה היה ניכר צל של גוף "מאסיבי" + בלונדדד כמובן שזהר גם במכת החושך

בקיצור. נקסט.

אדל - מלכת החושך

6
כלום כלום שום חומר ככה ברגולר חברים רק לא הבנתי מה לא היה ברור ונחרץ + מה קרע אתכם

למרות שמבסוט מהעניין ;)

השגיאות כתיב נטו מהקלדה מהירה בנייד עם קושי משמעותי לחזור אחורה ולתקן. עמכם הסליחה.

ולגופו של עניין ובהחלט היה שם גוף גם לי הריח לאחר מבט שלא ראה יותר מדי לאחור שזה היה מתלבש.

אכן פעיל טירון ירוק ונשכב בדרך גם על גדרות דוקרניות לצערינו זה חלק

אדל - מלכת החושך

7
[QUOTE=Colombo]מפרסמת באתרינו היפה.

מכווינה לרחוב ביאליק בר"ג.

קול בס! גברי מאודדד! מה שמוריד כבר אחרי הצליל חיוג וקבלת הפרטים הראשוניים! אבל ניתן לה הצ'אנס.
מתאם. מגיע . ייאמר לזכותה בניין חדש. וכאן נגמרות זכויותיה.

מלכת החושך כבר נאמר. דירת צללים. צועד עם הידיים קדימה מפלס דרכי לחדר. נכנס, מנורת לילה אדומה עייפה, יותר חלשה משל הצ'יפס שממתין על התבנית בשווארמיות.
כל בקשה להדלקה של ניצוץ נוסף נענית בשלילה! בטענה.. ואת זה תודו שטרם שמעתם.. שהיא בת/בן למשפחה מפורסמת..... קיבלה אחורה פנה מפורסם, שלא עבר חלק! (עם כל האיומים הידועים שעלו לה בתוהו), ויצאתי כמו שנכנסתי, בפילוס דרכי בחשיכה.... אבל מבסוט מההסתובבות שלי! ומניעת נפילה/צניחה/התרסקות..

סיכוי לא נמוך שהתמונות אותנטיות, שכן למרות העלטה, היה ניכר צל של גוף "מאסיבי" + בלונדדד כמובן, שזהר גם במכת החושך!

בקיצור. נקסט. [/QUOTE]
קולמבו אני מבסוט ממך!אצבע למעלה מדלג מאחת לאחת, וחוזר לדווח!מוחא כפייה

גם הסגנון מדליקצחוק, אהבתי!... רק קבל עצה בונה מסטלן לסטלן Tongue, תן קצת יותר פרוט, ושים יותר סימני פיסוק, אחרת משפטים מתערבבים! (גם לי היה קצת קשה לפענחErmm... השלמתי לך בציטוט קצת סימני פיסוק, כדי שיהיה יותר ברור).

תשתדל גם להוסיף קישור קריצה (רק אם היא מפרסמת פה!)

054-7844322

והיא לא צחקה עליך!קריצה אבל היא לא דייקה!כועסחיוך גדול

היא לא בת למשפחה מפורסמת!......היא בעצמה המפורסמת!!! ולא רק בארץ אלא בעולם כולו....צחוקצחוק
אפילו עשו עליה כתבה במאקוShocked

תגיד אם התמונה עם הבגד ים הכחול האמצעית מוכרת לךקריצה

אתה רוצה עוד אחת? נו טוב...Tongue

אתם מכירים את המספרים האלו שנתפסים לך בעין! ותמיד שאתה רואה אותם אתה יודע לדלג הלאה?...אז המספר שלה הוא מאלה!!
שנים אני כבר מדלג עליו...
הייתי אצלה בת"א עוד לפני שעברה לר"ג (ובר"ג היא מארחת כבר לפחות שלוש ארבע שנים אם לא יותר!), באמת שלא זכור לי כל הסיפור! אז אני לא אכנס לפרטים, מה שחשוב שבסופו של דבר ברחתי משם!כועס (דרך אגב, אז... עדיין לא הייתה מפורסמת בעולםחיוך גדול)....
אבל זכור לי סיפור הדירה החשוכה, וגודל הגוף, וכמובן, הכי חשוב! מספר הטלפון!קריצה

אגב, באתר הצהוב היא מפרסמת בשם "ניקול בת 26 קוקסינלית בינלאומית", אז תפתחו עיניים!!!(שמתם לב כמה מארחות בינלאומיות יש לנו בתחום!!Tongue)....

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”