שלום לכולם
כתבתי פה פוסט ארוך על ביקור שלי אצל קארין המלכה לפני כחודש, חיכיתי שהפוסט יאושר אבל במקום זאת הוא נמחק. עכשיו מצאתי את הזמן והאנרגיות לכתוב פעם נוספת לפחות את הדברים החשובים.
אלה הפרטים-
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9470
קשה לי לכתוב פידבקים שליליים על מלכות או נשים עובדות כי לא נוח לי להיות
זה שפוגע בפרנסה של אדם אחר. אבל כשאני חושב על החוויה שעברתי אני לא רוצה
שאף אדם אחר יחווה אותה.
אם נתחיל מהסוף, אז בשורה התחתונה אני ממליץ על קארין המלכה. לאויבי.
קארין המלכה נמצאתי בבת ים, בבניין בקומה ראשונה במיקום לא הכי דיסקרטי. כדי להגיע לדירה שלה צריך לעבור על פני חנות למוצרי כושר או משהו דומה שממוקמת בכניסה לבניין, וכשאני הגעתי ישבו גם קשישות רוסיות בכניסה לבניין והתבוננו בי בזמן שנכנסתי אליה.
מבחינת עולם השליטה, אין אצלה בכלל ציוד לסשן והיא לא מכירה מונחים בסיסים שקשורים לעולם הזה.
בעיני היא פשוט נערה עובדת או מעסה, שמנסה להגדיל את מצבת ההכנסות ולכן הוסיפה סשנים לתפריט שלה.
מבחינת הדירה, היא יחסית גדולה אבל מוזנחת מאוד, והסשן מתקיים בחדר השינה שיש לו ריח לא טוב של חוסר איוורור ומן עובש שכזה.
מבחינת מראה המלכה נראית פשוט לא טוב, למרות שהיא בלונדינית, היא לא סקסית, מאוד עייפה, ריח לא טוב מהפה שדיים נפולים לפי מה שאני זוכר, נראית לי באיזור גיל ה-40 . בתמונות באתר היא נראית הכי סקסית בעולם אבל במציאות זה דבר אחרי לגמרי. הדבר הסקסי היחיד אצלה לדעתי הן הציפורניים הארוכות שלה בידיים. מלבד זה, אני לפחות לא מצאתי כלום.
כשהמלכה התפשטה ובאה לשבת עלי כי חשבתי לרדת לה, חטפתי את השוק הכי גדול. הייתי בטוח שאני מדמיין, אבל לא דמיינתי. אני לא ארחיב מפאת כבודה של הבחורה אבל פשוט לא יכלתי להמשיך.
בזבוז של 400 ש"ח. הייתי צריך לעשות U-TURN איך שהיא פתחה את הדלת אבל כמובן שהייתי חרמן וידעתי שאם לא ההזדמנות הזאת לא יצא לי סשן אחר בחודש הקרוב. ככה זה כשמחפשים ריגושים ולהכיר מלכות חדשות במקום ללכת למלכות הישנות המוכרות והטובות.
בהצלחה לכולם
קארין המלכה
3"...כשמחפשים ריגושים ולהכיר מלכות חדשות במקום ללכת למלכות הישנות המוכרות והטובות"
חתיכון יקר , מאחר והרמת להנחתה אשמח אם תספר לנו מיהן אותן מלכות ישנות מוכרות וטובות
בתודה מראש
קארין המלכה
4יש את המלכה אנג'ל שהיא כמובן שלי המדהימה.
אני מאוד אוהב את המלכה רות, למרות שלא הייתי אצלה תקופה ארוכה.
המלכה זלאטה סבבה לגמרי, מאוד דומיננטית נראית יחסית טוב בהשוואה למלכות אחרות.
ויש גם את האלטרנטיבה השפויה והזולה של מורן התימניה מיצחק שדה, שיודעת להכאיב למרות שאין לה ציוד. למרות שהשמיצו אותה המון פה, אותי היא לא תקתקה מעולם, ויש לה גוף סקסי ברמות לדעתי.