כ קופיקו ועלילותיו בקייב - דף 2 - סקס אדיר

קופיקו ועלילותיו בקייב

11
[QUOTE=PeepMan]כל החוויות עם טטיאנה זה לא בכסף..? ואם כן אס כמה נהוג לתת בכלל והאם זה גם לת ואמנית ובכלל מה הולך [/QUOTE]
לשאלתך לא שילמתי אגורה אחת לגברת.
יצאנו לבלות פעמיים הזמנתי אותה כמובן למסעדות יפות.
אך הגברת לא קיבלה ולא ביקשה ולא רמזה לקבל כסף.
יהיו כאלו שיחשבו שמבחינת "יחסי עלות-כמות" לא מציאה.כי בסכום שהוצאתי על הבילוי איתה יכולתי להזמין למלון 3 או אפילו 4 זונות שונות.אך החוויה לא אותה חוויה והסקס שקיבלתי ממנה לא קיבלתי מאף זונה בחיי.
יש לי עוד סיפור דומה עם בחורה מתוקה להפליא-לא זונה-לא קיבלה אגורה.ארחיב בהמשך.

קופיקו ועלילותיו בקייב

12
[QUOTE=roni golan]
[QUOTE=PeepMan]
כל החוויות עם טטיאנה זה לא בכסף..? ואם כן אז כמה נהוג לתת בכלל והאם זה גם לת ואמנית ובכלל מה הולך
[/QUOTE]
שיחה נעימה,מסעדה טובה,יחס טוב וג'נטלמני יובילו אתכם לזרועותיה של כל אישה בכל מקום בעולם,וכל שכן באוקראינה !!!
אם לא בערב הראשון,אז בערב השני....בדוק !!!!!!!!!!
אני לא יודע על אוקראינה, אבל אתה חייב לסייג לומר בכל מקום פרט לכלבות שבישראל, שהיא תראה שאתה משקיע בה, אז היא תתחיל לשים עלייך זין,
זהו אתה בכיס שלה,

זה תופס לישראליות, ולרוסיות שבארץ.
[/QUOTE]

קופיקו ועלילותיו בקייב

13
אני קצת מבין את זה ממסעותיו של חבר במוסקבה לפני כמה שנים
תמורת יחס,7ואפשר להתחיל עם בחורה גם ברחוב או בכל פינה, הם תמיד זרמו למסעדה ולהופעה ולתת טלפון
לפעמים גם כשיש להם חבר
תכלס זו השקעה בחיזור ונכון זה חוויה לגמרי אחרת בעלויות וגם בהנאה כי זה לכבוש אישה ולא לזיין לפי שעה
מניח שככל שהולכים ומרחיקים לאישורים שבהם תיירים וכסף פחות נפוצים אז הן זורמות יותר
ועדיין לא פשוט להכיר כשאין שפה וכשאין עודף זמן לזיונים
רוני אני מפציר בך תכתוב עוד ועוד זה כל כך מרתק

קופיקו ועלילותיו בקייב

15
אני בגישה שוני מקופיקו ורוני
כל אחד ודרכו הוא.
שלחתי הודעה בממבה לכל מי שנראתה טוב.(כמובן ברוסית) חלק חזרו אלי. מאלו שחזרו שאלתי כמה המתנה עבור זמנן. כל אלו שהיו עד 100$ לפגישה עברו לשלב הבא.
שאלתי לגבי משך הפגישה ומספר האקטים בפגישה ומה הן עושות ואחר כך קיבלתי מספר טלפון.
בסופו של דבר נפגשתי עם כ 10 בנות שונות. חלקן הביאו חברה.
(שתיים שאלו מיוזמתן ואחת אני שאלתי)
אבל האחרונה שהגיעה היתה משהו יוצא דופן.
השם של הפרופיל בממבה הוא NATA.
גובה 174.
הגיעה באיחור רב בחורה נמוכה אבל סקסית בטירוף. עם חזה גדול ושיער שטני חלק עד אחרי הטוסיק
למרות שסגרנו בטלפון 50$ לשעה אמרה שהיא צריכה גם 100 גרבינה למונית. הסכמתי.
היחידה מבין כל הבנות שהיו אצלי שביקשה להתקלח לפני.
יצאה עם מגבת וחיוך. המגבת ירדה והחיוך לא.
נשיקות צרפתיות וסקס מדהים.
אקט ראשון כשהיא למעלה. המשיכה גם אחרי שגמרתי וביקשה שלא אפסיק. המשכנו עוד מספר דקות.
אקט שני בדוגי. ביקשה שאפליק לה בטוסיק. שאלה אם זה מפריע לי. ביקשה יותר חזק.
לאחר כמה דקות השכבתי אותה על הבטן והמשכתי. לקחה את ידי ושמה על צווארה. פחדתי לחנוק אותה אבל היא הידקה את היד כנגד צווארה.
בסוף אחרי שעה מטורפת איתה נתתי לה טיפ יפה ונפרדנו בנשיקה

קופיקו ועלילותיו בקייב

16
נפגשתי עם עוד גברת לא זונה בחורה רגילה לחלוטין.
שמה שנזנה.הפירוש שלג או פתיתי שלג.הילדה נולדה שירד שלג.
אכלנו צהריים במסעדה בקניון.יש בקייב קניונים מדהימים.קניון רמת אביב נראה לידם כמו מרכז מסחרי מוזנח בעיירת פיתוח.שנזנה בת 21 נראית כבת 17.ילדה יפה אך היופי שלה פשוט.אין בה זוהר.גובהה
1.73 רזה עד כאב.עיניים כחולות מדהימות.פשוט לשקוע בעיינים שלה.שפתיים עבות ומלאות.נראית כמו הדוגמניות השדופות במגזינים הצרפתיים.קבעתי איתה למחרת בערב.אמרתי לה שנצא לסקיי בר הידוע.נכנסו לסקיי בר.מועדון מדהים.ראשי הסתחרר מכמות הכוסיות שהיו שם.הבחורה שהייתה איתי נראתה פתאום רגילה לעומת מה שהלך שם.לקחנו שולחן שתינו.כל מי שמבקר בקייב חייב לקפוץ לסקיי בר.האוירה הבנות הכול מעולה.כל השמנה והסלתא של קייב הייתה שם.רכבי יוקרה שאין בארץ חנו למטה.הרבה טורקים ממש הרבה.ראיתי גם שני ישראליים בחורים צעירים זיהיתי אותם לפי השפה.חבקו כל אחד דוגמנית.אני ועלמתי התחלנו להתחממם תענוג היה למצוץ את שפתיה הבשרניות.חיש מהר אמרתי לה בואי נזוז למלון.זרמה בקלות.שוב הבחורה לא ביקשה שקל או גריבנה.היה לי איתה סקס מהנה מאוד.לא פרוע אך עדין.הגברת התחברה מאוד אליי.לבסוף ביקשתי לגמור על שפתיה.לא הסכימה.גמרתי על החזה שלה או יותר נכון על האין חזה שלה.הזמנתי לה מונית.כמו שאמרתי היא התחברה אליי אין לי ספק שהייתה רוצה איתי קשר רציני ואמיתי.בחורה טובה מתוקה וביישנית וכל מה שאני יכול להגיד לה כדברי השיר:"אולי בזמן אחר אולי במציאות אחרת".
קיבלתי הודעה נזעמת מטאטינה.שאלה לאן נעלמתי.מה זאת אומרת לאן נעלמתי?אני בבית כנסת.מתפלל.-כל הזכויות שמורות לרב רוניקריצה.
שכחת שאני יהודי?הרי רק אתמול מצצת עד כאב את הזין היהודי הנימול והכשר שלי.הרי החמאת לי על זייני ואפילו אמרת:"סופר"מילותייך שלך.אמרת שאת שוקלת לחתוך גם לבנך בן ה8 מטעמיי בריאות.
למחרת הלילה הלכתי שוב למתחם הארנה.נכנסתי למועדון אחר שאינני זוכר את שמו.
לא רציתי לשבת עם בחורה.רציתי זמן לבדי.לא ניסיתי להתחיל עם אף אחת.אך לאחר המראות שמסביב ללכת לישון לפני פורקן זה פשע.
יצאתי מהמועדון.מרחק דקת הליכה ממש בגב של הארנה ניגש אליי בחור והציע לי בנות.נכנסנו לדלת עלינו קומה וקיבלה את פניי פקידת קבלה שהסבירה לי על המקום.אני יכול לבחור את מי שאני רוצה ויש חדרים במקום או אפשר ללכת למלון שלי אם אני מזמין מונית.הבנות היו ברמה גבוהה.יפות גבוהות ומטופחות.בחרתי אחת חייכנית שמה היה גנה.המחיר היה 100 דולר.שילמתי עוד 50 למציצה חשופה ושתהיה מפנקת מה שאכן הייתה.נסענו למלון.הבחורה זונה מקצועית עשתה עבודתה נאמנה.
למי שמעוניין פשוט תסתובבו ברגל ליד הארנה ובין אם תרצו או לאו ייגשו אליכם בחורים ויציעו לכם לגשת למבחר דירות או מועדונים קטנים שפזורים באיזור.
לגבי החברים שמבקשים את הטלפונים של הבחורות הרגילות.המספר שלהן לא יעזור לכם הן צריכות להכיר אתכן.פשוט תיכנסו לממבה או לאתרים דומים ופשוט תדוגו.
לא אסיים לפני שאפנה לאחי היקר רוני.
רוני יקירי עברתי איתך מסע קסום.הכרתי אדם מדהים משכמו ומעלה אדם קסום.החכמת אותי מניסיונך ומהידע והחכמה האין סופית שלך.ביקשתי פרטים על זונות ומצאתי את שאהבה נפשי.
באתי לחפש אתונות ומצאתי מלוכה.
תודה תודה תודה

קופיקו ועלילותיו בקייב

20
כיף לקרוא ושמח לדעת שנהנת.....הייתי בקייב לפני חודש וחצי והיה נחמד... הסקי בר היה סגור משום מה והבאתי ומקומיים שהכרתי בפאב מקומי בכריצאטיק לקחו אותי למועדון Coyote Ugly דאנס בר בסגנון הסרט Coyote Ugly... הוצאתי זיונים מהמקום אפילו שהיה ריק... ישנם מקו ותודה שאין זונות ובחורות מגיעות להתפרק...

הרב רוני אשריך!!! האדמו"ר מקייב))))))
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”