כ דיווח על ליאור קוקס - דף 3 - סקס אדיר

דיווח על ליאור קוקס

21
לאחר שקראתי תגובות ופוסטים שונים ולאחר שהתעמקתי בפרסום האחרון שלה החלטתי שדווקא יש אצל ליאור פוטנציאל למפגש מעניין. התקשרתי אליה בשעות הבוקר והיא מייד ענתה תיאום קצרצר וקבענו לשעת צהריים מוקדמת.
הגעתי למיקום התקשרתי והיא בממתינה- חשבתי לעצמי שהינה עוד טרטור של לחכות למטה דקות רבות, אך לאחר דקותיים התקשרתי שוב והיא מייד ענתה הכווינה אותי לדירתה ונכנסתי. הכל מואר פתחה את הדלת לרווחה וקיבלה את פניי בחיוך מבויש.
הדירה נקייה ואסתטית ליאור עצמה ממש כמו בתמונות גבוהה רזה מאוד כוסית לטעמי עם ישבן מעניין רגליים שלא נגמרות וחזה יפה שמתאים למבנה גופה ולא ענק יתר על המידה.
התחלנו בשיחה קטנה על ניסיוני בתחום ובכלל ולאחר כמה דקות היא לקחה את המושכות לידיה (שזה בדיוק מה שרציתי- דומיננטיות אמתית) הפכה אותי על הבטן הפשילה לי את המכנסיים הפכה את החולצה על ראשי והתחילה בסידרה של ספנקינג על התחת שלי, בכל הזמן הזה היא מדברת מלולך אלי על מה שהיא הולכת לעשות לי ועל זה שאני אצטרך לספק אותה....התחלה טובה מאוד!!!
לאחר הספקינג היא התחילה להתחכך בי מאחור שמה קונדום על האיבר המאוד מכובד שלה שמה קרם על ישבני שכבר היה אדמדם והתחילה במשחק ניחושים- עלי לנחש כמה אצבעות יש בישבני- חיוך גדול התפשט על פני- זה הולך להיות מפגש מעניין ביותר....המשכנו במשחק והיא לאט לאט הכניסה את הזין שלה לישבן שלי- יש לציין שזו אחת הפעמים הראשונות שאני מקבל זין והראשונה שאני מקבל כזה גודל, אב ליאור הייתה מאוד סבלנית ולאחר כמה דקות פילחה את ישבני עם תנועות זיון קטנות, כאב קטן אך אושר גדול, ממש לא האמנתי שאצליח לקבל כזה זיין אבל לפי ליאור "כנראה שאני שרמוטה הרבה יותר גדולה ממה שאני מספר" וכך היא ממשיכה לזיין אותי בדוגי, לאחר כמה דקות היא הפכה אותי על הגב הפשיטה אותי לגמרי ומשכה את ראשי כך שהוא מונח הפוך על המיטה- הבנתי שהולך להיות פה גרון עמוק והגרון הולך להיות שלי – ממש כמו שפינטזתי סרט פורנו אמיתי כשהכוכבת היא אני. ליאור הכינה אותי והתחילה לתת לי למצוץ לה את הזיין (שעדיין עמד כמו טיל גדול) היא הכניסה אותו לאט לאט עד שהגיעה לקצה הגרון שלי ומשם עוד קצת ואז היא התחילה לזיין לי את הגרון כשאני נחנק לעיתים....לאחר שמשכנו עם זה היא זיינה אותי עוד במסיונרית תוך שמדי פעם היא נותנת לי סטירה קטנה מקניטה אותי שאני זונה קטנה ושאני השרמוטה שלה, ומדי פעם נושקת לי בעדינות מדהימה עם השפתיים המלאות שלה....
אחרי מסיונרית היא הודיעה שכל שרמוטה צריכה לדעת לרכב על זיין והכינה אותי לרכיבה _זו הייתה הפעם הראשונה שאני למעלה עם זיין בישבן- עונג גדול) התיישבתי לה על הזיין כשאני רואה את השדייפ היפים של ליאור עם פירסינג בפטמות ובטבור עיניית מהממות והיא מסתכלת לי ישר לעיניים ואומרת " יאללה תירכבי שרמוטה" ואני אכן רכבתי כמו בסרטים ואז ליאור מורה לי לצעוק כמה אני שרמוטה- התחלתי לצעוק "אני שרמוטה, אני שרמוטה" ליאור צחקה ופתחה את התירסים שמעל המיטה- ואמרה שכל השכונה תדע- אז המשכתי לצעוק "אני זונה, אני שרמוטה", יפה אמרה ליאור, הרגשתי שאני עומד לגמור ומייד קיבלתי סטירה- "אל תיגמור", שלא תעיז לגמור עדיין (בכנות כמה נותנות שירות יש שאומרות לך לא לגמור ואתה מתחנן לגמור!!!, תענוג!!!). הפכה אותי על המיטה והתחילה לזיין אותי כשרגליי משוכלות. זה ממש כאב. ליאור נישקה ברחמים אבל המשיכה לזיין, ראיתי כוכבים.....ליאור הפכה אותי על הגב אמרה לי לאחוז ברגליי בתנוחת עוף קפוא, ודחפה לי לתחת ארבע אצבעות, "את רואה, את יכולה לקבל דיי עבה..." ליאור אוננה לעצמה ואני באתי לשפשף את הזיין שלי- ליאור תפסה לי את הזיין ואמרה אתה לא נוגע בזיין!!!, היא המשיכה לתפוס לי את הזיין בחוזקה ומדיי פעם מפסיקה לאונן ונותנת לי מכה קלה בזיין. לאחר כמה דקות היא הורתה לי להתחיל לאונן- התחלתי לשפשף וליאור גמרה על כול הגוף שלי – כמות יפה יש לציין, היא הורתה לי למצוץ לה את הביצים תוך כדי שאני מאונן עד שגמרתי כשהיא יושבת לי עם התחת שלה על הפנים שלי. לקח לי איזה חמש דקות עד שחזרתי לעצמי – אחת הגמירות העוצמתיות שהיו לי.
ליאור הביאה לי כוס מים ושאלה בחיוך עם אני רוצה להתקלח וסיכמה את המפגש ב "וואוו זה היה כיף"
התקלחתי התארגניתי וליאור נתנה לי נשיקה ויצאתי לדרכי עם עכוז דואב גרון מורחב וחיוך מצד לצד!!!
ליאור היא אחת הדומינות הטובות שראיתי והחוויה הכי טובה שהייתה לי עם טרנסית מאז ומעולם כולל טרנסיות בלונדון.
לטעני אם אתה פאסיבי ומחפש שמישהי תשלוט בך – ליאור היא מספר אחת, חוויה מדהימה ללא ספק.
תודה ליאור
i love sex
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”