כ סגרו את המקום של מוסטפא בברלין?? - סקס אדיר

סגרו את המקום של מוסטפא בברלין??

1
תקשיבו אני חייב את עזרתכם!!

אני מתכנן נסיעה עם חבר כבר מעל לחצי שנה הכול מתוכנן ובעוד שבועיים אני עולה על מטוס וכרגע מקריאה בפורום אני מבין שמוסטפא סגר לשיפוצים ומעבר למקום חדש... דרך האתר שלו לא מצאתי מידע!!
יש למישהו פרטים מתי הוא פותח את המקום החדש? אני ממש אובד עצות חברים בבקשה לעזור לי!! מחוסר בתקציב בניתי על ביקור חד פעמי בארטמיס וכול השאר אצל מוסטפא.. איפה יש מקום עוד מקומות כמו מוסטפא באותה רמה?

ובבקשה אל תרשמו לי תחפש כבר נפתחו מליון שירשורים בנושא כי הכול חוזר על עצמו בנוגע לארטמיס ומוסטפא

2
לפי מה שהבנתי כל הבניין עובר שיפוץ ארוך אז הם הולכים לעבור מקום אז צריך לשפץ וכרגע המקום לא פעיל
מחזיק לך אצבעות שייפתח עד שתגיעו.
מקום באותה רמה כמו של מוסטפא לא נראה לי שיש.
אבל באותה רמת מחירים בברלין אני יודע שקיים אנני פורשה ועוד מקום שאינני זוכר את שמו שיש שם מסיבת גנג בנג מדי פעם בשבוע.
ויש מקומות שזה לא גנג בנג של זיין כפי יכולתך כמו קליגולה וגם קינג גורג שגם עליהם יש דיווחים פה
לא ביקרתי בכל אותם מקומות אבל אני יודע שהם קיימים אז זה קצה חוט כדי שתוכל לחפש עליהם יותר מידע.
בכל מקרה אם יוודע לי אם המקום של מוסטפא ייפתח בשבועיים הקרובים אשתדל לעדכן אותך.

אבל מה שכן זה לא סוף העולם לזיין אתה תזיין

3
היי חבר.

יכול להיות שתצטרך לצאת מברלין קצת אבל זה לא סיפור
תחפש בגוגל מועדוני סקס כפי יכולתך במונחי החיפוש האלה:
sauna club germany
pauschalclub
partytreff

ישנם די הרבה מועדונים כאלה בגרמניה, וגם אם תפספס את מוסטפה לא סוף העולם יש לך תחליפים ראויים
בכל אתר של המועדונים האלה יש guestbook שבו הלקוחות רושמים ביקורות על המקום, זה בגרמנית אז גוגל טרנסלייט זה החבר הכי טוב שלך. בנוסף יש שם את כל המחירים והחוקים, ותמונות של הבחורות כולל לוח עבודה שלהן
כמה מקומות בודדים מאפשרים לך להיכנס לחדר פרטי עם שתי בחורות.

אחי אל תצטער, תאמין לי שעם כמה שעות מול האינטרנט אתה ממלא את לוח הזמנים שלך טוב טוב
קח כל יום מועדון אחר, לך תתפרע.

5
באמת מעניין איך נראה המקום החדש/זמני. באתר, יש הפנייה למקום של עיסוי תאי ספורטיבי.
ראיתי במפה שיש רכבת ותחתית ממש ליד, כך שזה לא כלכך נורא.
עוד יתרון הוא שאפשר למצוא מלונות/דירות יחסית קרוב במחירים נמוכים יחסית.
מי שיהיה בימים הקרובים-בבקשה לדווח ולעדכן.
מה זה קרה לי? טוב לי אוראלי!
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”